arne-slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot over Ivanušec: "Hij heeft voldoende ervaring om hier gelijk te spelen"

Nigel

Hoofdtrainer Arne Slot zet Luka Ivanušec direct in de basisopstelling bij Feyenoord. Ook de nieuwkomer Ondřej Lingr zit bij de wedstrijdselectie, hij neemt plaats op de bank. Slot verteld in gesprek met ESPN waarom hij Ivanušec direct in de basis zet. 

Luka Ivanušec is deze week begonnen aan zijn tijdperk bij Feyenoord. Maar Slot wist wat hij in huis had gehaald: "Ik heb hem al zien spelen bij zijn vorige club. Ook een fanatiek stadion als dit is hij wel gewend. Met zijn ervaring is het voldoende om hem direct te laten spelen." 

Ondřej Lingr neemt vandaag plaats op de bank, hoewel hij niet helemaal fit is. "Hij kan vandaag invallen, anders zouden we hem niet op de bank zetten. Hij heeft twee tot drie weken niet getraind voordat hij naar ons toe kwam." Afgelopen week stond Lingr voor het eerst weer op het trainingsveld bij zijn nieuwe club Feyenoord. "Als we in te grote afstanden gingen trainen, deed hij niet mee. Omdat hij een hamstringblessure had." Ondanks zijn lichte blessure kan hij wel minuten gaan maken als invaller vandaag. 

Het wordt een belangrijke wedstrijd. Slot is in de veronderstelling dat PSV weinig punten gaat verspelen. "Ze hebben al in Europa indruk gemaakt, tegen ons en hebben 9 punten uit 3 wedstrijden. Als wij voor de bovenste plekken willen meedoen en dat willen wij heel graag, kunnen wij niet veel punten verspelen." 

Voor Slot wordt het een weerzien met een oude bekende. De hoofdtrainer van Feyenoord heeft samen met Rob Penders gevoetbald bij NAC. 

Delen

Reacties

Deze jongen laat meteen zien waarom hij gehaald is.. is zo rustig aan de bal, kapt gewoon een paar mannetjes uit en heeft overzicht.. was het wachten meer dan waard, daar ben ik van overtuigd..
Hoj maakte zeker indruk. Moet ook zeggen dat zowel Stengs als Timber een goede wedstrijd speelden
Helemaal mee eens en Luka wat is hij rustig aan de bal en dat steek balletje schitterend