ivanusec-4

Nieuws

Slot over terugkeer Ivanušec: "Dat zou zomaar sneller kunnen"

Stan

Luka Ivanušec liep in het Champions League-duel met Celtic een enkelblessure op. Feyenoord liet donderdag weten dat het de Kroatische buitenspeler enkele weken moet missen. Arne Slot vertelt tijdens de persconferentie van vrijdag echter dat het zomaar zou kunnen dat we de Feyenoord-aankoop alweer eerder in actie zien.

Nu Ayase Ueda eerder terug lijkt te keren dan verwacht, legt Slot uit dat er in de voetballerij veelal aan verwachtingsmanagement wordt gedaan wat betreft informatie over blessures. "Je probeert altijd de duur van een blessure wat te rekken, want anders moet ik constant vragen beantwoorden van: ‘Hé, je had toch een week geleden gezegd, maar hij is er nog steeds niet. Doet de medische staf hun werk wel goed genoeg?’ Dat is de reden waarom bijna alle clubs altijd de duur van een blessure ietsje oprekken."

Hetzelfde geldt dus voor de blessure van Ivanušec, die dinsdag in het duel meet Celtic geblesseerd uitviel. "Als wij nu ook weer wéken zeggen als het om Ivanušec gaat, zou het maar zo kunnen zijn dat dat niet vier of vijf weken hoeft te duren, maar sneller zou kunnen."

Delen

Reacties

Dat was nog niet opgevallen 🤣🤣
Vorig seizoen de blessure,s van bijlow(eerdere terug), trauner(eerder terug) en timber(eerder terug) en nu dus ueda (eerder terug) zou het pas verrassend zijn als een speler een keer niet errder terug is
Was me al lang duidelijk dat de gecommuniceerde blessureduur maximaal gesteld is. Goed om te weten voor de toekomst…
Een enkel blijft steeds terugkomen is mijn ervaring.
Als het gescheurd zou zijn zou dit zomaar kunnen. Met een verrekking is dat echter minder snel het geval.
Een verrekking met goede behandeling is normaal twee weken