Trauner Filter

VK Sportphoto

Nieuws

Slot verwacht Trauner zondag terug bij selectie

Stan

Gernot Trauner zal naar alle verwachting zondag in de derby tegen Sparta weer bij de selectie van Feyenoord zitten. Arne Slot bevestigt vrijdagmiddag in de persconferentie dat de Oostenrijker weer fit is. De staf zal de komende dagen samen met de verdediger de inschatting maken of hij al klaar is voor een basisplaats.

"Ik verwacht dat Gernot weer bij de selectie zal zitten aanstaande zondag", vertelt Slot over zijn aanvoerder. "Die heeft nu denk ik ruim, ongeveer twee weken meegetraind. Dus als hij er morgen doorheen komt, kan hij bij de selectie zitten. Of hij ook al goed genoeg is om te starten, dat zullen we moeten beoordelen met elkaar. Hij én wij ook."

In het geval dat Trauner nog niet gaat starten, is de kans aanwezig dat Thomas Beelen zijn positie invult in de verdediging. "Beelen heeft denk ik afgelopen wedstrijd met zijn invalbeurt aangetoond dat wij het talent wat we in hem zagen, dat hij dat in ieder geval in deze 60 minuten bevestigd heeft. Maar talent heeft wel meer dan één wedstrijd nodig om te bevestigen dat we het goed gezien hebben. Op basis van die 60 minuten kan hij met een goed gevoel terugkijken op die wedstrijd."

Delen

Reacties

Zondag, Geertruida op rechtsback en Beelen op rcv
Vooral rustig blijven voordat hij weer uitvalt. Op later tijdstip hebben we hem hard nodig.