slot

Nieuws

Slot over verhuurde spelers: ‘We hopen ze speelklaar of competitiever terug te krijgen’

Van de redactie

Arne Slot ging voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Utrecht in op de verhuur van enkele spelers. Oud-Feyenoorder Mario Been verbaasde zich met name over de verhuur van Ramon Hendriks aan Vitesse. Volgens Slot heeft de linksbenige centrale verdediger vlieguren nodig.

“Je weet het niet zeker, maar het zou niemand verbazen als dit het laatste jaar van Dávid Hancko zou kunnen zijn. Als Ramon weer een heel jaar op de bank zit, dan kunnen we ook niet beoordelen of hij wellicht zijn opvolger kan zijn”, zo legt de Feyenoordtrainer uit bij ESPN. Bovendien denkt Slot voldoende verdedigende alternatieven over te houden. “Lutsharel Geertruida kan prima links centraal spelen en wij denken dat ook Marcos Lopez daar kan staan."

Niet alleen de verhuur van Hendriks is gericht op de toekomst. “Datzelfde geldt voor Patrik Wålemark (sc Heerenveen, red.) en Neraysho Kasanwirjo (Rapid Wien, red.)”, aldus Slot. “Die jongens dichten wij absoluut talent toe, maar als zij bijna nooit spelen, kan dat niet tot uiting komen. We hopen ze dit jaar veel te zien." Slot hoopt met een verhuur de ontwikkeling te versnellen. “We hopen ze volgend jaar terug te krijgen, direct speelklaar of nog competitiever dan de jongens die we nu hebben.”

Delen

Reacties

Er zou toch nog een nieuwtje komen van een mogelijk exeptionele transfer die uiteindelijk toch niet haalbaar was?
Op zich wel een verrassing dat men Lopez ook centraal in verdediging zou kunnen spelen.
Die komt nu veel aan spelen toe op linksback, is wel een goede speler.
Goede linksback, beetje klein voor centraal achterin.
Waarom dan cd optie tot koop op Hendriks van vitesse? Dat rijmt niet dan.
..."Vitesse heeft volgens de laatste info géén optie tot koop bedongen in de deal, waardoor Hendriks in de zomer van 2024 terugkeert bij Feyenoord. Hij staat daarna nog één seizoen onder contract bij de Rotterdammers."...

Volgens het artikel hier op 1908.nl
Feyenoord ademt in alles beleid en visie uit. We zijn zelfs trendsetter in veel dingen. Wat een club!
Trendsetter? Jij moet minder gebruiken wat je dagelijks gebruikt. Letterlijk alles prof clubs in de wereld doen dit....
Waar zegt ie dat die bedoelt dat het over transfers gaat. Vervelende vent.