Ramiz Zerrouki

VK Sportphoto

Nieuws

Slot over Zerrouki: "We hebben een speler binnen die we al langere tijd wilden"

Moreno

Feyenoord kondigde vanmiddag via de officiële kanalen de tweede zomerse aanwinst aan. Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki komt nu dan toch echt over naar Rotterdam-Zuid, een speler die trainer Arne Slot al geruime tijd aan de selectie wilde toevoegen.

"We hebben een speler die we al lange tijd wilden hebben. Als club ben je altijd op zoek naar goede spelers, en zeker van middenvelders kun je er vaak niet genoeg hebben. Ik denk dus dat het heel normaal is dat we ons versterken. Ik heb al vaker gezegd dat we Aursnes nooit hebben kunnen vervangen. Zeker toen Timber langdurig geblesseerd was, hebben we gezien hoe dunbezaaid we zijn op middenveld. Toen hebben we geluk gehad dat Wieffer en Kökçü niet geblesseerd raakten", liet Slot optekenen. 

Ook somt de coach op waarom hij Zerrouki graag wilde hebben. "Wat hij brengt? Als je Twente volgt, heb je gezien hoe belangrijk hij is. Hij wint veel duels en tweede ballen, geeft vorm aan de opbouw, heeft een goede persoonlijkheid en is een winnaar. We waren dan ook zeker niet de enige die hem wilden hebben."

Delen

Reacties

Nog geen reacties