team twente uit

VK Sportphoto

Nieuws

Spelersrapport na verliespartij tegen FC Twente

Stan

Feyenoord beleefde zondagmiddag een moeizame wedstrijd tegen FC Twente en dat is ook te zien in de beoordelingen die door de supporters van de Stadionclub werden uitgedeeld aan de spelers. Doelman Justin Bijlow komt er het best vanaf, terwijl ook vijf spelers van de Rotterdammers een onvoldoende scoren.

De ploeg van Arne Slot moest in Enschede twee tegendoelpunten incasseren en daardoor werd, ondanks een late aansluitingstreffer van Lutsharel Geertruida, voor het eerst dit seizoen verloren in de Eredivisie. Als keeper was Bijlow bij beide goals van de thuisploeg kansloos. Vooral de 1-0, die via het been van Quilindschy Hartman over de sluitpost heen het doel in ging, was ongelukkig. De 25-jarige Bijlow valt dan ook weinig te verwijten, zo zien ook de 3818 supporters, die hem een beoordeling van 6,7 geven. 

De doelman van Feyenoord is daarmee de speler met het het hoogste cijfer aan Rotterdamse kant en dat zegt veel over de wedstrijd. Naast Bijlow komen alleen doelpuntenmaker Lutsharel Geertruida (6,3) en zijn partner in de defensie Dávid Hancko (6,1) boven de 6 uit. 

Beoordelingen FC Twente vs Feyenoord

Justin Bijlow Justin Bijlow
6,7
Bart Nieuwkoop Bart Nieuwkoop
5,0
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
6,3
David Hancko David Hancko
6,1
Quilindschy Hartman Quilindschy Hartman
5,9
Mats Wieffer Mats Wieffer
5,4
Ramiz Zerrouki Ramiz Zerrouki
5,5
Quinten Timber Quinten Timber
5,8
Calvin Stengs Calvin Stengs
5,6
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
5,2
Igor Paixão Igor Paixão
4,1
Luka Ivanusec Luka Ivanusec
5,9
Alireza Jahanbakhsh Alireza Jahanbakhsh
5,5
Ondrej Lingr Ondrej Lingr
5,8
Ayase Ueda Ayase Ueda
5,4
Javairô Dilrosun Javairô Dilrosun
4,5

Delen

Reacties

Naam van Baturina ooit gevallen bij Feyenoord of is die te duur? Word gezien als de nieuwe Modric misschien kan Ivanusec een goed woordje doen.
Netals Harmeet Singh, de Noorde Iniesta
Of Johan Elmander. De nieuwe Ove Kindvall