yv2024519yv2024519a9c09909

VK Sportphoto

Nieuws

Trauner eindelijk trefzeker: "Geweldig dat alle mensen zo blij waren om mij te zien scoren"

Stan

Na drie seizoenen zonder doelpunt was het tegen Excelsior dan eindelijk zo ver: de eerste Feyenoord-goal van Gernot Trauner. De captain van de Rotterdammers was door het dolle heen en genoot samen met zijn medespelers en de supporters van het bijzonder doelpunt. Na afloop vertelt hij over het moment voor de camera's van ESPN.

Trauner begint eerst met een analyse van de wedstrijd: "We begonnen redelijk goed, zaten goed in de wedstrijd en hadden veel balbezit. Toen maakten we het iets te langzaam en haalden de snelheid uit de wedstrijd. Ik denk dat dat Excelsior wat energie gaf. We maakten ook wat makkelijke fouten, maar uiteindelijk waren we het betere team en hebben we het verdiend om hier te winnen."

Dat Feyenoord te wedstrijd uiteindelijk redelijk eenvoudig weet te winnen, komt mede door de openingstreffer van Trauner zelf. De aanvoerder van de Rotterdammers wachtte er al lang op. "Het stoorde me wel. Dus ik hoopte echt dat ik een keer kon scoren voor Feyenoord. Het is eindelijk gebeurd. Ik ben heel erg trots om het team te helpen ook te helpen met het doelpunt. Het was nog meer geweldig dat alle mensen hier zo blij waren om mij te zien scoren. Iedereen vroeg zich al af: wanneer ga je eindelijk scoren? Nu is het gebeurd en ben ik heel erg blij."

Ten slotte wordt de Oostenrijker gevraagd, of hij Arne Slot gaat missen als trainer. "Ja, natuurlijk. Ik denk dat iedereen bij Feyenoord hem gaat missen. Ik denk dat wat hij heeft gedaan de laatste drie jaren voor de club en voor de stad, was geweldig. Fantastisch werk, de drie jaren hebben veel betekend voor Feyenoord. We hebben een hele grote stap gemaakt. Ik wens hem het allerbeste."

Delen

Reacties

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar glunderde toen ik las dat Trauner gescoord heeft. Wat een man!
4 mooie doelpuntenmakers! Deze hebben ze allemaal verdiend🥂