feyenoord-psv-alexandersl-56

Beeld: @alexander.santoslima

Nieuws

Minteh opgeroepen voor Gambia; Sauer meldt zich bij Slowakije O21

Moreno

Yankuba Minteh mag zich opmaken voor zijn eerste interlands voor het nationale elftal van Gambia. De van Newcastle United gehuurde buitenspeler maakt deel uit van de definitieve selectie van zijn thuisland. Ook Leo Sauer meldt zich bij de nationale ploeg, zij het bij de Onder 21.

Het is meteen een bijzonder belangrijke interlandperiode voor de 19-jarige Minteh en Gambia: in het onderlinge duel met de Republiek Congo (zondag 10 september, 21:00 uur) wordt bepaald wie zich plaatst voor deelname aan de Afrika Cup, die in januari 2024 plaatsvindt in Ivoorkust. Bij minimaal een gelijkspel is Gambia geplaatst voor het continentale toernooi. 

Sauer
Dat Leo Sauer bij Feyenoord aan de weg timmert, is ook in zijn thuisland opgevallen. Gisteren werd al bekend dat hij op de reservelijst van de Slowaakse hoofdmacht staat, maar inmiddels is hij ook opgeroepen voor de Onder 21 van zijn land. Met zijn 17 jaar stond hij vorig seizoen al in het WK U20-team van zijn land, nu mag hij een treetje omhoog voor de oefenwedstrijden tegen de leeftijdsgenoten van Tsjechië en Denemarken, en daarmee hopelijk zijn debuut maken in Slowakije O21.

Delen

Reacties

Hup, weer een paar internationals erbij in het team. Tel uit je winst bij verkoop over een X aantal seizoenen.
Lol er blijft bijna niemand meer over. Is wel eens anders geweest
Straks moeten jongens van O21 bijspringen om te klaverjassen in de interland periodes