Bart Nieuwkoop | VK Sportphoto

VK Sportphoto

Nieuws

Slot kiest voor Nieuwkoop tegen AZ; Read debuteert in selectie

Stan

Arne Slot kiest in het bekerduel voor de variant met Nieuwkoop als rechtsbuiten. Dat gaat ten koste van Ramiz Zerrouki, die plaats moet nemen op de bank. Givairo Read maakt tijdens de wedstrijd tegen AZ zijn debuut in de wedstrijdselectie van Feyenoord 1. De 17-jarige vleugelverdediger begint op de bank tegen de Alkmaarders.

Read, die afgelopen zomer kwam van FC Volendam, maakt een uitstekende indruk bij Feyenoord O18 en tijdens de Youth League-wedstrijden van de Rotterdammers. De rechtsback werd door Arne Slot ook meegenomen naar Marbella, waar het eerste elftal deze winter op trainingskamp was. In het bekerduel met AZ wordt de ontwikkeling van Read dus beloond met een plek op de reservebank. 

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Nieuwkoop, Gimenez, Paixão.

Opstelling AZ: Ryan; Penetra, Goes, Bazoer, Møller Wolfe; Clasie, De Wit, Mijnans; Sugawara, Poku, Van Bommel

Denk jij dat de Rotterdammers de halve finale bereiken? Maak de wedstrijd nog spannender en win 50x of 100x je inzet als Feyenoord wint!

Delen

Reacties

Die mening zou ik met jouw naam ook hebben ;-)
Ik ben het met je eens maar Slot zal toch niet gek zijn. Als die andere buitenspelers het geweldig doen op de training dan spelen ze gewoon lijkt me.
Maar sauer rechts of links denk ook wel lekker.