VK Sportphoto - Blessure Quinten Timber FC Emmen thuis benefietwedstrijd benefiet charity duel

VK Sportphoto

Nieuws

Slot over blessure Timber: Voortekenen niet zo positief”

Van de redactie

Arne Slot zag vandaag in Quinten Timber uitvallen in de wedstrijd tegen FC Emmen (5-0). De middenvelder verstapte zich en moest van het veld worden gedragen.

Slot kon na afloop bij ESPN niet aangeven hoe ernstig de blessure is. De kwetsuur ontstond zonder duel en tegenstander in de buurt. Dat baart Slot juist de meeste zorgen. “Daar maak ik mij zorgen om. Als je een schop krijgt, denk je ‘het kan meevallen’. Maar als er voor je gevoel eigenlijk niks gebeurd, maar de pijn is dusdanig heftig dat je er zo af moet, dan zijn de voortekenen niet zo positief. Maar laten we het afwachten”.

Slot zegt dat de kwaliteit van de gehele selectie dergelijke tegenvallers moet opvangen. “Daarom is het zo belangrijk dat niet alleen de eerste elf een goede wedstrijd spelen, maar ook de jongens die er later inkomen. We hebben meer dan elf spelers nodig. En door de absentie van Trauner en wellicht Timber is dat weer eens bevestigd.”

Delen

Reacties

Kijk dat kan slot wel zeggen maar wat zegt de medische staf uiteindelijk is zijn die de gene die uitsluitsel moeten brengen .
En ik hoop dat het positief meevalt voor hem want Wiefer is ook maar van glas .
Als hij weg valt hebben we een probleem
Ik denk dat Wieffer hem wel kan vervangen. Vraag me meer af hoe ze Trauner gaan vervangen. Zelf zou ik Geertruida daar gewoon zetten en Pederson op rechts.