gimenez

VK Sportphoto

In beeld

Bankzitter Gimenez luidkeels toegejuicht in Mexico

Stan

Ondanks dat Santiago Gimenez 90 minuten op de bank bleef zitten tijdens het CONCACAF Nations League duel met Jamaica, werd de Feyenoord-spits hartstochtelijk toegezongen. Het Mexicaanse thuispubliek was teleurgesteld over de opstelling van bondscoach Diego Cocca en dus rolde het Santi, Santi, Santi van de tribunes in het Estadio Azteca. 

Henry Martín kreeg de voorkeur boven Gimenez, die vrijdag tegen Suriname nog wel startte en een penalty overschoot. Ook toen eerstgenoemde na ruim een uur spelen het veld verliet bleef Gimenez op de bank zitten. In plaats van de Feyenoorder mocht Wolverhamton-aanvaller Raúl Jiménez zijn opwachting maken. Ook hij kon de Mexicaanse ploeg niet aan een overwinning helpen: het duel met de Jamaicanen eindigde mede door een eigen doelpunt van Ajacied Edson Álvarez in 2-2. 

De meer dan 80.000 supporters in het stadion waren dan ook niet blij toen een invalbeurt van de populaire Gimenez uitbleef. Luidkeels werd de 21-jarige aanvaller toegezongen door het aanwezige publiek, maar Cocca gunde de Feyenoorder desondanks geen invalbeurt. 

 

Delen

Reacties

******. Daar krijg ik gewoon kippenvel van. Mooi man.
Geen probleem.Blijft ie in ieder geval heel , zonder blessures.
Was precies mijn gedachte.. 😉