quilindschy-hartman2

VK Sportphoto

Nieuws

[LIVE 14:00] Jong Oranje begint zonder Hartman tegen Tsjechië

Stan

Quilindschy Hartman zit op de bank als Jong Oranje het maandagmiddag om 14:00 opneemt tegen de leeftijdsgenoten van Tsjechië. De linksback van Feyenoord, die tegen Noorwegen nog in de basis stond, moet ditmaal Salah-Eddine voor zich duiden. 

Zaterdagmiddag mocht de debuterende Hartman nog wel aan de aftrap beginnen toen de ploeg van Erwin van de Looi met 3-0 won van Noorwegen. De bondschoach van Jong Oranje lijkt de willen rouleren en heeft deze wedstrijd voor 8 nieuwe namen gekozen. Zo zijn er ook basisplaatsen ingeruimd voor oud-Feyenoorders Joshua Zirkzee en Wouter Burger. Crysencio Summerville zit net zoals Hartman op de bank. 

 

Het duel van Jong Oranje, waarin Hartman nog wel kan invallen, is hieronder te bekijken:

Delen

Reacties

Kan hij ook niet geblesseerd raken, en die ***** van van der Looi heeft een hekel aan Feyenoord spelers dat is al lang bekend. Hartman zat in de voorselectie van oranje, en is nu ineens niet goed genoeg voor jong oranje.
Jammer voor hem, maar net als bij Gimenez: je neus laten zien en heel blijven.
Prima, Hartman de hele wedstrijd op de bank laten zitten. Het is misschien sneu voor hemzelf maar loopt ook niet onnodig blessures op, en blijft hij heel voor de wedstrijden van Feyenoord. Hij is belangrijker voor Feyenoord dan voor Jong- Oranje.
Dat klopt inderdaad! Is eigenlijk heel sneu voor hem maar beter voor Feyenoord
Mooi, kan ie niet geblesseerd raken ook.
Hoop dat Trauner vanavond ook niet speelt, 0 risico nu Geertruida geblesseerd is.