feyenoord-club-brugge-2-1-vriendschappelijk-jim-breeman-sports-photography-4

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Slot over reservebeurt Zerrouki: "Hij gaat er tot nu toe goed mee om"

Stan

Sinds zijn komst naar Feyenoord heeft Ramiz Zerrouki zich nog niet in de basis kunnen spelen. Tegen Almere City begon hij dan ook wederom op de bank. In de persconferentie van vrijdagmiddag reageert Arne Slot op de situatie van de Algerijn.

Slot kan zich voorstellen dat Zerrouki niet heel blij is met zijn plek op de bank. "Het zou heel slecht zijn als hij niet teleurgesteld is. Want elke speler die niet speelt, of hij het nou is of een van die andere negentien, die mag gerust teleurgesteld zijn. Maar dat moet ik niet terugzien op het trainingsveld of het moment dat hij invalt. Dat zie je ook niet."

De trainer van Feyenoord legt vervolgens uit dat nieuwe spelers vaak even nodig hebben om zich in een elftal te spelen. "Ik denk dat hij net zo is als al die andere jongens die we gehaald hebben in de tijd dat ik hier zit. Die hebben ook tijd nodig hebben gehad om te gaan spelen. Aursnes is daar een voorbeeld van. Ik kan ze allemaal opnoemen, Mats Wieffer ook. Dat waren ook spelers die van serieuze niveaus kwamen. Het is wel de realiteit van het spelen bij een topclub, dat er ook concurrentie is voor jouw positie."

Volgens Slot kan Zerrouki die realiteit prima aan. "Ik vind dat hij vorige week prima is ingevallen en hij heeft ook een goede trainingsweek achter de rug waarin hij voldoende ruimte kreeg om ook met de basis te spelen en zich te laten zien. Ik ben ervan overtuigd dat we hem dit jaar nog meer dan genoeg nodig gaan hebben. Dus hij gaat er tot nu, zoals ik ernaar kijk, goed mee om. Goed kan ook zijn dat hij er niet tevreden mee is. Je mag er dan wel gewoon een beetje een scherp randje in hebben, dat je je wil bewijzen. Dat doet hij ook."

Delen

Reacties

We gaan nagenoeg de gehele selectie nog hard nodig hebben dit seizoen. Laat maar goed teleurgesteld zijn, dan knokt ie des te harder om te laten zien dat Slot niet om hem heen kan.
Je hebt toch gewoon een Wieffer nodig met kwaliteit erachter. Een blessure is zo opgelopen en dan is het fijn dat er een goed iemand achter zit met daar achter een talentvolle jeugdspeler die dan op het bankie kan plaatsnemen.
Zeker. Laat ze maar lekker tegen elkaar op concurreren. Eén van de twee wordt back-up en inderdaad, laat er maar een jeugdexponent achter staan.
Mss een idee om gelijk dat gekke staartje eraf te knippen?? Mooi nieuw begin
Mensen in de media beginnen ook gelijk te ouwhoeren. Zerrouki gaat nog veel wedstrijden spelen we zijn pas 3 wedstrijden onderweg. Wieffer kwam ook pas na half jaar op gang