bullaude-slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot over transferperikelen Bullaude : "Hij zou iedere week moeten spelen"

Van de redactie

Ezequiel Bullaude zat donderdagavond vanwege transferperikelen niet bij de wedstrijdselectie voor het oefenduel tegen Villarreal CF. De 22-jarige Argentijnse middenvelder heeft volgens Slot heel veel moeite gehad met zich aanpassen, sprak de trainer van Feyenoord tegenover RTV Rijnmond.

"Hij was er niet vanwege transferperikelen. Het kan een verkoop zijn, maar ook een verhuur zijn. Bullaude heeft het afgelopen seizoen heel weinig gespeeld. Hij heeft heel veel moeite gehad in zijn aanpassing. Allereerst met zijn taal en toch ook wel de omstandigheden in het spel hier. Het spel hier wordt niet anders gespeeld, maar hij moest wennen aan het gras, gaf hij van de week bijvoorbeeld aan. Dat klinkt misschien raar, maar het gras is hier anders, dus de snelheid van de bal en de aannames zijn anders. De aanpassing in taal ging ook heel moeilijk naar zijn medespelers omdat hij zich niet altijd verstaanbaar kon maken, ook niet naar ons en wij ook moeizaam naar hem toe", licht Slot de situatie rondom de middenvelder toe.

Bullaude hoeft het komend seizoen ook niet direct te rekenen op veel speeltijd in het eerste elftal. "Ik voorzag niet dat het komend seizoen ineens drastisch anders zal zijn qua speeltijd. Misschien zal er af en toe weer een invalbeurt in zitten, maar ik voorzag nog niet dat hij competitief genoeg was voor een basisplek. Het is dan denk ik veel beter om dat geen wat hij het afgelopen seizoen geleerd heeft mee te nemen naar een nieuwe club en daar elke week te gaan spelen in de hoop dat hij zich dusdanig ontwikkeld dat wij volgend jaar een 'nummer tien' hebben die wel competitief is om voor een basisplaats te vechten."

Een verhuur van de Argentijn heeft de voorkeur voor de Rotterdammers. "Als ik het zo zeg wel hè", lacht Slot. "Of met een optie tot terugkoop, dat kan ook nog". Een voorkeur waar de 22-jarige middenvelder terechtkomt hebben de Rotterdammers wel. Zij zien Bullaude het liefst in Europa spelen. "Ik denk dat dat niet alleen mijn voorkeur is, maar daar denkt Dennis te Kloese ook over na en de speler heeft daar natuurlijk ook zo zijn mening over. Ik denk dat het vooral heel belangrijk is voor hem om iedere week te spelen. Dat vonden we bijvoorbeeld bij Benita ook heel belangrijk. Ik heb wel bij Dennis aangegeven dat als wij volgend jaar een goede speler terug willen, zal hij wel naar een club moeten waar hij veel gaat spelen. Daar wordt dan uiteraard over gesproken met de zaakwaarnemer en de speler", sluit de trainer van Feyenoord af.

Delen

Reacties

In de tijd van Julio Cruz was er een groepsproces van een andere kaliber spelers.
Allemaal baasjes en haantjes, en om overeind te kunnen blijven moest je echt knokken voor een plekje.. Nu zijn het allemaal best wel brave volgzame Hendrikjes waar alles voor geregeld word.
Ook wie er wel of niet speelt. Met andere woorden ze vreten niet het gras op, om te laten zien hey trainer ik ben de beste.
Wil er mee zeggen Cruz was ook Argentijn. Sprak ook geen Nederlands had hetzelfde gras als nu. De strijd in die groep in die tijd was sterker dan nu. En Julio redde het toch ook. Denk misschien dat Bullaude meer Peper in zijn **** moet hebben.
Cruz had het geluk dat Don Leo kwam. Die kreeg Cruz aan de praat, net toen iedereen begon te twijfelen aan hem. Ik weet bijna zeker, dat hij Bullaude ook aan de praat zou krijgen nu. Over die peper klopt wel ;-)
Waarom stuurt de club zo'n Bullaude niet voor een paar dagen naar de nonnen in Vught, om daar tenminste de basis begrippen Nederlands te leren.
Gewoon aan een Spaanse club verhuren. Kan hij in dagelijks leven zich meer op zijn gemak voelen. Maar wel met een verplichting dat hij Engelse les volgt. Huur als Feyenoord zijnde maar een privéleraar in die hem meerdere keren per week les geeft.

Verkoop met winst zou ik ook prima vinden. Vind het een leuke speler, maar geen man overboord als hij vertrekt.
vind het jammer maar voor die jongen beter als hij inderdaad bij wijze van terugkeert naar zuid amerika. en zich daar ook persoonlijk gaat ontwikkelen is hier niet gelukt
Ik hoop niet dat dit waar is maar je hoort steeds meer geluiden dat ivanušec naar Engelse clubs kan vertrekken
En uh, bij welke "betrouwbare" **** hoor je dat?
Even afwachten om wat voor clubs dit zou gaan.

Een random Engelse Premier League-club buiten de top 6 vs met Feyenoord als landskampioen de Champions League in.

Deze speler heeft al aardige clubs links laten liggen voor Feyenoord.
Ja, en Slot was al lang akkoord met Spurs .
Behalve dat Engelse clubs meer geld hebben om transfers te betalen. Betalen ze daar ook 4x het salaris wat Feyenoord kan of wil betalen. Dat de kans groot is dat tie kan gaan banken, nemen ze voor lief.
Vind dat Arne Slot nu wel teveel in zich zelf geloofd. Je geeft allerlei kansen aan dilrosun tabouni, terwijl bullaude beter is. Al zijn shit aankopen laat ie niet vallen nee.
Ja het ligt natuurlijk aan alles en iedereen. Het gras, de trainer, de taal, de concurrentie. Alles behalve Bullaude zelf.
Dan doet tie het toch best goed met die shit aankopen dunkt me!!
Deze jongen zie ik liever in Nederland verhuurd worden aangezien je anders alsnog zijn aanpassing problemen niet oplost. Vind hem kwalitatief goed genoeg voor veel eredivisie clubs het is alleen de vraag wie geintresseerd is.
PEC Zwolle zou goed zijn of Volendam
Echt een speler waar de klasse vanaf druipt. Ik heb groot vertrouwen in DTK en Slot. Toch vind ik dit een lastige. Gelukkig willen ze hem de kans geven volgend seizoen.
Eens. Maar na een jaar mag je wel een basisniveau etaleren, anders ergens anders meters laten maken. Zou ’m er sowieso bijhouden en volgend jaar zijn progressie meten.
Ergens zou ik zeggen, verhuur deze jongen, want er zit veel potentie in. Aan de andere kant, hij levert waarschijnlijk een prima transfersom op (3-4 mln) en het scheelt in de salarishuishouding, waardoor je iemand als Isaksen of Ueda binnen kunt halen.
Gelukkig lijkt er wel een plan te zijn me deze jongen. Moet hij zelf natuurlijk wel ook nog willen blijven bij Feyenoord. Zijn potentie is duidelijk, maar zonder concrete ervaring op te doen blijft hij natuurlijk achter de feiten aanlopen in een goeddraaien Feyenoord.
Snel een mooie club vinden en volgend jaar weer knallen.
Je had hem natuurlijk ook iedere wedstrijd kunnen laten invallen ipv straal negeren en je vriendjes/eigen aankopen de voorkeur geven ook al voegen ze bijzonder weinig toe zoals Timber, Taabouni en Dilrosun.

Met iemand straal negeren of bij -21 stallen zorg je er niet voor dat die gene zich snel aanpast.

Gimenez was vrijwel de enige die naar hem omkeek en met hem op pad ging, dat kan de club en Slot in het bijzonder zichzelf aanrekenen.

Laat hem maar naar Braga gaan, in de mooie Portugese competitie waar ze ook Spaans praten. En straks in de groepsfase Feyenoord loten om vervolgens persoonlijk tegen Feyenoord een hattrick te maken en Slot een zeer kostbare nederlaag te bezorgen.
Een mooie revanche
Ben jij zelf wel voor Feyenoord vriend? Ik vind zelf ook dat hij weinig kansen heeft gehad maar ik heb voorlopig meer vertrouwen in slot dan in een fan die nauwelijks wat van de situatie weet, wij kennen die gast niet persoonlijk. Beste verhuren en volgend jaar de kans geven maar vond het niet schandalig dat hij zo weinig speelde
Dit viel mij inderdaad ook op. Ik heb taabouni nog nooit iets zien doen waarvan ik de potentie zag en bij bullaude wel. Hij kreeg alleen aanzienlijk minder kansen.
Omdat Bullaude wellicht niet zo goed is als men wil geloven. Hij heeft zoveel krediet op basis van een mooie aanname. Hele jaar trainen en dan is het gras opeens het probleem, kom op zeg.
Nou, in die 3 minuten dat hij het hele seizoen speelde, zagen we echt wel meer dan een aanname. Maar goed, gelukkig is hij nog gewoon “van ons” en hopelijk laat hij het nog duidelijker zien.
Gaat vast niet om zijn techniek of voetballende kwaliteiten, maar meer om kennis van spelsystemen, de snelheid van het spel en uithoudingsvermogen. Een paar minuten goed voetballen is niet voldoende voor dit Feyenoord. Gimenez heeft het ook bijna een halfjaar lastig gehad voordat hij zijn kans pakte en begon te floreren.

Als het over het gras gaat, denk ik dat het om de snelheid van het veld en dus spel gaat. Betere mat, meer snelheid.

Zie dat overigens voor Bullaude ook nog wel gebeuren.
De manier van denken van je.. Dat geeft mij het gevoel dat je bijzonder depressief door het leven gaat.

Hoe kom je erbij dat ze Spaans spreken in de Portugese competitie? Dat het naast Spanje ligt betekent nog niet dat ze daar Spaans spreken.
Portugees is zeer verwant aan het Spaans
wat een onzin lijkt niet eens op elkaar, ik hen Portugese familie als je dat tegen hun zegt breken ze je poten 🤣
Vreemd want ik kan me met Spaans prima verstaanbaar maken in Portugal.

Je kan gewoon prima gesprekken voeren in het Spaans. Dat jouw familie dat niet kan, ligt vooral aan hun
Ik werk met Portugezen en die begrijpen geen **** van Spaans. Volkomen lulkoek. Zoals gewoonlijk uiteraard...
Ik heb nog nooit een positieve reactie van jou hier gezien. Pleur lekker op joh
En Portugees is zeer verwant aan het Spaans
Ja dat kan verwant zijn. Echter zit het grammaticaal heel anders in elkaar. Spaans lijkt in dat opzicht meer op Frans. Enkel de Latijnse klanken lijken wat op elkaar.
Je bent me net iets te kritisch, maar ik ben het deels wel met je eens. Meer speeltijd was echt wel mogelijk geweest. En de taalbarriere anno 2023 vind ik onzin met alle technologie.
Als je na een jaar nog niet redelijk kan communiceren met je team genoten is er iets mis. Heeft niets te maken met zijn voetball kwaliteiten maar alles met zijn instelling. Als je niet weet wat the trainer wil of wat je medespelers roepen kan je moeilijk in een elftal functioneren. Kan me Andre Bahia nog herinneren die vanuit Brzailie hier heen kwam en een aantal weken een klooster in ging om Nederlands te leren. Dat is imo pas laten zien dat je het echt wil.
Natuurlijk is er we zoiets als een taalbarriere. Natuurlijk kan je jezelf misschien verstaanbaar maken als je de hulpmiddelen gebruikt, maar dat kan niet overal en altijd of binnen een groep. Daar gaan gesprekken veel te snel voor. Ik woon toevallig in het buitenland en ik merk zelf ook dat het lastig is/was om jezelf te zijn als je de taal niet volledig beheerst. De één is meer extravert en lost het op door juist naar voren te stappen en te proberen, de ander is misschien wat meer introvert en verlegen en doet een stap terug. En wanneer je dat laatste doet stap je steeds verder naar achter tot er niet veel meer overblijft van wie je bent of kan zijn. Een mooi salaris veranderd niet wie je bent. Tijd, begeleiding en vertrouwen is het enige wat help. Helemaal op die jongen zijn leeftijd.
Hahaha, wat een reactie weer.. jij ziet Feyenoord volgens mij nog graag degraderen zodat Slot er slecht op komt te staan, of niet?
Je zou ook kunnen zeggen dat dit rechtvaardigt dat je niet al te veel ‘exotische talenten’ haalt omdat je altijd kans hebt dat ze niet (zo snel) aarden in een andere cultuur en dus meer focust op Nederlandse jongens.
Ongetwijfeld had er meer gedaan kunnen worden om deze gast zich hier sneller thuis te laten voelen, al zijn wij hier allemaal natuurlijk niet bij geweest. Zoiets moet natuurlijk ook van 2 kanten komen he..
In Portugal waar ze Spaans praten??🤔
Nogmaals, Portugees en Spaans zijn nauw met elkaar verwant. De klanktoon is wat anders maar ze kunnen elkaar prima verstaan.
In het woord farvel herken je vast het Nederlandse vaarwel. Deens is dan ook verwant aan het Nederlands. Het zijn allebei Germaanse talen: Nederlands een West-Germaanse taal, Deens een Noord-Germaanse.
Maar alsnog begrijp je niet makkelijk het Deens.
Zou je naam veranderen van kritisch naar rancuneus!!

De slot haters zijn er u alweer.....
Zou je geen gunstige huurovereenkomst met Cercle Brugge kunnen proberen en dat betrekken in de deal voor Ueda?
Veel redenen gehoord waarom een speler niet kan aarden. Maar vanwege het gras? 🤔
Het is het beste voor deze jongen om naar een land te gaan waar ze ook Spaans spreken en hem daar een jaar lang aan te verhuren. Hopelijk komt hij met een dosis zelfvertrouwen weer terug om in het seizoen 2024/2025 te kunnen vlammen in het shirt van Feyenoord!
daar heb ik m'n twijfels over. hij kan beter bij een Nederlandse club blijven & zsm een week naar de nonnen om Nederlands of Engels te leren. dus, naar Excelsior, RKC of Almere City voor mijn part. maar niet terug in z'n comfort zone. ik zie 'm ook graag terug. echt een heel goede speler
Dan kan hij volgend seizoen nog niet met staf en medespelers communiceren. Uitlenen aan Sparta of een andere club hier in Nederland. Verbaas me er echt over dat hij na een jaar nog niet redelijk kan communiceren.
Hij is aan zijn lot overgelaten, geen begeleiding niets…
Ik vind het niet raar dat communicatie nog niet vloeiend verloopt
Daar heeft hij toch een grote verantwoordelijkheid in? Bovendien zijn de Zuid Amerikanen heel erg tevreden hoe Feyenoord hun begeleid. Dus hoezo aan zijn lot overgelaten? Het moet ook uit jezelf komen hè
Aangezien het voor de aanpassing handig is dat hij in ieder geval in Europa blijft spelen (als hij wordt verhuurd) dan blijft Spanje over. Elche had interesse geloof ik?