Ramiz Zerrouki

VK Sportphoto

Nieuws

Slot over Zerrouki: "We hebben een speler binnen die we al langere tijd wilden"

Moreno1908

Feyenoord kondigde vanmiddag via de officiële kanalen de tweede zomerse aanwinst aan. Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki komt nu dan toch echt over naar Rotterdam-Zuid, een speler die trainer Arne Slot al geruime tijd aan de selectie wilde toevoegen.

"We hebben een speler die we al lange tijd wilden hebben. Als club ben je altijd op zoek naar goede spelers, en zeker van middenvelders kun je er vaak niet genoeg hebben. Ik denk dus dat het heel normaal is dat we ons versterken. Ik heb al vaker gezegd dat we Aursnes nooit hebben kunnen vervangen. Zeker toen Timber langdurig geblesseerd was, hebben we gezien hoe dunbezaaid we zijn op middenveld. Toen hebben we geluk gehad dat Wieffer en Kökçü niet geblesseerd raakten", liet Slot optekenen. 

Ook somt de coach op waarom hij Zerrouki graag wilde hebben. "Wat hij brengt? Als je Twente volgt, heb je gezien hoe belangrijk hij is. Hij wint veel duels en tweede ballen, geeft vorm aan de opbouw, heeft een goede persoonlijkheid en is een winnaar. We waren dan ook zeker niet de enige die hem wilden hebben."

Delen

Reacties

Linkeloetje
Die zeikerds die Zerrouki niet zien zitten hebben vast jarenlang getennist en denken ook van voetbal meer verstand te hebben dan Slot.
Richard1969
Zo negatief als Zerrouki benaderd wordt door deze site (we weten wie), zo positief is Arne over Zerrouki. Vind ik toch net iets belangrijker...
(We weten wie) heeft volgens mij nooit gezegd dat het een slechte speler is. Alleen dat het wel erg veel geld is en dat er wellicht goedkopere alternatieven zijn. En (we weten wie) zet vraagtekens bij de gang van zaken ivm zelfde zaakwaarnemers waardoor er het risico is van belangenverstrengeling. Dat lijken me beide terechte punten
Richard1969
(We weten wie) doet niet anders dan negatief over hem. Maakt meeste overtredingen, geen restwaarde en nog meer onzin.... maar goed, blij dat er naar hem door directie niet wordt geluisterd en wel naar Arne. Lijkt me enige juiste
Rutger vind het kennelijk nodig om al vanaf het begin een hetze tegen die gozer te voeren en het klapvee volgt. Echt gênant gewoon.
Richard1969
Niet alleen tegen hem, tegen hele leiding.
Dacht dat hij Feyenoorder was?
Klopt, eerst was het arnesen, toen slot en nu te kloese. En dat onder het mom van ‘je moet kritisch blijven’. Hij zei ook dat hij dat platform had opgericht omdat hij de media te negatief vond. Hij wilde alleen positiviteit brengen. Lachwekkend hoe die sneuneus zich gedraagd.