img-5704

Jim Breeman Sports Photography

Vrouwen

Speciaal Feijenoorder-vak bij uitwedstrijd vrouwen tegen Excelsior

Stan

In samenwerking met Excelsior heeft supportersvereniging De Feijenoorder een vak ter beschikking gekregen tijdens de Rotterdamse derby. Het duel tussen de vrouwen van Excelsior en Feyenoord vindt plaats op 23 april in het Van Donge & De Roo Stadion. 

Het is nu ruim een jaar geleden dat de vrouwenploeg van Feyenoord haar intrede maakte in de Azerion Eredivisie Vrouwen. Het team van trainster Jessica Torny wint sindsdien steeds meer populariteit in Rotterdam en omstreken. FSV De Feijenoorder speelt daar op in door rondom de wedstrijden van  verschillende acties te organiseren. Zo werd er rond de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen een partybus ingezet en hadden de Feyenoord-vrouwen ook in Eindhoven tegen PSV een eigen sfeervak. 

Nu heeft de vereniging voor de wedstrijd Excelsior V1 - Feyenoord V1 wederom een eigen vak geregeld. Het is de tweede keer dat De Feijenoorder samen werkt met de Kralingers, nadat ook vorig seizoen met succes een speciaal sfeervak werd gerealiseerd in het voormalige Stadion Woudestein. 

De wedstrijd tussen de huidige nummers zes en elf van de competitie zal plaatsvinden op zondag 23 april om 12:15. Daardoor is het duel goed te combineren met een bezoek aan de mannen van Feyenoord, die het later die middag in De Kuip opnemen tegen FC Utrecht. 

Delen

Reacties

Bij de klassieker in De Kuip zitten er overal snavels in ajax-shirts door het hele stadion, maar bij Excelsior uit moet je in het uitvak gaan zitten. Dit lijkt mij ietwat overdreven.