Bevestigd
bijlow-fortuna

VK Sportphoto

Transfers

Contractverlenging Bijlow aanstaande: "Ik denk dat jullie snel duidelijkheid kunnen verwachten"

Van de redactie

Feyenoord en Justin Bijlow zijn opnieuw aan de onderhandelingstafel gaan zitten om de contractverlenging van de doelman te bespreken. De Rotterdamse club is vastberaden om Bijlow langer aan zich te binden. De doelman bezit op dit moment een contract bij Feyenoord tot de zomer van 2025.

De gesprekken tussen Feyenoord en Bijlow waren enige tijd stilgevallen na zijn polsblessure, maar nu zijn beide partijen weer volop in gesprek. Het is duidelijk dat de club veel waarde hecht aan de kwaliteiten van de 25-jarige doelman, die vanaf de F-pupillen het grootste deel van de jeugdopleiding heeft doorlopen. Aan het begin van het seizoen 2016-2017 sloot hij aan bij het eerste elftal.

Na afloop van het duel tegen Vitesse, welke de Rotterdammers overtuigend met 4-0 wonnen, reageerde Bijlow op de persconferentie op de vraag over een mogelijke verlenging bij Feyenoord. "Ja, dat klopt. Ik sta er natuurlijk voor open en ik denk dat jullie snel duidelijkheid kunnen verwachten", aldus Bijlow in het onderstaande videofragment van Voetbalzone.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Feyenoord-nieuws? Volg 1908.nl nu ook via Whatsapp! Klik hier voor ons kanaal

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Bijlow die aangeeft dat de kans groot is dat hij op korte termijn een verbeterd contract gaat ondertekenen, Slot die aangeeft te verwachten dat Santiago Gimenez woensdagavond "gewoon" van de partij kan zijn tegen Lazio. Een ruime overwinning tegen Vitesse zonder tegendoelpunten.
Met andere woorden, een prettig weekend Feyenoorders!
Die CM van buiten Europa voor deze winter waar je het vorige week over had, toevallig gister uitgelekt in de Mexicaanse media?
Als je die Erick Sanchez bedoeld, die komt niet
Nee, had k aan hem gevraagd via zo’n privé bericht
Goede zaak dat hij gaat bijtekenen. Als die nu eens langere tijd fit blijft kan hun op zeker nog eens een mooie stap maken wat dan ook mooi is voor Feyenoord.
Is hij ooit langere tijd fit geweest? Volgens mij kunnen ze dat geld beter gebruiken om Olij naar de kuip te halen.