Bevestigd
uefa-champions-league

Europees

Verkoop passe-partouts Champions League maandag van start

FeyenoordTM

Feyenoord start maandag (4 september) met de kaartverkoop voor de drie thuiswedstrijden in de groepsfase van de Champions League. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf 10:00 uur één passe-partout per seizoenkaart bestellen voor de duels met Atlético Madrid, Lazio en Celtic. In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Passe-partouts
Feyenoord kiest ervoor om in eerste instantie alleen passe-partouts te verkopen voor de Europese thuiswedstrijden in de groepsfase. 

Verkoop seizoenkaarthouders 
Seizoenkaarthouders kunnen vanaf maandag 4 september 10:00 uur via deze link één passe-partout per seizoenkaart aanschaffen. Op donderdag 7 september om 16:00 uur vervallen de eigen plaats reserveringen. Twee uur later, om 18:00 uur, kunnen seizoenkaarthouders die hun plaats nog niet hebben teruggekocht of nog niet zijn verplaatst, nog steeds met voorrang één passe-partout kopen. Dit kan tot donderdag 7 september 23:59 uur. Mogelijk is er in deze fase meer keuze op de vakken.  

Stadionindeling 
De tweede ring van de Willem van Hanegem Tribune wordt tijdens de Europese thuisduels ingericht als uitvak. Ook zijn er stoelen op de vakken DD, M, N en NN opgeëist door de UEFA. Vak PP geldt als gezinsvak, waar met gezinssamenstelling een passe-partout kan worden besteld. Daarnaast is Vak Z tijdens de groepsfase gesloten. Seizoenkaarthouders die door deze omstandigheden de eigen plaats niet kunnen terugkopen, kunnen wel een andere beschikbare stoel in het stadion uitzoeken. 

Leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes 
Vanaf zaterdag 9 september 09:00 uur krijgen leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes de mogelijkheid om een passe-partout te bestellen, op basis van beschikbaarheid. Zij kunnen per lidmaatschap in totaal één passe-partout bestellen.  

Wil jij ook Feyenoord in de Champions League in actie zien en de wedstrijden van dichtbij beleven? Verhoog dan jouw kans op het verkrijgen van een passe-partout door lid te worden van Het Legioen of Juniorclub Kameraadjes. Word lid vóór vrijdag 8 september 12:00 uur en krijg ook voorrang op de kaartverkoop. 

Overige supporters 
Vanaf maandag 11 september om 18:00 uur hebben alle overige supporters de mogelijkheid om één passe-partout te bestellen op basis van beschikbaarheid. De verkoop van passe-partouts stopt op woensdag 13 september om 23:59 uur, tenzij eerder uitverkocht. 

Kameraden koppelen 
Wil je voor meerdere supporters tegelijkertijd een passe-partout bestellen? Dat kan! Koppel jouw kameraden aan jouw Online Ticketshop-account (indien nog niet gedaan). Dit doe je door in te loggen met jouw e-mailadres en wachtwoord. Klik op ‘Welkom’ en vervolgens op het kopje ‘Kameraden koppelen’. Door de pincode van jouw kameraad in te vullen, neem je het aankooprecht van hem/haar over. Je kunt dan meerdere passe-partouts tegelijk bestellen en tegelijkertijd de passe-partout uniek op naam zetten. Daardoor krijgt iedere supporter zijn/haar mobile tickets in de Feyenoord App beschikbaar (mits ingelogd). 

Overige informatie 
Supporters hebben enkel toegang tot de Europese thuisduels in de groepsfase met een passe-partout, niet met een reguliere seizoenkaart. Het is tevens mogelijk een parkeer passe-partout voor P5C te kopen. Losse parkeerkaarten komen eventueel later in de verkoop, afhankelijk van beschikbaarheid.  

Het speelschema volgt op een later moment. Houd hiervoor de officiële club-kanalen in de gaten. De kaartverkoop verloopt volledig via de officiële Feyenoord Ticketshop. Ga voor alle gedetailleerde (prijs)informatie over de kaartverkoop naar Feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie

Zwarthandel  
Feyenoord raadt supporters ten zeerste af om voor welke wedstrijd dan ook tickets buiten de club (of haar partners) om te kopen. Dit voorkomt teleurstellingen. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden.  

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Toch niet de hele 2e ring van de WvH Tribune als uitvak?
Geen optie om 1 of 2 wedstrijden te bezoeken of komen deze later in de verkoop?
Denk pas als niet alles is verkocht, ze los in de verkoop gaan. Echt een rare manier van doen. Betaal me al scheel aan al die losse kaartjes van 60 eu per stuk.
Ja gaat ook heel makkelijk zo'n sk halen pfff.
Eens. Als je er niet al eentje hebt wordt het steeds lastiger idd. Das wel kl*te.
Ik verwacht dat het wel uitverkocht raakt met passe-partouts.
Debiele prijzen.
Maar uiteraard haal ik m'n passe partoutje weer gewoon.
Prijzen vallen nog mee, meer vervelend dat je een passe partout moet kopen. Waarom niet gewoon allemaal los verkopen.
Vervelend dat je als trouwe seizoenkaarthouder voor dit soort wedstrijden gewoon volle mep moet betalen.
Als seizoenskaarthouder ben je niet meer trouw dan iemand die dat niet heeft.
Zover ik weet is dat bij elke club het geval. Seizoenskaart is altijd alleen voor de competitie.
Dat is sowieso bij elke club zo.
Maar dan kan ik dat nog wel vervelend vinden.
Wat zijn softcards voor bijvoorbeeld X?
Kan je wel meerdere kopen als je gekoppeld bent met die kameraden code?
€175,50 voor de Gerard Meijer tribune, rest is allemaal stukje duurder
Ticketshop, staat ergens passe partout en dan op het i-tje drukken