slot bron feyenoord.nl

Feyenoord.nl

Nieuws

Slot over blessure Trauner: “Grote teleurstelling, vooral voor hem”

Moreno

Feyenoord maakte deze week bekend dat Gernot Trauner de rest van het seizoen niet inzetbaar is. Dat betekent dat hij ook de mogelijke kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles mist. "Dat is vooral voor hem een grote teleurstelling", aldus Slot.

Buiten de geblesseerde Oostenrijker, zijn ook Patrik Wålemark en Mimeirhel Benita de rest van het seizoen uitgeschakeld. Verder heeft Arne Slot een complete selectie tot zijn beschikking. De trainer van Feyenoord baalt van de afwezigheid van Trauner. "Vooral voor Gernot is dat een grote teleurstelling, maar natuurlijk ook voor ons. Hij heeft laten zien een enorm waardevolle speler voor ons te zijn."

De coach van Feyenoord liet doorschemeren het gemis van Trauner op de gebruikelijke manier op te vangen. Geertruida schuift naar het centrum en Marcus Pedersen vult de rechtsbackpositie in. "Nu zullen andere jongens dat moeten invullen. Marcus heeft dit seizoen al vaker laten zien dat prima te kunnen."

Delen

Reacties

Als de stand het toelaat paar minuten voor tijd in laten vallen. Voor mijn part op krukken..
Helemaal mee eens. Nog even een paar minuten de kale kletser op het veld de kampioenswedstrijd laten meemaken .
Voor hem kloten natuurlijk maar gelukkig hebben we geertje die het met gemak invult! Liever speel je mee maar hij zou ook vast weten dat hij er een aandeel in heeft gehad dus zal de blijdschap niet minder zijn