slot-1

VK Sportphoto

Nieuws

Slot maandagavond te gast bij Ziggo-talkshow Rondo

Stan

Door de interlandperiode is het deze week even wat rustiger bij Feyenoord en dus heeft ook Arne Slot tijd voor andere dingen. Zo schuift de trainer van de Rotterdammers maandagavond aan bij Rondo, de wekelijkse voetbaltalkshow van Ziggo Sport

In Rondo, dat geprestenteerd wordt door commentator Wytse van der Goot, bespreken prominente figuren uit de voetbalwereld elke maandag het laatste voetbalnieuws en de uitslagen van het weekend. Naast vaste gezichten Marco van Basten, Ruud Gullit en Rafael van der Vaart, zal deze keer dus ook Arne Slot van de partij zijn. De uitzending start om 20:30 om het betaalde kanaal van Ziggo Sport, maar verschijnt de volgende dag op het YouTube-kanaal van de zender. 

Delen

Reacties

Dit mist de nederlandse TV als vast concept. Vond het heerlijke inhoudelijke discussies tussen met name Slot en van Basten. Heb oprecht genoten van deze show.
Beste voetbalprogramma op de NL buis. Blij dat hij daar zit ipv die 'andere' amateurs
Vind het mede door bepaalde vaste tafelgasten die fantastische voetballers waren maar na hun carrière zowel op analytisch gebied als coach gebied totaal mislukt zijn (Gullit en v Basten) een programma die ik niet snel zal kijken.

Maar nu Slot er bij zit ga ik morgen ff de herhaling checken.
En die Wytse krijg ik af en toe ook kromme tenen van
Gaan ze hem weer weg praten. Wordt tijd voor een nieuwe club.