Slot AZ uit

VK Sportphoto

Nieuws

Slot-tijdperk nadert einde: "Ik heb er alle vertrouwen in dat de deal gaat rondkomen"

Van de redactie

Trainer Arne Slot heeft donderdagavond voorafgaand aan het uitduel van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles gereageerd op het nieuws wat afgelopen dagen naar buiten is gekomen over de concrete belangstelling van Liverpool. In gesprek met ESPN licht de trainer het nieuws toe.

"Het enige wat ik erover kan zeggen is dat de clubs in onderhandeling zijn", begint Slot. "Het is geen geheim dat ik graag naar Liverpool toe wil. Ik wacht nu af op een akkoord tussen beide clubs, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen."

Slot vreest niet dat de deal nog in gevaar komt. "Ik laat de clubs het werk doen en ik wacht geduldig af. Het wordt de komende dagen allemaal duidelijk."

Delen

Reacties

Het is nog niet rond, Arne heeft nog aandelen Feyenoord ergens denk ik ?

FF zonder gein, Arne bedankt het is je gegund !!!
Het waren 3 fantastische seizoenen.
Ik zie echt niet wie deze lijn door kan zetten, ik ben persoonlijk geen fan van een buitenlandse coach bij Feyenoord.

Het zal waarschijnlijk een Pascal Jansen achtige optie worden gok ik.
Waar ik niet per definitie van overtuigd ben overigens.
Achteraf extra zonde dat het niet bepaald mee zat in Europees verband dit seizoen. Zo voelt het toch een beetje als net niet helemaal af. Maar toch echt ongelooflijk wat hij de laatste jaren heeft laten zien bij feyenoord, zelfs zijn persconferenties waren gewoon vermakelijk. Weet altijd perfect antwoord te geven echt op elk vlak een geweldig uithang bord voor je club. Liverpool is echt een geweldige stap voor hem, 1 van de weinige echte wereld toppers waar je de tijd kan krijgen om wat heel moois op te bouwen. Hopelijk komt het snel rond, kan hij met een geweldig afscheid door de voordeur naar buiten en misschien komt hij dan nog een keertje terug als hij elke prijs ter wereld heeft geworden. En als gasten als hankco en geertruida toch moeten vertrekken dan nu maar hopelijk naar Liverpool, dan krijg je nog de absolute hoofdprijs. Bedankt voor alles Arne.
Nog twee jaar meer en we hadden de Champions League finale tegen AS Roma gespeeld.
Ik voelde me verraden toen ik het hem op de tv hoorde zeggen. Zo erg want deze man heeft ons zo veel gegeven en de stap is ‘m juist zo gegund. Toch buikpijn..

Succes DTK met de opvolging, alle vertrouwen in een goede afloop!!
Goede opvolger is bijna onmogelijk. Ik bereid me voor op een kampioenschap in 2041.
Merk ook echt dat ik helemaal geen zin heb om naar een andere coach te gaan zitten kijken welke weer onzinnige deuren open trapt op de persconferentie.

Gio met van Persie en John de Wolf voelt nog enigzins vertrouwd al besef ik dat dit nog steeds Slot niet evenaart.
Eerste seizoen Giovanni was een zwaar seizoen maar voor zover ik me kan herinneren daarna ieder seizoen wel een prijs... Of ben ik nou in de war met een ander
Hoofdtrainer 2015-2019.

Een slecht begin, daarna twee keer KNVB beker. Een landskampioenschap en twee keer de Supercup.
Die bekers maskeerde het slechte voetbal dat we speelde. Ik ben Gio eeuwig dankbaar voor het landskampioenschap, maar de andere jaren waren niet om aan te gluren. En voor de camera is Gio echt niet om aan te horen met zijn opendeur analyse en reacties. Geen bal an.
Gun het je Arne, maar alleen op voorwaarde van Don ten Kloese. 15 miljoen, geen euro minder.
Arend de verlosser , heeft feyenoord uit de as laten verrijzen heeft de toekomst weer glans gegeven! Het is je meer dan gegund! Dank.voir de 3 prachtige seizoenen em succes bij tottenham!
Heel veel Succes daar Arne. Jammer dat je weggaat, maar gun je deze mooie stap. Hopelijk krijgen we weer een trainer met dezelfde speelstijl.
Bedankt Arne! Het is je gegund
Wij gaan helaas weer terug naar het balletje terug voetbal. Want ja dat is altijd zo geweest voordat jij kwam
Viaplay kijken en Liverpool volgen