yv2023312yv2023312a1a04705

Nieuws

Kökcü: "Ik ben er aardig klaar mee dat het steeds zo moet gaan"

Rinus

Na weer een moeizame overwinning behoudt Feyenoord de koppositie en reist het volgende week met een voorsprong van drie punten af naar Amsterdam. Dat Feyenoord weer in de achtervolging moest en het zo weer veel krachten verspeelde, lijkt een gegeven waar Feyenoord elke wedstrijd mee te maken krijgt.

Voor de camera's van ESPN reageert Kökcü: "In de eerste helft hadden we genoeg balbezit maar we waren verdedigend niet scherp. Zo geven we teveel kansen weg. Tweede helft staat het beter en pakken we de drie punten. Ik kan elke week wel hetzelfde bandje afspelen en dan hier spreken. Daar ben ik aardig klaar mee", zegt hij licht geïrriteerd.

"De Europese trip heeft hier geen invloed op, we moeten gewoon scherp zijn. Fysiek is het geen probleem. Normaal zijn we verdedigend juist sterk en daar laten we het vandaag liggen. In de tweede helft geven we nog een grote kans weg, maar wat ik ook elke week kan zeggen: drie punten", aldus Kökçü. 

Vooruitkijkend naar een hele belangrijke week geeft Kökcü aan: "Ik kijk vooral uit naar donderdag." Toch wordt er even vooruitgeblikt naar de Klassieker. Of Kökçü aanvoerder is volgende week? "Ik ben aanvoerder en hoe ik het ga invullen, zien jullie dan wel."

Delen

Reacties

Wat een vervelende gast die v.d. Vaart met zijn commentaar op de wedstrijd. Gimenez speelde gewoon goed . Het was aan Arne om hem niet op te stellen. Had daar ook zijn redenen voorivm lichte blessure. Is door een 020 bril inderdaad moeilijk voor te stellen dat Gimenez ook een aardig potje kan voetballen.
Mag zelf wel wat meer laten zien, laatste wedstrijden vind ik hem wat minder spelen.
Waar heb je het over? Kokcu speelde vandaag super. Heeft 5/6 keer een speler van Feyenoord 1 op 1 gespeeld met fantastische passen. Dat Idrissi telkens niks met die bal kan, kan kokcu niks aan doen.
En toch speelde Idrissi een prima 2e helft. Had het in de eerste helft lastig met de verdediger, maar was continue dreigend.