gimenez-feyvol

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord - FC Volendam • 2-1 [FT]

Van de redactie

Feyenoord heeft zondagavond het thuisduel in de 25e speelronde van de Eredivisie met 2-1 gewonnen van FC Volendam. De Rotterdammers kwamen voor rust op achterstand door een doelpunt na twaalf minuten door Van Mieghem. In de rust wisselde trainer Arne Slot driemaal en wisten de Rotterdammers door een doelpunt van Santiago Giménez en een eigen doelpunt van Volendam speler Mirani de stand om te draaien. 

 

Feyenoord - FC Volendam 2-1

0-1 12' Van Mieghem
1-1 51' Giménez
2-1 74' Mirani e.d.

94' Rode kaart Mbuyamba

 

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen (46' Bullaude), Geertruida, Hancko (74' Paixão), Hartman; Wieffer, Kökcü (C), Danilo (46' Szymanski); Dilrosun (46' Jahanbakhsh), Giménez, Idrissi (76' Lopez).

Wissels: Marciano, Troost, Kasanwirjo, Trauner, Rasmussen, Lopez, Bullaude, Taabouni, Szymański, Paixão, Jahanbakhsh. 

Opstelling FC Volendam: Stankovic; Buur (62' Flint), Plat, Mbuyamba, Murkin; Benamar, Eiting, Mirani; Twigt, Veerman, Van Mieghem (67' Ould-Chikh).

Wissels: Van Oevelen, Lauwers, Ould-Chikh, Sanchez, Nazih, Muhren, Douiri, Flinkt, Klomp, W. Ould-Chinh, El Kadiri.

Scheidsrechter: Serdar Gözübüyük

Delen

Reacties

De teleurstelling bij de JOS zal wel groot geweest zijn.
Afgezien van het moeizame winnen steeds:
- krijgt Slot steeds meer opties: Trauner is terug en vandaag niet eens ingezet, Bullaude brengt nu ook steeds wat anders
- zijn de vleugelspelers geen wereldspelers, maar kunnen ze elkaar wel prima afwisselen en omdat er vijf wissels mogelijk zijn is dat eigenlijk niet zo’n probleem
- wordt Giminez steeds meer een leider voorin

Al met al blijkt aan het einde vd wedstrijd Feyenoord telkens onverslaanbaar. Ik zie uit naar donderdag en zondag!
Buitenspelers van Feyenoord wordt je vaak toch niet heel vrolijk van. Wisselvalligheid troef. Als Dilrosun slecht speelt (en dat doet hij geregeld) dan is het ook direct heel slecht. Szymanski is de beste nummer 10 van Feyenoord, maar de invalbeurten van Bullaude bevallen me wel. Wat mij betreft volgende week bullaude op 10 en szymanski in een vrije rol als rechtsbuiten. Dan heb je veel voetbal in de ploeg. Op links kan Paixao dan voor snelheid zorgen.
Precies mijn gedachte. Aanvullend zou ik dan Trauner graag in het centrum zien met Geertruida als rechtsback, voor het teambelang. Vind Pedersen voetballend veel te beperkt.
Daar ben ik het mee eens. Geertruida is als centrumverdediger misschien nog wel beter dan als back. Maar het team als geheel wordt sterker met Trauner centraal en Geertruida i.p.v. Pedersen.
Ik vind inderdaad Idrissi, Dilrosun en Danilo een drama. Dilrosun en Danilo lopen meer in de weg dan echt waarde voor het elftal. Wat een geweldige voetballer die Bullaude. Zo goed in de kleine ruimte.
Het was niet hoogstaand. Gelukkig hebben ze het niet al te spannend laten worden voor ons.
Poeh, die Bullaude heeft echt potentie zeg. Wat een voetballer is dat. Gelieve geen Dilrosun of Danilo meer opstellen als dat ten koste gaat van de ontwikkeling van deze jongen.
@FTM hoe kijkt men binnen Feyenoord naar de ontwikkeling van Bullaude en verwacht jij dat hij volgend seizoen basisspeler zal zijn?
En heeft zijn Godoy Cruz (ik meen dat dat z’n oude club is) nog doorverkoop?
Bullaude eindelijk er in en gelijk goed. Dilrosun, idrissi en Danilo niet opstellen tegen 020.
Mocht Szymanski na dit seizoen weg gaan dan hebben we met Bullaude zijn opvolger in huis, die doet dingen met een bedoeling ipv op goed geluk, en heeft veel diepgang.
Szymanski linksbuiten en bullaude op 10
Bullaude eindelijk er in en gelijk goed. Dilrosun, idrissi en Danilo niet opstellen tegen 020.
Wissels waren goed, die Gimenez kreeg veel meer ondersteuning van bullaude.
Is toch weer de man van de wedstrijd.
Gimenez een sterke 2e helft gespeeld zeg! En laat bullaude en paixao ook lekker staan.
Jongens, die Bullaude is toch gewoon een rasvoetballer. Basisplaats op 10 boven Dilrosun en Danilo toch sowieso? Een Szymanski in vorm daargelaten.
Dat vond ik de man vd wedstrijd.die was de enige die goed speelde
Een eigengoal was gewoon voor langs gegaan.gaat nooit eens makkelijk.dit spel vd week en zondag word t zwaar
Goal is een goal en wordt hoe dan ook afgedwongen. Ook al is het een eigengoal. Zonder dar schot voorlangs zat ie er niet in. Zo zie je maar maakt niet uit hoe we winnen als we maar winnen 💪
Mag ook wel n keer 5-0 worden of zo.dit kost teveel kracht
Zie ik ook liever. Maar hebben donderdag flink gestreden en toch nu allemaal gewoon fit. Denk dat Slot(fase) de kracht en conditie wel op peil heeft
Die Gimenez moet echt kappen met dat achterlijke vallen steeds.
Gewoon voetballen en proberen te scoren.
Dit x komt het niet goed jongens.
Te vaak geluk gehad en dat houd een x op. Gebrek aan kwaliteit voorin het is gewoon een feit.
Lijkt nergens op maar mag je niet zeggen he
Weer op ahterstand Houdt Het dan nooit op .!!! Danilo, idrissi en Dilrosun naar de kleedkamer !
1e kans gelijk bingo. Ik hoop maar dat Houdini weer in de Kuip is vanavond.
Wat een verschrikkelijke wanvertoning.

4x wisselen:

Trauner, Paixao, Szymanski en Jahanbaksh erin.
Pedersen, Dilrosun, Danilo en Idrissi eruit.

Idrissi en Dilrosun nooit meer basis.
Had je goed gezien! ;-) Slot is het met je eens...
Ik vergat uiteraard Bullaude te noemen.
Het houd een keer op met terugkomen en dat kan nu zomaar gebeuren. Zet in ieder geval szymanski erin die heeft in ieder geval een schot.
Paixao er ook meteen voor dilrosun.
Wat hebben we toch *** buitenspelers zeg, zo ***** voorspelbaar allemaal!!!
Geef aub toch eens Slory een serieuze kans
Speelt ook hartstikke klote maar daar zie je tenminste nog potentie in zitten
Nou potentie kansen omzeep gelpen jah
Hoe kun je dat nou zeggen onze buitenspelers kunnen niet een een normale voorzet geven
Nou let maar eens op.had sws al weer 1 moeten maken.die koopmans gaat niet eens op doel.kan geen bal vasthouden.
Is er dan echt niemand die slot kan overtuigen dat onze buitenspelers en danilo geen toegevoegde waarde heeft.dit gaat hem zo niet worden zondag in die stink stad
Nee laat slot nou eens Bullaude op 10 zetten!! Je word er gek!!! Van nu Danilo op 10 wat heeft slot tegen Bullaude. Sorry dat ik het zeg maar eigenlijk moet keer goed misgaan met dat gekut van slot op 10
En telkens met Dilrosun beginnen is ook gekmakend
Ook dit is onzin. Hij is tot nu toe de enige die nog een paar keer zijn directe tegenstander voorbij kwam. Mopperen mag maar zorg er dan voor dat het inhoudelijk nog een beetje ergens op slaat.
Draait betere cijfers dan Elia in zijn debuutjaar
Als je vindt dat die betere cijfers draait dan elia snap je t echt niet.elia scoorde meer en kwam meer dreiging af.Gimenez is nog slechter dan vente
Als je de lat legt op een paar keer z'n tegenstander voorbij gaan, en dan vergeet dat hij vervolgens, a) de bal zelf over de achterlijn loopt, b) zich alsnog van de bal laat zetten, c) een *** voorzet geeft of d) zelf schiet en ze de bal uit de 2e ring moeten halen dan ben je wel erg snel tevreden. 😉
Gaat mij puur om de 10 positie dat Bullaude een echte 10 niet een keer de kans krijgt
@paulito
Het gaat er niet uitsluitend om of je hier en nu 100% tevreden bent (als dat überhaupt al mogelijk is), het gaat erom waar het elftal ook op langere termijn het meeste aan heeft.
Het gebrek aan stabiliteit bij de vleugelspitsen is een probleem. De vraag is nu: is het om de haverklap wisselen op deze twee posities door Slot daarvan het logische gevolg of is dit misschien wel de oorzaak ervan. Ik sluit het laatste zeker niet uit. Alle waardering voor Arne Slot ten spijt.
Als ik kijk naar wat de spelers hebben laten zien in de wedstrijden die ze wel goed speelden, dan acht ik in aanleg Paixão en Dilrosun de twee beste. Prettige bijkomstigheid: Dan heb je het over 1 linkspoot en 1 rechtspoot, die beide zowel aan de linker- als aan de rechterkant uit de voeten kunnen.
Als Slot nadat Paixão helemaal fit was, consequent voor deze twee gekozen had, was er mogelijk meer stabiliteit in hun presteren gekomen en had Feyenoord nu makkelijker en dus beter gevoetbald.
Bewijzen kun je zo'n uitspraak niet, dat snap ik ook wel, maar kijkend naar het zwakste onderdeel van het Feyenoordspel het omzetten van een overwicht in kansen, zeker tegen zeer verdedigende tegenstanders, kan in ieder geval de conclusie zijn dat het steeds maar weer stuivertje wisselen niet goed gewerkt heeft. Dan is het allicht verstandig het anders te proberen; door toch een definitieve keuze te maken.
Wel heel erg kortzichtig door te suggereren dat wat er tot nu toe misgaat komt omdat Danilo op 10 speelt. Ik snap dat je gefrustreerd bent maar omdat zo onnozel af te reageren is belachelijk.
Het beeld is duidelijk: Volendam verdedigt met man en macht en doet dat (helaas) goed. Dus heeft de lange bal geen zin; die is te vaak voor de tegenstander, is er weinig beweging omdat de ruimtes er niet zijn (door de overbevolking rond de 16 meter) om in te bewegen, en dus moet het komen van snel de bal rond spelen en het uitspelen van directe tegenstanders om iets te forceren. Beide lukt tot nu toe (veel) te weinig.
Na vlhd week zondag doe je alleen nog mee in de beker.Wat ook geen finale word.Wat is er toch mis met die waardeloze inzet
Aaaah Alan wil ook aandacht.had je vader geen tijd voor je
Het is gewoon matig.feyenoord word geen kampioen.als ik 020 zie spelen word het tussen de 5 en 10-0
Omdat Heerenveen makkelijk kansen weggeeft en en waardeloze keeper heeft ?
Ajax gaat niet met 11 man voor het doel hangen, er komt ruimte om te voetballen, denk dat het best een leuke wedstrijd kan worden.

Maar wel met een fatsoenlijke opstelling beginnen, dus zonder Pedersen, Idrissi en Dilrosun wat mij betreft.
Wie moet ze maken dan .ajax is zonder voor de goal teliggen echt beter hoor.feye oord speelt als oudewijven
Oke meid je hebt helemaal gelijk. Je voorspelling voor vanavond kwam ook weer bijna uit. Slaap lekker.
Weer achter de f*cking feiten aan.
Het is gewoon matig.feyenoord word geen kampioen.als ik 020 zie spelen word het tussen de 5 en 10-0
Nou dit word als nr 2 naar 020.wat waardeloze instelling weer.Als je dit volgende week doet word het 5-0
Wanneer stoppen we met wellenreuter?
Wanneer stoppen we met deze zooi.kan keeper niks aan doen of wel
Wanneer stoppen we het ophemelen van gimenez
!! Komen redelijk makkelijk op de koppositie, sinds Gimenez spits is gezet gaat alles moeizaam.
was een blunder van hancko, dus wat heb wellenreuther ermee te maken,
Kokcu, niet gezien, gimenez niet gezien behalve een bal naast koppen op een paar meter, houd je een beetje bij de feiten
Wanneer stoppen we met bloedaandepaal? 🙊
Als wij er nog 4 score klopt t 🤦‍♂️
Denk niet dat volendam 4 eigengoals maakt
Dit is een opstelling waar ik op voorhand echt vertrouwen in heb. Danilo als aanvallende speler achter Giménez. En aan de zijkanten voorin, een linkspoot en een rechtspoot. Gezien zijn sterke invalbeurt had Paixão ook mogen starten i.p.v. Idrissi. Maar met zijn snelheid kan hij altijd in het laatste kwart van de wedstrijd nog voor gevaar zorgen.
Nou dit word als nr 2 naar 020.Ik denk 0-3
Toch verkeerd gedacht. Al viel het rendement van deze opstelling mij ook behoorlijk tegen. Maar goed, we houden de moed er maar in: Nog steeds koploper!
Vrees als ik die neuzen zie spelen na zondag niet meer.
Hopelijk nemen ze niet een te groot risico met Gimenez. Die zie ik liever donderdag en volgende week zondag schitteren. Ben wel benieuwd hoe de tandem Gimenez-Danilo presteert nu ze beide starten.
Waarom Dilrosun weer een kans geven?
Misschien omdat hij Jahanbaksh wil sparen voor komende wedstrijden. Overigens beviel Paixao mij donderdag erg goed als invaller op rechts.
Omdat hij als meest aanvallende middenvelder wellicht niet overtuigt maar iedereen zijn potentie als vleugelspits kan zien.
Mooie opstelling soort, 3-3-4 lijkt het te zijn
Jij ziet Geertruida als middenvelder?!
Lijkt eerder 4/2/3/1 of 4/2/2/2...
Ja dus is het 4/2/3/1...
Maar Slot omschreef hem eerder als valse/tweede spits... Dus zou je allebei kunnen zeggen ;-)
Noem het zoals je wilt, met je cijfertjes.
Voorlopig is het na 1 helft vooral heel erg het cijfer nul.
Ik denk dat Danilo en Gimenez dicht bij elkaar spelen
Je denkt dat de spits en de nummer 10 dicht bij elkaar spelen?
Dat meen je niet.....
Nu eerst een keer een overwinning dan zien we volgende week wel. Verrassing Danilo en Gimenez
Ziet er wat aanvallender uit... Beetje zoals we de laatste wedstrijden steeds speelden (na de wissels) om een achterstand goed te maken... Maar waarom weer geen Bullaude?! Hopelijk krijgt ie meer dan 5 minuten deze keer...
020ers hier in Brabant nu ook weer grote bek ze staan bovenaan nu na vanavond niet zeg ik 😉
De neuzen krijgen alweer groot mondje! Vandaag en volgende week erover heen klappen!!
Ik heb er zin in, reuze zin in!
Pompiedompiedom