yv2022911yv2022911a1b05671

VK Sportphoto

Nieuws

Wieffer: "Ik zie met een positief gevoel de toekomst tegemoet"

Ference

Al in de 36'ste minuut mocht Mats Wieffer zijn opwachting maken tijdens de benefietwedstrijd tegen FC Emmen. Hij verving de geblesseerd geraakte Quinten Timber. Na afloop kwam de middenvelder voor de camera's bij ESPN. Hier werd onder andere in gegaan op zijn verbeterpunten en eventuele kansen op speelminuten de 2de seizoenshelft. 

Wieffer wil zich dolgraag bewijzen in Feyenoord 1: "Dat is mijn doel uiteindelijk. Als ik er in kom moet ik er gewoon staan." Daarnaast werd hem gevraagd hoe hij terugkijkt op de eerste seizoenshelft. "Als je van een nieuwe club komt en je mist de hele voorbereiding, dan wordt het lastiger. Langzamerhand ging ik wel steeds meer spelen. Nu deze hele voorbereiding heb ik meegedaan, soms nog wel een beetje last van mij enkel, maar ik zie met een positief gevoel de toekomst tegemoet. 

Wieffer merkt dat hij voetballend redelijk meekomt, maar weet daarentegen ook waar zijn verbeterpunten zitten: "'Vooral het scannen om me heen, op het middenveld waar ik sta, daar heb ik nog soms wel moeite mee. Achterin moet ik meer duelkracht krijgen, en dus duels winnen. Nu ben ik ook wel fysiek steeds sterker geworden, dus dat helpt ook wel mee." De eventuele blessure van Quinten Timber biedt perspectief op speelminuten voor Wieffer. 

Delen

Reacties

Geertruida met Hancko centraal achterin. Wieffer kan op 6.
Zet hem maar rcv in plaats van rasmussen...
Denk dat hij, met het oog op de blessure van Timber, van nog meer waarde kan zin op het middenveld.
Eens, maar ik vind rasmussen rechts wel erg twijfelachtig
Rasmussen is sowieso geen optie voor in de basis.
Daar Luts neerzetten, met Pedersen op rechtsback.
Wieffer als eventuele vervanger van Timber.