slot-1

VK Sportphoto

Nieuws

Slot over blessure Gimenez: "Ik heb goede hoop dat hij er woensdag bij is"

Karst

Feyenoord won in eigen huis met 4-0 van Vitesse en kan zich klaar gaan maken voor de kraker in de UEFA Champions League tegen Lazio. Ondanks de eenvoudige overwinning is Arne Slot nog niet helemaal tevreden. "Ik ben blij met de overwinning, maar we hadden te weinig controle." 

De grote vraag na afloop van de wedstrijd is hoe het gaat met Santiago Giménez. "Hij heeft een behoorlijke schop op de enkel gehad, maar ik heb goede hoop dat hij er woensdag weer bij is", aldus Arne Slot in gesprek met ESPN. Ook Yankuba Minteh viel geblesseerd uit. Hij lijkt last te hebben van een hamstringblessure. Over de ernst van zijn blessure zal morgen meer duidelijk worden laat Slot weten.

Calvin Stengs was vandaag belangrijk met een doelpunt en een assist en verkeerd momenteel in goede vorm. Ook zijn trainer is lovend over de aanvallende middenvelder van Feyenoord. "Ik heb Stengs altijd al een geweldige speler gevonden, maar het wordt hem soms verweten dat hij te weinig rendement heeft. Nu heeft hij meer venijn in zijn spel en dat leidt dus tot meer goals en assists."

Arne Slot vond de tweede helft van de Rotterdammers nog te onrustig. "We werken te snel en te geforceerd naar grote kansen toe, maar dat is misschien ook wel logisch bij een grote voorsprong. Het is goed dat spelers die erin komen zichzelf willen laten zien en voor hun kans gaan."

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Feyenoord-nieuws? Volg 1908.nl nu ook via Whatsapp! Klik hier voor ons kanaal

Delen

Reacties

Normaal deelt hij 10 filmpjes van zijn goal, Fer ook nog paar herhalingen. Dan nog 5 filmpjes om God te bedanken en vandaag helemaal niet, Santi niet en Fer niet.. daarom maak ik me zorgen over woensdag. Zou wel heel zuur zijn, mag hij eindelijk meedoen, krijg je dit.
Het is duidelijk. Het gaat dit jaar om de coen dille award.