luka-ivanusec

VK Sportphoto

Nieuws

'Het is de kampioen van Nederland en speelt Champions League'

Van de redactie

Luka Ivanusec toonde gisteren direct zijn klasse in de gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht. De Kroatische international keek terug op een aardig debuut. “We speelden een goede wedstrijd en winnen met 5-1. De uitslag had hoger kunnen uitvallen, maar we mogen tevreden zijn met de winst en hoe we vandaag speelden”, zo vertelt hij bij NOS.

Ivanusec baalde dat hij zijn eerste wedstrijd niet wist op te luisteren met een doelpunt. Vooral in de eerste helft kreeg hij een opgelegde mogelijkheid. “Helaas scoorde ik niet uit de scoringskans die ik kreeg. Misschien had ik er vandaag wel twee kunnen maken. Maar voor een eerste wedstrijd was het oké. Ik ben heel blij bij dit team te zijn. We trainen erg goed en we zullen elkaar de komende weken beter leren kennen.”

Voor de 24-jarige aanvaller was interesse van meerdere clubs. Uiteindelijk koos hij voor Feyenoord. “Omdat zij de kampioen van Nederland zijn en Champions League gaan spelen. Bovendien is het een fantastische club om je als speler te ontwikkelen”, zo verduidelijkt hij zijn keuze.

Vooral Arne Slot speelde een grote rol in zijn komst. “We hebben veel gesproken via Whatsapp. Hij stuurde mij veel berichtjes en we spraken een aantal keren over de telefoon. Hij heeft een grote rol gespeeld dat ik hier nu ben.”  

Delen

Reacties

Hij stond een keer heel vrij op rand 16, maar Timber moest weer eens zelf schieten. Timber moet niet meer zelf schieten, tenzij intikker zoals vorige week, verder is hij wel lekker bezig eindelijk!
We moeten heel veel respect hebben voor slot en ten kloese,je ziet nu al dat er een heel goed elftal op het veld staat met een hele goede bank👍
Zou nu nog wel mooi zijn als Dilrosun wordt verhuurd, Jahanbaksh zal wel blijven, die kan je dit seizoen nog af en toe gaan gebruiken.
Alle kritische fans en wannabe technisch directeurs hadden het over het slechte transferwindow. Tuurlijk, FC Utrecht is aangeschoten wild, maar gisteren hebben we de klasse van Ueda en ivanusec kunnen zien en ook dat de spelers een stuk beter op elkaar ingespeeld raken. Ik hoop dat deze kenners hun pessimisme voor even laten varen.

Laten we niet naar de zwakte van de concurrentie kijken (al denk ik dat PSV niet onaantastbaar is met CL wedstrijden en een paar irritante intriganten in de selectie; die andere club moet nog aan een totale heropbouw beginnen met een duur bijeengeraapte selectie die niet door de onervaren trainer is samengesteld) maar met vertrouwen naar de sterkte van onze spelers, waarvan Slot weer een hechte eenheid zal gaan smeden. Het wordt nu al steeds duidelijker zichtbaar. We worden ‘gewoon’ weer kampioen en we gaan weer verrassen in Europa.
Ik ben het grotendeels met je eens. Luka een prima speler. Zullen we nog veel plezier aan beleven. En als Arne een paar weken krijgt staat er een prima team.
Kampioen twijfel ik aan. Ik hoop het wel maar de lampies hebben wel heel goed ingekocht. Hoewel ik die lang niet zie zitten, hij presteert op dit moment wel. Irritant ventje. Ik denk dat 2 het hoogst haalbare is. AZ gaat ook goed. Maar 2 zou qua inkomsten ook goed zijn. Weer CL. Duimen voor de eerste plek. Houd het spannend.
Feyenoord is verdedigend een klasse beter dan psv. Die gaan nog echt wel op hun bek tegen sterkere tegenstanders. Aanvallend vind ik ze gelijkwaardig. Middenveld ben ik er nog niet over uit. Wordt echt een spannende strijd.
We gaan het zien. Spannend is wel leuk als wij de Coolsingel maar halen 😂😂😂 al moet ik WEER van vakantie terug komen 🙈🙈🙈
Volledig eens hoe ik het zie we hebben niet de kwaliteitsimpulsen als de andere top 3 clubs maar hebben wel een (h)echt team op het veld staan die gasten geven altijd 100 procent
En de jongens die dat niet doe mogen uitwaaien of zelfs vertrekken we zijn er echt op vooruit gegaan simpel valt nu ivanusec weg oke kan sauer op links of igor of ali valt wieffer weg kan zerrouki daar staan of vd belt denk dat er geen plaats is die niet dubbelbezet is en ja de plek van orrie maar je kan het middenveld nu anders inrichten met rollen voor de breakfastclub roadrunners
Ik heb wel eens begrepen dat de aanwezigheid van de supervised Kökcü ook een luxeprobleem veroorzaakte bij Slot. Door zijn goede spel werd het spel behoorlijk op hem afgestemd, terwijl Slot eigenlijk ook andere met andere systemen wilde spelen. Nu Kökcü er niet meer is kan Slot daar meer mee spelen. En dat zullen we ook meer gaan zijn in de rest van het seizoen. Ik voorspel dat het achteraf helemaal niet zo jammer voor het team is dat Kökcü er niet meer bij is.
Ivanušec heeft in ieder geval een prettiger start dan z'n maatje die naar hullie ging, voor heel veel meer centjes...
Valt wel mee toch, is meteen aanvoerder en mag nu alles op gaan knappen. Hopelijk krijgen ze het na 24 sep een beetje op de rit ;-)
Hoop dat ze het helemaal niet op de rit krijgen.
Kunnen die arrogante kwallen weer een beetje down to earth worden.
Steijn haalt waarschijnlijk de 24e niet eens..
Ook die aanname en koele afwerking van Ueda.. een icardi type goal..mooie visitekaartje sjesus
Ja ik mag niet vloeken in de kerk, maar ik dacht: misschien is die Ueda straks nog wel beter dan Giménez…
Dat dacht ik voor aanvang van het seizoen ook. Maar als ik het nu zie gaat Santi gewoon door met scoren. Prima die concurrentie.
We hebben gewoon 2 goede en die kunnen we afwisselen of laten invallen. Lekker als verdedigers moe worden of denken die hebben we in de pocket. Dan krijgen ze ineens een ander type aanvaller voor hun neus en winnen we toch weer
Zo is het. Wat een weelde twee topspitsen!
In afwerken denk ik dat Ueda sterker is, voetballend is Gimenez weer beter. Heerlijk om zulke spitsen in je team te hebben. En nu weer twee weken wachten door dat *** NL elftal.
Inderdaad, helaas weer wachten...,als onze jongens maar heel terugkomen!
Dat hebben te Kloese en Slot goed gedaan, echt een klasse speler.
Samenwerking is goed en belangrijk. 😂😂😂
Laat de managementstructuur maar zoals die nu is en met de poppetjes die er nu zitten. Elke keer als ik Slot hoor zeggen dat hij met een project bezig is hoop ik altijd dat hij nog een aantal jaar in dit project wil stoppen, samen met te Kloese en de rest van de staf. Als je hoort hoeveel spelers specifiek voor Feyenoord kiezen, terwijl ze ook kunnen kiezen uit andere mooie clubs en competities, dan zegt dat toch wel wat. Wij kunnen tegen onze kleinkinderen vertellen dat wij erbij waren in die gloriejaren.
Als ze weer kampioen worden of tweede blijft die sws. Dan ga je nog betere spelers kunnen halen en mss wel echt kunnen presteren in de CL. Ik heb nog nooit met zoveel plezier naar Feyenoord gekeken.
Poeh wat een parel deze jongen! Daar gaan we nog heel veel plezier aan beleven.