feyenoord-pec-zwolle-3-1-vriendschappelijk-jim-breeman-sports-photography-100

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Slot: 'Dilrosun mag uitkijken naar andere club en Idrissi momenteel niet aan de orde'

Van de redactie

Jaivaro Dilrosun zit vandaag niet bij de selectie voor de wedstrijd tegen FC Utrecht. De aanvaller heeft aangegeven dat hij verwacht binnenkort een transfer te kunnen maken en heeft toestemming met andere clubs te praten, zo vertelt Arne Slot bij ESPN.

“Vrijdag kwam hij bij mij, waarbij hij vertelde de indruk te hebben dicht bij een transfer te zijn. Hij vroeg of hij niet hoefde te trainen. Daar heb ik mee ingestemd, omdat ook wij de verwachting hadden dat hij een club zou vinden. Dat is niet gebeurd, maar de markt is in sommige landen nog open”, aldus Slot.

Volgens de Feyenoordtrainer is het logisch dat Dilrosun daardoor vandaag niet bij de selectie zit. “Als je vrijdag niet meetraint, ben je niet met je gedachte bij de wedstrijd en de groep. Dan is het niet logisch dat je zaterdag weer terugkomt, zo van ‘daar ben ik weer’. Dan sluit hij maandag weer bij ons aan wanneer alle internationals weg zijn. En als we over twee weken weer gaan starten zien we wel of hij nog bij ons is.”

Een eventueel vertrek van Dilrosun betekent niet dat Feyenoord direct zal doorschakelen naar Oussama Idrissi, die momenteel transfervrij is. Toch houd Slot voorzichtig een slag om de arm. “Goede spelers zijn altijd aan de orde en Idrissi vind ik een goede speler. Maar op dit moment is het niet logisch. Als er blessures komen misschien wel. We hebben met Luka Ivanušec, Leo Sauer, Alireza Jahanbakhsh, Igor Paixão en Calvin Stengs die er ook kan spelen, hebben we meer dan voldoende mogelijkheden om het in te vullen.”

Delen

Reacties

Denk dat hij verhuurd zal worden, zie niet zo snel club die gaat kopen in de competities waar hij nog heen kan. Hoeft ook niet zo slecht te zijn een verhuur. Lukt niet bij Feyenoord, kan bij andere club best wel worden.
Fijn dat Dilrosun zelf in ziet dat weggaan beter is. Hopelijk kan hij heel veel geld verdienen in Saoudi, wie weet krijgen wij nog paar stuivers ervoor.
Ligt eraan of het huur of koop is. Staat niet in de tekst
Nog ff wachten en Idrissi komt er ook nog bij