kuip-legioen

Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Start kaartverkoop vijf Eredivisie-thuiswedstrijden

Van de redactie

Feyenoord start zaterdag 19 augustus met de kaartverkoop voor de resterende Eredivisie-thuiswedstrijden van de eerste seizoenshelft. Het gaat in eerste instantie om vijf wedstrijden thuisduels; de topwedstrijd tegen PSV gaat los hiervan op een ander moment in de verkoop. In dit bericht lees je meer over de kaartverkoop voor de vijf wedstrijden.

Voorrang voor seizoenkaarthouders en leden
De thuiswedstrijden die zaterdag in de verkoop gaan zijn die tegen sc Heerenveen, Go Ahead Eagles, Vitesse, AZ en FC Volendam. Vanaf 09:00 uur kunnen seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes kaarten (bij)bestellen. Wil je erbij zijn? Dat kan! Wees er snel bij, want er kan schaarste ontstaan voor bepaalde wedstrijden.

Overige supporters
Op woensdag 23 augustus is het de beurt aan overige supporters. Zij kunnen die dag vanaf 18:00 uur tickets bestellen voor (een van) deze vijf thuiswedstrijden.

Kaartverkoopinformatie
Per seizoenkaart of lidmaatschap kunnen maximaal vier kaarten worden (bij)besteld voor de duels met sc Heerenveen, Go Ahead Eagles, Vitesse en FC Volendam. Voor Feyenoord – AZ kan jij als supporter maximaal twee kaarten (bij)bestellen.

De wedstrijd tegen Go Ahead Eagles is een Kameraadjeswedstrijd. Voorafgaand aan de wedstrijd zijn er aan de groene zijde diverse activiteiten en is er een hoop te beleven voor onze jongste supporters. Kameraadjes worden hier op een later moment per mail over geïnformeerd.

Nieuw:
Om bij de toegangspoorten de doorstroom te versoepelen en wachtrijen te verkorten moeten dagkaarten uniek op naam worden gezet bij aanschaf. Daardoor krijgt iedere supporter zijn/haar mobile tickets in de Feyenoord App beschikbaar (mits ingelogd). Het is niet meer mogelijk om een e-ticket te printen op A4-formaat. 

Koppel daarom voor de start van de kaartverkoop (indien nog niet gedaan) jouw kameraden aan jouw Ticketshop-account. Klik in het ticketshop menu op ‘KAMERADEN KOPPELEN’ of maak deze aan en koppel de supporter. Bij de aankoop van tickets kan je de gekoppelde accounts gemakkelijk selecteren en de wedstrijdkaart(en) op naam zetten.

De kaartverkoop verloopt volledig via de officiële Feyenoord Ticketshop. Meer (gedetailleerde) kaartverkoopinformatie voor de thuiswedstrijden dit seizoen vind je hier.

Voorrang op kaartverkoop?
Wil jij niets liever dan Feyenoord in De Kuip in actie zien en de wedstrijd van dichtbij beleven? Verhoog dan jouw kans op het verkrijgen van een kaart door lid te worden van Het Legioen of Juniorclub Kameraadjes. Word lid vóór vrijdag 18 augustus 12:00 uur en krijg voorrang op de kaartverkoop. 

Ticket Exchange
Kaart in bezit en niet in de gelegenheid om de wedstrijd te bezoeken? Bied dan jouw seizoen- of dagkaart opnieuw te koop aan via de Feyenoord Ticket Exchange. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover op deze link.

Delen

Reacties

Ik vroeg me af: is het mogelijk om als Legioen-lid een aangekocht ticket over te dragen aan niet-Legioen-leden (vrienden/familie)? Dus niet bijkopen, maar het ticket van de Legioenhouder zelf. Of is dit ticket persoonsgebonden? Hopelijk kan iemand me helpen met het antwoord.
De vraag is overigens niet bedoeld om de boel te belazeren, maar ik wil nog wel eens lastminute voor werk op reis moeten. In dat geval is het prettig om dit te weten
Als het goed is mag je altijd je kaart overdragen aan iemand anders!
Als ik nu twee kaarten wil kopen moet ik dan per se gekoppeld zijn met een ander account omdat ze op naam gezet moeten worden? Of kan ik gewoon onder mijn account respectievelijk 4 of 2 kaarten kopen? Thanks alvast
Het laatste lijkt me het meest logisch. Koppeling accounts is vooral handig als je als Legioen-leden bij/naast elkaar wilt zitten. Vooral straks bij grote wedstrijden waar je geen extra tickets kunt aanschaffen.
Dat dacht ik inderdaad ook, maar kon t hier niet helemaal uit de tekst halen. Thanks!
Kan je voor deze wedstrijden ook maar max 1 kaart bestellen als legioen lid?
Kaartverkoopinformatie
Per seizoenkaart of lidmaatschap kunnen maximaal vier kaarten worden (bij)besteld voor de duels met sc Heerenveen, Go Ahead Eagles, Vitesse en FC Volendam. Voor Feyenoord – AZ kan jij als supporter maximaal twee kaarten (bij)bestellen.