slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "Szymanski had een kleine reactie, daarom begint Danilo"

Van de redactie

Feyenoord speelt in speelronde 25 het thuisduel tegen FC Volendam. Over enkele ogenblikken begint het duel in De Kuip. Feyenoord-trainer Arne Slot gaf voorafgaand aan het duel aan waarom hij begint met Danilo èn Gimenez in de basis. 

De Rotterdammers zijn ongeschonden uit het Europa League duel tegen Shakhtar gekomen. "Ja, dat denk ik wel. Geen blessures opgelopen. Misschien ga ik nu al weer een stap te ver vooruit, maar Szymanski was er zes weken uit. Hij had een kleine reactie na afgelopen donderdag, wat normaal is. Daarom begint hij vandaag op de bank", begint Slot.

Danilo en Gimenez beginnen vandaag voor het eerst samen vanaf de start. "Dat komt vooral door de afwezigheid van Quinten Timber en Sebastian Szymanski. We hopen dat we vandaag veel in de zestien komen. Danilo heeft al eerder op de nummer 10 positie laten zien dat hij loopwerk kan brengen wat Timber en Szymanski voorheen brachten. Vandaar dat hij vandaag op het middenveld start, maar het is niet uitgesloten dat Bullaude nog kan komen natuurlijk."

Delen

Reacties

Zeker tegen de kleintjes wel een goed om eens te proberen.