hartman

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: “Q, je bent eigenlijk veel te goed om te vertrekken"

Van de redactie

Quilindschy Hartman beleeft dit seizoen zijn doorbraak. De linksback krijgt het vertrouwen van Arne Slot en is geselecteerd voor Jong Oranje. Een stormachtige ontwikkeling voor de speler die dit seizoen bijna aan Excelsior was verhuurd.

Hartman had al gesproken met Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen voor een huurovergang naar Kralingen, zo schrijft De Telegraaf. Feyenoordtrainer Arne Slot stak er echter een stokje. “Q, je bent eigenlijk veel te goed om te vertrekken. Ik vind dat je hier voor je kans moet gaan", aldus de trainer tegen Hartman. 

Ondertussen is de linksback een zekerheidje in het elftal van Slot en werd hij onlangs zelfs opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Elftal. Hartman haalde de definitieve selectie niet, maar mag zich wel melden bij Jong Oranje. Voor de verdediger betekent dit zijn eerste uitverkiezing voor een vertegenwoordigend team, aangezien hij nooit eerder is opgeroepen voor jeugdinterlands.

Het Oranje shirt om zijn schouders zal even wennen zijn. Voor het eerst in zijn carriere zal hij niet spelen in het rood-wit. “Wel neem ik een Feyenoord-onderbroek mee. Kwestie van bijgeloof, ik zweer bij die onderbroek”, aldus Hartman.

Delen

Reacties

Zo lang je een speler in zijn kracht laat spelen kan elke speler net zo groot worden als onze Q
😂😂 mooi man met die onderbroek 💪🏼👊🏼