spartafeyenoordgimenez

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord zet achterstand om en houdt punt over aan de stadsderby

Van de redactie

Feyenoord speelt ook haar tweede wedstrijd van dit seizoen gelijk. Op Het Kasteel werd het uiteindelijk 2-2 na een 2-0 achterstand

De Rotterdammers hebben een zware middag gehad op Het Kasteel. Het moest een 2-0 achterstand omzetten naar een gelijkspel. Ook dit seizoen toont Feyenoord weer veerkracht en kan het een achterstand omzetten. Brym scoorde voor de rust en na de rust de 1- en 2-0 voor de ‘Spartanen’. Giménez maakte eerst de 2-1 en in extremis scoorde Sauer de 2-2 waardoor Feyenoord nog een punt heeft overgehouden aan de stadsderby. 

Leo Sauer maakte vandaag voor Feyenoord zijn Eredivisiedebuut. Hij beleefde een fantastische dag door de gelijkmaker op het scorebord te zetten. 

Sparta - Feyenoord 2-2 (FT)

41' Brym (1-0)
54' Brym (2-0)
77' Giménez (2-1)
91' Sauer (2-2)

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen (45' Trauner), Hancko (89' Dilrosun), Hartman (65' Minteh); Wieffer, Timber, Stengs (65' Ueda); Jahanbakhsh (45' Sauer), Gimenez, Paixão

Wissels: Lamprou, Berger, Kasanwirjo, Trauner, Lopez, Zerrouki, Van den Belt, Zechiël, Dilrosun, Minteh, Sauer, Ueda.

Opstelling Sparta: Olij; Bakari, Vriends, Velthuis, Warmerdam; De Guzmán (65' Van Mullem), Verschueren, Kitolano (83' Clement); Van Crooij (83' Lauritsen), Brym, Saito (65' Anello).

Delen

Reacties

Strengs mist drive, agressie, snelheid van handelen en zoekt niet of nauwelijks de diepte. Kortom; een miskoop
Stengs is het probleem,het blijft een jongetje het is geen vent.nadat hij eruit ging konden ze ineens wel de mouwen opstropen
Ik benieuwd waar Feyenoord zou staan als onze nationale negativelingen de baas in het Maasgebouw zouden zijn... 不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不不
Slot wil dus een vervanger voor Bijlow een verstandige keuze lijkt heeft te vaak blessures. Vind het oprecht balen voor hem. Maar we hebben een betrouwbare keeper nodig.

Hoop alleen niet dat dit ten koste gaat van een "10" middenvelder want dan kom je daar later wel serieus mee in de troubles.

Ja heb echt wel vertrouwen in staf en spelers maar er moet wel iets bij
Nope niet nu in ieder geval, dan hadden we Jansen ook gewoon zelf kunnen behouden en het geld voor Idrissi en Lamprou in de zak kunnen houden
Steek dat geld liever in andere spelers plaats van een keeper
Bij persco noemt Slot Ivanusec toch echt een linksbuiten. Dan is het Idrissi of Ivanusec. En je weet wie er dan gaat komen Duidelijk dat gezien het antwoord van Slot, de bron van FTM gebluft heeft.
Ivanu禳ec en Idrissi er achter soms.? Want geen buitenspeler kan 90 minuten met dat tempo van Slot.
Daarom was Sparta zo moe na 70 minuten....
Hahahahaha ja hoor wat n reactie.Heb ze niet op t veld zien ploffen.Maar ja als je 70 geeft en feyenoord doet een 20 min wat is dat ook sws niet gek.
Stengs eruit.daarna ging het wel
Jammer, het loopt nog niet als het moet.

Zerrouki en Stengs , speelden goed vorig seizoen bij hun werkgevers, maar het komt er nu niet uit, dan is het 'logisch' dat je gelijk als miskoop word bestempeld, maar kan DtK of Slot hier direct iets aan doen.

Zoals Slot zo mooi zegt: alle componenten moeten goed in elkaar vallen, dus ook hoe een speler zich voelt en manifesteert in een nieuwe situatie, dit kun je als TD en/of trainer ook niet allemaal voorspellen, dan was het toch een partijtje makkelijk geweest.

Kan mij ook heugen dat veel mede-kameraden volgens mij de zerrouki deal in eerste instantie steunden maar nu dus helaas net zo makkelijk afbranden, zelfde geld voor van den Belt.

Hoop dat zij dit niet lezen, want dan zou ik ook niet beter gaan spelen als je zo de grond in word getrapt.

Nogmaals, ook ik vind dat ze niet spelen zoals ze gehaald zijn, maar wil ze ook niet gelijk afschrijven.

Dan de transferzomer, het heeft ons nog niet gebracht wat we allemaal hebben gehoopt, maar ook is Feyenoord duidelijk geweest vanaf begin dat wij (nog) geen financieel voordeel hebben zoals concurrenten en proberen!! verstandig om te gaan met financi禱n.

Onderdeel hiervan is ook dat duidelijk is aangegeven dat aankopen ook later gehaald zouden worden met hoop dat goede spelers gehaald kunnen worden binnen budget mogelijkheden van Feyenoord, die aan begin van transferperiode niet haalbaar zijn.

Dit is uiteraard een risico, maar zomaar spelers voor 10 miljoen halen is wellicht een nog groter risico.

Huidige team zou in prima staat moeten zijn om wedstrijden tegen fortuna en Sparta te moeten winnen, maar het komt er niet uit, jammer, maar is dat direct op DtK en Slot te verantwoorden? Dat vind ik te makkelijk denk ik.

Het is nog niet goed, maar volgens mij genoeg kwaliteit aanwezig om in principe een ommekeer te verwezenlijken..daar moet de kwaliteit van de staf gaan blijken...waar ik overigens vertrouwen in heb.
Helemaal mee eens. Ja het zag er vandaag niet best uit. Maar kijk eens wat een pek en veren er neerdalen. Kettingzagen gestart, er deugd niets meer van Feyenoord. Dit is echt shit. Ik hou ook van mijn cluppie.

Maar de azijnpissers zijn gewoon blij dat ze gelijk hebben. T*f gewoon op dan hier.
Ik heb de namen niet onthouden van de mede-bewoners van dit forum die mij bij herhaling verbaal onder vuur namen, toen ik het in juli waagde mijn twijfels uit te spreken bij de keuzes van Te Kloese & co. Ik vraag me nu alleen af of ze ook zo genoten hebben van de afgelopen 3 wedstrijden.
Maar om niet cynisch te blijven, het was ook vandaag niet goed (genoeg) en de belangrijkste oorzaak lag wederom op het middenveld. Daarnaast hebben ook in andere linies spelers (nog) niet de vorm en scherpte die ze vorig seizoen, zeker in de 2e seizoenshelft wel hadden. Maar de realiteit is ook dat het 1e doelpunt van Sparta viel, na een individuele fout en toen Feyenoord iig qua balbezit domineerde en was dus ook een beetje tegen de (veld-)verhoudingen in. Dat je daarna tegen een counter aanloopt waaruit de tweede Spartagoal valt is dan zuur maar niet onlogisch.
Het euvel is en was het enorme kwaliteitsverlies op het middenveld na het vertrek van K繹kc羹 en Szymanski. Dat was ook mij kritiek in juli en dat is mijn kritiek ook nog steeds. Het was waarschijnlijk in het belang van Feyenoord geweest om bereid te zijn om, nadat K繹kc羹 al vertrokken was, veer verder te gaan om Szymanski te behouden en verder had niet een concurrent van Wiefer (en Timber) moeten worden aangetrokken in de persoon van Zerrouki maar een opvolger voor K繹kc羹. Diens vertrek stond in de sterren geschreven, dus er had een lijstje met meerdere namen kunnen en moeten zijn. Dat Feyenoord in juli al contact GEZOCHT heeft met Bitello (ik neem aan met diens zaakwaarnemers en/of club) is leuk maar als K繹kc羹 op 10 juni vertrekt moet je niet in juli nog aan het 'contact zoeken' zijn. Dan ben je al te laat. De prijs daarvoor wordt nu betaald.
Het is alleszins redelijk te veronderstellen dat de afkoopsom van K繹kc羹 van te voren wel zo'n beetje bekend was, dus had ook allang met de RvC afgestemd kunnen zijn hoeveel daarvan ge簿nvesteerd had kunnen worden voor het halen van een opvolger. Ik denk helemaal niet licht over de complicaties bij het voeren van goed voetbalbeleid, maar de huidige problemen waren m.i. vermijdbaar en zijn dus verwijtbaar.
De leiding heeft recht op krediet maar de RvC heeft de plicht om stevig te evalueren na 1 september. Mijn advies: Laat te Kloese kiezen tussen het Algemeen en het Technisch Directeurschap voor dat later blijkt dat hij in beide hoedanigheden (te veel) steken laat vallen.
Hij wil graag met alle eer strijken als het goed uitpakt en anders heeft hij wel het smoesje dat het aan de andere club ligt
Het enige positieve aan vandaag is Sauer, die goal van hem verraad echte kwaliteit.
4 punten achter op die boeren. En ze mogen Schouten, Tilman en Dest nog inpassen.

Oef, ga er maar aan staan.
Het is zondag
Is ivanusec nu rond
Of gaan we nu eindelijk eens doorschakelen naar spelers die wel komen
Dan blijkt Slot toch niet zo"n wonder-trainer :-(
Geld uitgeven nu. Dit kan zo niet langer
Jammer alleen dat het geld al op is..
Ja waar is jouw bron? Of denk jij dat ze ivanusec voor een pak pepernoten halen.
Waarom denk je dat Ivanusec nog niet rond is
Geen idee, weet jij het ? Lekker makkelijk ********** dat t met geld te maken heeft, maar het kan allerlei redenen hebben. Ik wacht wel op Rutger...
Geld gaat naar enge mensen boven in de club. We gaan dit niet vol kunnen houden
Te Kloese al onderweg naar Kroati禱 ?
Ftm zei toch te weten dat het 100% rond was!!!!
Crisis! En ik zie geen oplossingen. Timber speelde goed vandaag voor alle haters. Stengs is echt de miskoop van de eeuw. Slappe voetballer.
Mee eens die was samen met wellenreuter. Wat werd daar negatief overgedaan eerste 2 wedstrijden vorig seizoen.En dezelfde mensen leven nog op een rozewolk dat t goed gaat .
Ik vind Dilrosun een nog grotere miskoop
En daar gaan we weer. Trainer moet weg, DtK moet weg, selectie is incapabel enz enz. Feyenoord krijgt veelste veel "successupporters" die bij 1 tegenslag gelijk doorslaan in fatalistisch gedrag. Heb vertrouwen en laten we vooral achter de club staan. Doe ik al 42 jaar waarvan 18 jaar een SK en het is met pieken en dalen maar dat maakt de club zo bijzonder mooi.
Als je verder wilt moet je kritisch durven zijn. De selectie is dit jaar gewoon slecht samengesteld. De vorige jaren waren top, nu echt een stuk minder. We kunnen ook net doen of het een topselectie is en kijken hoe het afloop. Dan heb je gelijk, dan moeten we niet klagen.
Je mag kritisch zijn maar roepen dat, na 2 wedstrijden in de competitie, de trainer weg moet heeft niks te maken met kritisch zijn maar eerder met krankzinnigheid.
Dat roep ik zeker niet. Slot en Kloese moeten juist blijven en leren van deze gemaakt fouten. Het inkoopbeleid dit jaar klopt gewoon niet. Dat ziet iedereen.
Kan het niet mooier zeggen en het is waar veel hier beginnen gelijk te schreeuwen.

Blijf schreeuwen op een positieve manier om die jongens eens te steunen
Als je een topclub wil zijn moet je kritisch blijven
Maar niet de emotie laten regeren....
Kritisch altijd, maar wel met onderbouwing want daar schort het bij de dramaqueens nogal eens aan.
Idd is het roepen om het vertrek van wie dan ook extreem opportunistisch, maar dat de beleidsmakers, het een en ander te verwijten valt is overduidelijk. Verkeerde of onduidelijke prioriteiten en te weinig doortastend, is het minste wat je daar van kan en mag zeggen.
Maar in alle geledingen is er voldoende krediet om mensen de kans op revanche te geven en het is nog 1翻 week tot de transferwindow gesloten is. Al hoop ik niet dat Te Kloese & co de illusie hebben dat een Kroaat en een Braziliaan of Argentijn dit onevenwichtige elftal wel even bij de hand gaan nemen.
1 september, 1 september, 1 september...Vier punten verloren door hoofdzakelijk problemen die vorig jaar ook zichtbaar waren. Daar mag je toch kritisch over zijn?
Kijken waar we met de winterstop staan.
idd en dat is nog 11 dagen van ons verwijderd. Dat lijkt me redelijk overeen te komen met 1翻 week.
Speciaal even een account aangemaakt.

1. Stengs wissel
2. Paixao/Ueda op 10
3. Alireza niet eerder dan minuut 80 brengen
4. Timber op 8 laten (als er geen aankoop komt)
5. Sauer/Minteh de kans geven
6. Dilorsun verkopen
1. Mee eens
2. Op 10 een aankoop
3. Ali verkopen
4. Timber kan voetballen, maar is geen middenvelder. Ik denk dat hij een hele goede RB kan zijn.
5. Beiden geen basismateriaal maar wel voor de bank
6. Mee eens
Inderdaad op 10 een aankoop ivm linksbuiten.

Ali kan nog eens nuttig zijn in de laatste 10 minuten als teams zich ingraven ivm zijn afstandschot (enige wat hij heeft).

Timber kan het wel, moet ritme opdoen op die positie. Heeft een drive naar voren, doet ook goed drukzetten. Is nog ongelukkig in de laatste passing. Kan heerlijk open/wegdraaien. En verdedigend niet slecht.
Mee eens met je analyse over Timber, maar hij mist de finesse en scorend vermogen voor die positie.
Goedemiddag,

De 10 komt er in de vorm van Ivanu禳ec. Timber op 8 houden. Die speelde naar mijn inziens goed vandaag. Door de dynamiek en spelinzicht van Ivanu禳ec zal Timber ook beter renderen. Alireza mag van mij uitkijken naar iets nieuws. Bedanken voor bewezen diensten, maar zelfs Sauer, een speler van 17, is dreigender. Op de flanken Paixao en de andere kant Idrissi zoals het er nu uitziet. Idrissi wordt afgezeikt door velen maar heeft wel hetgeen wat nodig is voor Feyenoord. Individuele actie, goed schot en laat spelers om zich heen beter renderen zoals Hartman. Daarnaast weet hij goed druk te zetten. Ik denk dat hij voor ons een hele belangrijke speler kan worden dit jaar. Je zag al dat hij zijn vorm te pakken had na zijn blessure. Stengs mag even banken en laten zien dat hij beter is dan de basis. Had vandaag een goal moeten maken. Daarnaast nog wel een goede steekpass op Paixao. Daar zie je dat hij wel het inzicht en de techniek heeft om zo een pass te geven. Ik denk dat hij nog niet fit is. Hij oogt mij na 30 minuten al uitgeblust. Moet echt nog werken aan zijn conditie strijdkracht en drukzetten.
Even met Slot doornemen, morgen is hij vrij., dus kan gelijk wel.
Kunnen we niet Jesper Karlsson van AZ ophalen?
Vind wel dat sommige iets teveel haten op timber als ik zo de reacties bekijk. Vandaag heeft hij gewoon prima gespeeld en dat mag ook een keer gezegd worden, maar heb het gevoel dat veel supporters hem gewoon niet mag
Ik vind Timber een goede speler met veel potentie, snap de negatieve berichten ook niet
Jammer om gelijk te halen. Gefaald op de markt. Met Stengs en Zerrouki 13 miljoen weggegooid. Met dank aan Slot die ze zo graag wilde hebben. Les: luister altijd naar de scouting ipv een passant.
Idd geld weggegooid aan middelmaat, terwijl twee toppers (Kokcu en Szymanski) zijn vertrokken.
Dat zijn verkeerde keuzes
@FTM, kan de oorzaak van de dramatische transferwindow zijn dat Feyenoord met de miljoenen die Geertruida zouden opleveren een plan had gemaakt om bepaalde posities te versterken maar doordat deze deal op het alle laatste moment was geklapt tegen iedereen zijn verwachting in?
Ik antwoord vast wel even. Nee dat is niet de oorzaak. De oorzaak is dat we dertig miljoen aan niets hebben besteed.
Je kunt het kampioenschap niet winnen in augustus of september, maar wel verliezen. Persoonlijk vond ik de euforie ook wel erg voorbarig. Wat betreft het aantrekken van Stengs en Zerrouki was ik vrij neutraal, maar het lijkt er op dat de supporters die tegen de komst van deze 2 waren wel gelijk krijgen. Ik vind die Steng tot nog toe maar een slapjanus, als je echt kwaliteit hebt dan peer je die bal in ieder geval binnen de palen, zoals Sauer later wel deed: 矇矇n echt kans, een goal. Daar gaan we nog een hoop plezier aan beleven, als we hem tenminste lang genoeg vastleggen.
Mensen kunnen rechtlullen wat krom is, maar het feit is dat: sinds vorig jaar wisten wij al dat wij creativiteit en iets onspelbaars missen op de flanken. Dat zou de prioriteit moeten zijn samen met het opvullen van Kokcu/Szymanski. Geen van deze posities is tot op heden ingevult - dat valt onze directie toch gewoon heel erg kwalijk te nemen?????
Sauer op links, ivanusec en bitello naar middenveld moeten beide deze week echt erbij komen
Met een Kroaat en een Braziliaan die vermoedelijk beide de bekende aanpassingsperiode nodig hebben is dit Feyenoord naar alle waarschijnlijkheid in het geheel niet geholpen. Als je dat soort spelers haalt moet je dat in de eerste weken van juli doen. Als Feyenoord nu van deze spelers afhankelijk is om tot beter voetbal te komen, hieven we tot november niet veel te verwachten.
Denk dat iedereen het over eens is,en hogere verwachtingen had van de transferwindow tot nu toe maar kan op 1 september er heel anders uitzien is te hopen.

Maar ongelooflijk om te zien dat sommige "supporters" er meer van lijken te genieten om hun zogenaamde gelijk te halen dan dat Feyenoord uiteindelijk wint.

En hoe kan je in hemelsnaam na 3 wedstrijden zeggen dat Slot of ten Kloese weg moeten?????

Misschien beter ook al ben je het niet eens met het beleid om iig achter je ploeg te gaan staan of lekker anders voor een andere ploeg gaan juichen.
Daar is het ook half leeg in het stadion na 2x niet winnen.
Helemaal eens. Valt nu even niet de goede kant op. In de slotfase had je hem ook nog gewoon kunnen winnen. Beetje zoals bij Utrecht vorig jaar. Verdedigend stond het niet goed bij de counters. Paar spelers erbij en het ziet er weer heel anders uit.
Ik mag hopen dat de echte versterkingen nu nog gaan komen, want tot dusver is het echt heel matig.

Van alle aankopen (30 miljoen!) stond alleen Stengs in de basis, die liet zien nog altijd dezelfde Stengs te zijn als een aantal jaren geleden. Slap, passief, tempoloos....
Dtk heeft er de afgelopen maand een ongekende pleuriszooi van gemaakt. 30 miljoen aan middelmaat / overbodige spelers en een salarishuishouding die waarschijnlijk niet te verantwoorden is.
word tijd dat slot op kantoor wordt geroepen of hij nog langer t0 zuid wil blijven als trainer van 010 want dit is niet goed{dan zeg ik het netjes}
Ja, je kunt idd ook heel netjes onzinnige uitspraken doen.
Vorige transfer zomer was een groot succes, deze transfer zomer is een epic fail
Jammer he, hopen dat we nog blij kunnen worden van resterende transferperiode
Achteraf kun je zeggen dat de transferzomer vorig jaar een groot succes was. Dat hadden er veel op voorhand niet verwacht. Edit, de transferzomer van dit jaar is vooralsnog niet klaar. Er kunnen nog wat verrassingen aan komen waaien.
Wellenreuther

Geertruida Trauner hancko Hartman

Timber. Wieffer

Ueda

Minteh. Gimenez. Sauer

Op basis van vandaag
Paixao ipv Minteh, verder mee eens
Word tijd dat ze nu eens doorpakken met echte versterkingen, anders is het seizoen nu al verloren.
Het is godsonmogelijk om met dit team ook maar enige kans tegen psv te maken. Met de kerst is het al gespeeld ben ik bang.
Dat calimerogedrag is echt genant. Zie je gewoon nergens anders zo extreem na succes.
Je bent in de war. Dit is realisme. Maar als jij je handen stuk wil klappen, be my guest.
Nee dit is fatalisme. Iedereen zag dat het enorm *** was vandaag maar dan gelijk doen alsof het nooit meer goed komt is zo overdreven.
Het gaat niet om deze wedstrijd. Het gaat om dertig miljoen over de balk rotten.
Ga lekker een shirt van die club kopen, successupporter.
Uiteraard. Dit is de reactie van de dommen. Zeg eens wat je ervan vindt.
Ok矇, fair. Maar ik ga zo slecht op al die berichten waaruit blijkt dat we er helemaal niks meer van kunnen en de organisatie faalt.

Lees de reacties maar is terug, dan zie je wat ik vindt.

Ja, dit was een slechte wedstrijd. Ja, Slot heeft de ideale 11 nog niet gevonden. Is alles dan direct onmogelijk, nee natuurlijk niet.
Hopelijk zet Feyenoord zometeen een bordje voor De Kuip met een SALE !!!

Dilrosun, Alireza, Walemark vandaag nog verkopen.
Van mij part mogen Zerrouki en Stengs ook gelijk weer weg.
Voegen niets toe aan Feyenoord.
Zijn voor mij nu al miskopen.

Met het geld van deze 2 hadden we Noa Lang kunnen hebben.
Die had ik er graag bij gehad.
Die maakt PSV beter en is gelijk belangerijk voor het team.

Feyenoord heeft geld uitgegeven aan de verkeerde spelers.
Spelers die moeite hebben met het eredivisie niveau..
En die moeten Feyenoord straks gaan helpen in de CL??
Dat ze Noa Lang hadden kunnen betalen betekent nog niet dat hij was gekomen. Die gluiperd heeft al meermaals aangegeven niks met Feyenoord te hebben en niet voor ons te willen spelen.
RobertLeeJordan,

Slot heeft aangegeven met Noa Lang te hebben gesproken.
Alleen kon Feyenoord hem niet betalen.
Mijn god daar hebben we weer een gefrustreerde schreeuwlelijk die als het team als geheel niet goed genoeg is, individuele spelers door de gehaktmolen haalt.
Er zullen best spelers gaan afvallen op kwaliteit of te weinig ontwikkeling, maar nu een dergelijk oorddeel vellen over 5 spelers is het gedrag van iemand bij wie zojuist de enig overgebleven functionele hersencel er ook mee opgehouden is.
Iig duidelijk geworden dat Timber geen 10 is en Stengs geen 8 , willen we een goed seizoen krijgen zal daar echt wat voor gehaald moeten worden
Sauer laten staan timber zo snel mogelijk verkopen en misschien wil antwerp stengs nog wel
Timber verkopen? Welke wedstrijd heb je gekeken? Ali moet weg. Sauer erin, Paixao naar rechts. Goede nr 10 halen. Jij hebt er kijk op, naprater.
je kan ook gewoon even normaal reageren en heb zeker de wedstrijd gezien en ben al helemaal geen napraten mijn mening
Idrissi hoeft ook niet te komen. Ik heb veel liever dat wij Sauer de kans geven, en dat wij gaan investeren in Ivanusec en Bitello.
Sauer komt nog te kort. Langzaam brengen. Met invalbeurten.
Hoe kun je nou met droge ogen beweren dat hij te kort komt? Sauer speelt beter dan alle andere buitenspelers en al helemaal veel beter dan die verdomde Ali. Die kan er echt helemaal niks van. Goed genoeg is oud genoeg.
Ali en Dilrosun komen ook fkink te kort. Je kunt van Sauer nog niet verwachten dat hij het niveau al aan kan. Gewoon erbij houden en invalbeurten geven.

Speelde vandaag ook matig. Maar wel een erg fraaie en knappe goal.
Waarom pas gaan voetballen bij 2-0 achterstand? Leuk voor Sauer natuurlijk schiet hem fantastisch binnen . Maar heel veel spelers die de bal zo in de voeten van de tegenstander spelen . Kortom er is nog veel werk te doen voor slot .
@FTM Wat vind men binnen Feyenoord van Stengs? Maakt tot nu toe een alles behalve overtuigende indruk..
Misschien kan het heel even duren als je nieuw bent bij een club?

Geef gewoon is wat kredtiet.
Er zit echt wel genoeg voetbal in, maar te weinig verrassing. Announce een 10 met een actie en steekpass, please.
Geen beste wedstrijd, maar met ontdekken van het team en inspelen op elkaar goed gedaan, hier gaan ook onze concurrenten punten morsen! Wij zijn blij dat we al de thuis en uit wedstrijden aanwezig zijn in het stadion om Feyenoord toe te juichen. Op naar volgende week nu eerst naar huis en het kasteel verlaten
Op 3 sep kun je al op 7p achter staan tov psv maar blijf jij lekker met oogkleppen op positief zijn dan gaan de normale mensen mensen wel door in de realiteit. Of denk je dat met dit lamlendige elftal utrecht wel ff van de mat wordt geveegd..winnen van almere zal al moeilijk genoeg zijn
Ach wat een vervelend ventje ben je ook, bah.
Ik neem toch aan dat we niet nog ene miljoen plus salaris aan Idrissi gaan besteden als je Sauer hebt. En grof schandaal zou dat zijn.
Sauer lekker naar de jeugd terug, minteh ook. Het is volwassen mannen voetbal met grote financiele belangen, geen jeugd pleintjes voebal voor kinderen
Grote volwassen mannen zoals Stengs, Dilrosun en Jahanbakhsh waar je geen steek verder mee komt en die zeer waarschijnlijk ook niet meer beter gaan worden.
Gaat dtk nog wat doen want dit kan toch niet zo...
Ivanusec niet halen.. Sauer starten en echte 10 halen.. Steng en Timber banken
Ga weg met dat 17 jarige kind sauer, hij scoort met geluk, verder niets goed gedaan, minteh id. Met dit soort kinderen in een volwassenen competitie geef je plek 1 en 2 al op..
Jij bent echt de grootste idioot op dit forum zeg. Sauer en Minteh waren zoveel beter dan Ali. Ongekend wat een slechte kijk jij hebt op voetbal
He lompe ******* ben je het.. tot nu toe miskopen gedaan en in jeugd lopen minimaal 3 spelers rond die 3x beter zijn dan Timber, Ramzi en Steng
Ivanusec direct halen en Bitello ook, keihard nodig
Gaat niet lukken.

Zeker niet nu Feyenoord waarschijnlijk nog een extra keeper moet kopen/huren.
Allemaal luisteren naar TankstationObiku. Hij weet alles en heeft er kijk op. Pffff
https://1908.nl/artikelen/slot-wil-een-vervanger-voor-bijlow-aantrekken

;-)
Ja, open deuren intrappen. Gaat om die opmerking over Ivanusec.
Welke opmerking over Ivanu禳ec?

Ik reageerde op een opmerking over Bitello.
Al weken vragen we ons af waar blijft de aanvallende versterking sommigen riepen rustig de window duurt nog lang en die eerste potjes winnen we wel, nou je ziet het
precies maar ja iedereen is hier een beetje te positief
De blinde paniek waarmee Stengs is gehaald is ongekend.

6 miljoen, 30 procent doorverkoop en 2,5 miljoen salaris.

En dit geld kan je niet meer besteden aan iemand die ons wel beter maakt.

Het is weerzinwekkend.
Al die mensen die mijn kritiek gister bestempelden als onzin kunnen nu mooi de pot op. Wat een ongelofelijk misdadig wanbeleid heeft DtK gevoerd in de afgelopen maand. We hebben gewoon voor meer dan 20 miljoen aan spelers gekocht die door Slot op de bank worden gezet. We zijn nu al aan de derde wedstrijd van het seizoen bezig zonder dat we een nr 10 of een linksbuiten hebben gekocht. Stengs is een speler van de laatste pass, maar moet iedere bal gaan ophalen bij de cv's alsof hij een soort 6 is. Dat je een controleur koopt voor 8 miljoen en vervolgens een nr 10 op die positie neerzet betekent gewoon dat je verkeerd beleid voert. We zijn nota bene de kampioen van Nederland, we hebben 75 miljoen ge簿ncasseerd en een 17-jarig ventje moet ons vandaag redden. Zelfs al halen we nu nog een 10, een 8 en een linksbuiten (wat waarschijnlijk niet te betalen is en ook niet gaat lukken in slechts 1 week) dan hebben we nu al 3 wedstrijden van het seizoen schade opgelopen. Supporters kunnen dit het technische hart van Feyenoord persoonlijk aanrekenen.
Ben je nu blij dat je gelijk hebt? Kkhomo. Ga naar die kkneuzen, pas je goed bij.
Jammer weer een reactie die niet inhoudelijk is. Tuurlijk ben ik er niet blij mee. Let ns op je woorden man
Nou hier is een positivo. Die gewoon de wedstrijd heeft uitgekeken, en na wat reacties hier gelezen hebbend het zuur uit zijn neus druipt. Ik ben ook zeer zeker niet positief na de afgelopen wedstrijden. Dit was bizar ver onder de ondergrens. En nu al een prijs en 4 punten kwijt. Dat is voor mij ook flippen.

Voorlopig staat er inderdaad een slappe hap. Die geen schim van het kampioensteam van vorig jaar. En de samenhang zal er denk ik voorlopig niet zijn. Daar heeft de staf nog bergen werk aan. Dat mag gemeld worden.

Maar wat me echt stoort is dat er leden hier zijn die juichen en lachen omdat ze zogenaamd hun gelijk hebben en het een slappe hap is. Dan ben je geen supporter in mijn beleving. Gewoon dolblij, ik zei het toch? Ik wist het wel? Dat is een stelletje IWAB's (Ik weet alles beter) waar ik me wel aan stoor.

Ik ga zeker mee met de kritiek over Alireza, en de steendure aankopen die ABSOLUUT niet uit de verf komen.

Maar ga niet lopen juichen dat je 3 weken geleden al met de kettingzaag alles kort en klein sloeg en nu je gelijk hebt. Ook ik vind dit ZWAAR k*t dat we zo ervoor staan, geloof me!
Het gaat niet om het gelijk halen. Het gaat erom dat je geen kritiek mag leveren of wordt weggezet als een pipo, dat is ontzettend frusterend. Blijkbaar mag je niet zeggen dat je Stengs en Zerrouki geen goede aankopen vind.
Ik heb nooit iemand direct aangevallen over een mening. Maar een hoop leden pakken de kettingzaag. En dat is niet fijn.
Dat mag je zeker vermelden.
En ook ik zie dat het nog niet best is,maar het is toch niet normaal om nu al te gaan roepen om het ontslag van Slot en ook te Kloese?Heb ook eerder hetzelfde geschreven als Jafo.
Als je als sommige zogenaamde "supporters"meer blij bent met je gelijk en daar blik over gaat doen kan je beter gewoon lekker wegblijven.

Als de aankopen of de balans niet goed is ok.Maar daar kunnen de spelers(ook die gehaald worden)verder niks aan doen.
Zolang ze wel alles geven laten we ze dan iig steunen.
En als dit jaar een mislukking wordt kan en mag je daar later een beoordeling over geven.maar een beetje krediet na de laatste 2 jaar is toch wel verdiend?

Er werd door iedereen gezegd vorig jaar dat Slot ploegen en spelers individueel beter maakt en daar waarde mee cre禱ert.
Dus waarom zal die dat nu weer niet kunnen.
Helemaal waar! Ik heb het een paar weken op FR12 volgehouden. 1908 is echt beter. Maar hier is het ook echt Jantje huilt, Jantje lacht.

Ik kan daar niet zoveel mee. Doe gewoon normaal.
Ik sluit me hier volledig bij aan!
En nogmaals, vorig seizoen begon ook ruk maar pakten we met het nodige geluk wel de 3 punten en nu helaas nog niet!