Trauner Filter

VK Sportphoto

Nieuws

Trauner: "Vorig seizoen speelden we ook niet geweldig, maar wonnen we wel"

Nigel

Feyenoord speelde vandaag met 2-2 gelijk op Het Kasteel. Aanvoerder Gernot Trauner geeft voor de camera van ESPN een samenvatting van de wedstrijd. 

"We hebben vandaag weer mentaliteit getoond door alsnog een punt te pakken. Maar we zijn niet tevreden, wij wilden hier winnen." Feyenoord kwam er moeilijk doorheen in de eerste helft tegen Sparta. "We hadden de bal sneller moeten laten rondgaan. Sparta deed het prima, zij speelden op de counter." Sparta kwam door de counters uiteindelijk op een 2-0 voorsprong die de Rotterdammers moesten ombuigen in een 2-2 gelijkspel. 

Vorig seizoen wist Feyenoord haar eerste wedstrijden wél te winnen. Trauner reageert: "Ik wil niet graag vergelijken, alleen vorig seizoen speelde we ook niet heel goed, maar wonnen we wel." Dit seizoen begint Feyenoord voetballend ook stroef aan het nieuwe seizoen, alleen blijven de overwinningen uit. "De resultaten zijn nog niet waarop we hadden gehoopt." Verteld Trauner tegen ESPN

De aanvoerder keerde zelf na blessureleed terug op het veld. "Goed om weer terug te zijn op het veld, ik moet alleen fitter worden zodat ik weer 90 minuten kan voetballen." 

Delen

Reacties

Gelukkig is gebleken dat onze club nog wel kan scoren. En verder waren er in het laatste kwart ook een paar dingen om enthousiast over te worden: Minteh en Sauer. In de laatste minuut kwam Paxiao ook goed door.
Het is goed dat hij terug is. Hij is duidelijk nog een klasse beter dan Beelen. Die kan wel mooi dribbelen en heeft talent, maar Trauner kiest veel slimmer positie, en vindt ook sneller de vrije man. Hancko en Geertruida trekken zich ook aan hem op.
En daarom is t belangrijk om je selectie voor de start van de competitie grotendeels al op orde moet hebben…
helemaal mee eens. Dan maar wat meer miljoenen ipv bedelen.
Vorig jaar viel het kwartje vaak de goede kant op. Ook in wedstrijden waar het allemaal wat stroperig ging. Nu nog ff niet. We hebben vorig jaar slechtere wedstrijden gespeeld die we uiteindelijk wonnen. Qua resultaten en stand op de ranglijst een zwakke start, maar komt wel goed hoor.
Met dank aan met name Kökcü en Szymanski. Voor deze twee toppers die super goed in het afjagen waren zijn vooralsnog geen vervangers gekomen.
Stengs valt vooralsnog door de mand evenals Timber (al anderhalf seizoen lang).
En daardoor komen op dit moment de buitenspelers en de spits niet aan kansen creëren toe.
Zo is dat .... Vorig jaar ging het ook moeizaam in veel wedstrijden.

Niet massaal gaan janken ..... Heb vertrouwen
Als je dit vandaag ziet, dan mag ik hopen dat er nog een aantal directe (gerichte) versterkingen bij gaan komen.
We hebben momenteel 30 miljoen uitgegeven aan breedte aankopen, op (een uiterst zwakke) Stengs na zaten alle aankopen op de bank.....

En ik hoop nog altijd vurig op Sinisterra, want Idrissi was vandaag gewoon meegegaan in de malaise.....
Hoe kom je in vredesnaam aan 30 milj?
Timon
Geer trauner hankco hartman

Wieffer timber
Ivanusec
Paixao santi sauer
Onze woorden, kampioenen. Laat iedereen maar zeuren!