dilrosun

VK Sportphoto

Nieuws

Slot licht keuze voor Dilrosun toe: "Hij heeft het vermogen om speciale dingen te doen"

Van de redactie

Feyenoord-trainer Arne Slot sprak voorafgaand aan het duel tegen AZ voor de camera's van ESPN om de opstelling tegen de Alkmaarders toe te lichten. Javairô Dilrosun vervangt de geschorste Kökcü op het middenveld van de Rotterdammers.

"Ik denk dat Quinten Timber naast Mats Wieffer vrij logisch is. De tien positie is vrij gekomen, Javairô Dilrosun heeft daar al een aantal keren gespeeld en Alireza gaat een beetje op en af, maar heeft al wel veel goede dingen laten zien. Vandaar de keuze," begint Slot.

Slot wil Dilrosun graag in bepaalde posities zien. "Zijn grote kracht is zijn dribbel. We willen proberen om hem op die posities te krijgen dat hij die dribbel kan gebruiken en vanuit daar te versnellen. Als het lukt om hem op die posities te krijgen dan heeft hij wel het vermogen om speciale dingen te doen."

Delen

Reacties

hij heeft het inderdaad in zich om speciale dingen te doen , probleem is dat hij dit zelden laat zien en dan blijft er niks over , op de bank en lozen aankomende zomer
100 dribbels en een rendement van niks, lozen die gast.
De roep om Bullaude is weer groot.
Vind ik ook een veelbelovende speler, maar levert op dit moment nog niet altijd het verdedigende werk dat verwacht wordt.
Dilrosun nu een paar keer op die plek gezien, maar dat is hem niet.
Een keer Dannilo daar laten staan? Levert in ieder geval wel de arbeid.
Nol je hebt op zich wel gelijk, maar als Dilrosun er dan uit gaat zou ik als je op winst Bullaude erin zetten en niet die zaalvoetballer.
Dat je in deze wedstrijd voor 'zekerheid' kiest met een Dilrosun snap ik wel...
Maar in de wedstrijden tegen wat mindere tegenstanders kun je Bullaude toch gewoon een keertje een kans geven... Zelfs al is het maar een helft... Nu is het steeds 20 minuutjes of zo... Dan kan je ook niet teveel verwachten natuurlijk...
Als.je van te voren weet had hij hem niet erin gezet maar zeker een argument gezien ze laatste goal ..maar volgende keer wellicht kwa dribbel.minder maar aan de bal volgens mij sterker Baulllade erin.
Is echt een momenten voetballer, speelt tot nu toe eerder slecht dan goed eerlijk gezegd. Ben er niet kapot van, draaft veelste ver door met zijn acties. Had een mooi moment geweest om Bullaude daar neer te zetten.
Ik had ook liever Bullaude in willen zien vallen.
Ja, dat was zeker een speciale kopbal. Echt klasse. Hij ging gewoon Az ff een handje helpen zeg ;-)
Nou, ik heb hem werkelijk niks goed zien doen.
Volgende keer lekker banken en Bullaude daar neerzetten, kan niet minder zijn.
Taabouni .. lekker in O21 zetten want ook hij kan er helemaal niks van.
Hij kan zeker speciale dingen, maar verprutst daarvoor ook hele speciale dingen.
Maargoed, in Slot we trust.
Inmiddels is slogan 'in Slot we trust' voor mij niet van toepassing. Zo lyrisch als ik was over hem in begin seizoen... zo twijfel ik des te meer. Snap veel van zijn keuzes niet. En... tegen de 'grote' clubs gaat het vaak simpelweg niet goed.
Dit kun je echt niet menen. Beste trainer die Feyenoord in heel veel jaren heeft gehad. Geweldige prestatie wat Slot neerzet bij Feyenoord met een nagenoeg compleet nieuw elftal.
Ben het er overigens wel mee eens dat Bullaude meer kansen mag krijgen.
Werkelijk? Kom op zeg.
We hebben 1 wedstrijd verloren tot nu toe. Dan zal hij idd wel heel veel onbegrijpelijke beslissingen nemen.
En waar hebben we Bullaude dan voor gehaald??
Inderdaad... snap dat ook niet helemaal 🤔