Bevestigd
Fransesco Antonucci | VK Sportphoto @ Feyenoord trainig

VK Sportphoto | Tekst via Feyenoord.nl

Transfers

Feyenoord en Antonucci akkoord over contractontbinding

Moreno

Francesco Antonucci vertrekt per direct bij Feyenoord. De club en de speler hebben in goed overleg het contract ontbonden dat nog doorliep tot medio 2024. De 24-jarige middenvelder is daarmee vrij om een nieuwe club te zoeken.

Feyenoord nam Antonucci in de zomer van 2020 over van AS Monaco en verhuurde hem in datzelfde jaar aan FC Volendam. Een seizoen later keerde hij in de winter terug naar de club uit Noord-Holland voor een verhuurperiode die door de promotie van Volendam naar de Eredivisie vorig jaar werd verlengd met nog een seizoen.

Tekst via Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Er is hier ook tig keer gezegd dat Danjuma geen optie was en totaal niet realistisch maar dat was het dus duidelijk wel. Hij was de speler waar Slot het over had dat een speler heel dichtbij was. Zo fucking zonde, dat was nou echt een topper voor ons geweest.
Ik lees nogal wat reacties van mensen die bang zijn dat Til komt. Til is volgens mij op dit moment niet aan de orde. En het is ook maar de vraag of PSV hem naar Feyenoord zou laten gaan. Hoewel ik eigenlijk geen fan ben van Til (hou meer van technisch begaafde spelers) word ik zelf juist steeds meer voorstander van de komst van Til, mits ook Ivanusec komt. Waarom? Omdat die twee elkaar heel goed aanvullen. Ivanusec heeft zijn beste statistieken gehaald vanaf linksbuiten. Als je de beelden bekijkt zie je dat hij veel naar binnen trekt zoals Idrissi, maar ook dat hij vaak terugvalt naar het middenveld om van daaruit het spel te verdelen. Dat gaat heel goed samen met een speler als Til op 10 die een loper is en de afgelopen twee seizoenen prima statistieken kan overleggen. Als je daarachter Stengs hebt op 8 om het spel te verdelen, Paixao om de voorzetten te geven vanaf rechts en uiteraard Gimenez als spits dan heb je een voorhoede die elkaar mooi aanvult. Zeker als je ook nog Ueda achter de hand hebt voor de spits en als concurrent van Til en spelers als Idrissi en Jahanbaksh kan laten invallen.
Helemaal mee eens, kent het systeem en scoort
makkelijk.
Ja mee eens, en voor de mensen die zeggen dat dit een stap terug is: Twee jaar geleden was dit onze topscorer en nu zou hij slechts een roulatiespeler zijn. Het is een goede prof die weet wat Slot van hem verwacht. Gewoon een wapen om achter de hand te hebben.
Precies. Ik denk dat het een hele nuttige toevoeging zou zijn. Dan kun je per wedstrijd bekijken wat voor type nummer 10 je nodig hebt . Slot kijkt altijd heel goed welke spelers met elkaar renderen en een type Til met veel diepgang, arbeid en scorend vermogen kun je er goed bij gebruiken als je spelers opstelt die wat meer in de bal komen zoals Ivanusec en Stengs.
Til is ook een speler die het gemiddelde niveau op de trainingen hoog houdt. En het is zeker niet ondenkbaar dat Feyenoord gedurende het seizoen te maken gaat krijgen met serieuze blessuregevallen. Dan is het fijn dat je een speler kan inpassen die gelijk rendeert, zodat Slot niet hoeft terug te vallen op ''projectjes'' als Timber en Dilrosun. Vd Belt is ook een speler die nu al twee wedstrijden wordt ingebracht terwijl er iets geforceerd moet worden, terwijl hij natuurlijk helemaal niet die rol in het elftal zou moeten hebben. Ik zie hem persoonlijk veel liever invallen als we al 3-0 voorstaan en we de bal rustig kunnen rondtikken, dan hoeft er niet zoveel meer te gebeuren en dan kan hij wennen aan het tempo en zijn nieuwe rol.
Precies. Je kunt van een speler als Van den Belt niet verwachten dat hij nu al het verschil maakt. Ik denk dat Feyenoord met Ivanusec, Til en Idrissi (Sinisterra zou helemaal een luxe zijn) er flink sterker op wordt.
Ben het met je eens, als Til zou komen weet je dat ie er in een seizoen 10 tot 15 inschiet en dat missen we tot nu toe. Een 10 die en scoort en technisch begaafd is en andere spelers vrij voor het doel kan zetten, moet je zoeken met een lampie en dan vind je ze nog niet of ze zijn onbetaalbaar.
De 10 positie is gewoon de lastigste positie die er , je hebt geen tijd want je speelt op het drukste stuk van het veld en je bent eigenlijk als ideale 10 het middelpunt van de aanval. Nou ga, dat maar eens invullen, Szymanski was dat ook niet, als ie 100 meter liep was het 95 meter zonder bal , zodat Kokcu alle ruimte kreeg om te doen wat ie wilde.
En je ziet het nu bij Kokcu bij Benfica als 10, dat vraagt heel wat anders dan wat ie vorig jaar bij ons kon doen.
Ik hoop dat ie het redt als 10 , voetballen kan ie wel, dat weten we, maar heb m'n twijfels.
Wel opvallend dat Kokcu op 10 is neergezet. Dat wist ik niet. Bij Feyenoord begon hij pas echt goed te spelen toen hij op 8 ging spelen. Dat is zoiets als dat je Ivanusec op 10 neerzet 😉
Inderdaad, toen Timber geblesseerd raakte en Wieffer uitzonderlijk goed presteerde kon Kokcu een mooie vrije rol krijgen.
Wieffer , met Geerje als ie rechtsback speelde ook naar het midden, vlak daarachter Trauner en Hancko.
Szymanski ervoor die alle gaten trok, het puzzeltje viel de tweede seizoenshelft precies op z'n plek.
Maar Kokcu staat nu op 10 ja
@ FTM: is Feyenoord in de race voor Keisuku Goto???
Op twitter schijnt serieus te zijn
Voor -21 werd toch spits gezegd in space buiten Europa? Of was het voor Dordrecht?
Als er geld voor is en het niet ten kostte gaat van de plekken waar we ons moeten versterken. Waarom dan niet. Veel wedstrijden. Voorsorteren op een vertrek volgend jaar van Gimenez en 2 wedstrijden CL is hij dan 2e spits ipv 3e
Al gezegd ze geen derde spits gaan halen
of rekening houden met?????????????
Limiet op huren zie artikel van Sinisterra
Gnonto zou kunnen ivm zijn leeftijd. Maar worden we daar echt zoveel beter van?
Is -21 dus mag wel, vat buiten limiet l!! Artikel.lezen Fifa regelementen.
O wist ik niet zou het wel beter vinden dan Idrissi
@FTM is er al iets meer bekend over de releasedatums van de overige tenues?
@FTM is Wijnaldum nog een topic binnen Feyenoord?
Nee. Het is volgens mij Stojkovic of Til.
Doe dan maar Stojkovic, Til zie ik liever niet :)
Zeker! Hij zou vandaag gekeurd worden bij Zagreb. Ben benieuwd.
Hij is vandaag niet gekeurd bij Dinamo....
Dacht wellicht aan het einde van de periode komt het nog aan het licht, aangezien hij nog steeds bij PSG zit
Nou die had ik liever gezien dan Zerrouki. Die scoort tenminste nog wel eens.
Spelen gelukkig ook op dezelfde positie
Dat weet ik ook wel, vandaar dat ik die liever had gezien, ik zie het gewoon niet zitten Wieffer en Zerrouki op middenveld samen. Vind dat veel te veel is betaald aan Twente. Maar is puur mijn mening
scoorde meer dan Symanski 15 x!!!
Die krijgt dus wat geld mee en die zal binnen een paar weken ergens tekenen. Geweldige misser van Arnesen, maar dat kan op zich keer gebeuren.
Offtopic: Rutger heb jij 48 uur in een dag zitten? Ik vind jou niet alleen een “primeurbeer”. Jij bent ook echt een fascinerende leuke gozer! Je mag jezelf echt wel wat vaker op je schouder kloppen. Hoe je 1908 naast je dagelijks leven in stand houdt. Ook na je bekendmaking. Klasse! Daarnaast vind ik je ook echt een aanvulling wat betreft voetbalkennis op social media. Ik luister liever naar jou dan naar menig analist op televisie. Duidelijk, helder en integer. Hebben ze jou voor een dergelijke functie al benaderd?

Wens jou veel succes, gezondheid en wijsheid toe ❤️
Je hebt een punt, maar pas op…. Straks zingt hij nog heel de dag dat liedje ‘Het is moeilijk bescheiden te blijven, ……. ‘ 😎
Dat is voor hem niet zo moeilijk hoor, hij pijpt zichzelf het liefst drie keer per dag, de zelfbevlekking is ongekend.
Wat zijn dit voor opmerkingen man,je hoeft toch niet op deze site te komen? Blijf dan lekker weg
Ik zit op deze site voor het nieuws, niet voor z’n eeuwige gênante zelfbevlekking.
Hahahahha mijn hemel kruip er nog iets dieper in😂 hij heeft z’n contacten binnen Feyenoord, maar wat moet hij in hemelsnaam in een functie? Inhoudelijk is het niet veel soeps.
Het leuke is Rutger, dat Gouka en Krabby nieuws moeten verzinnen omdat zij GEEN INSIDE INFO HEBBEN!!!!! hahahaha..
Zij hebben vaak genoeg nieuws hoor, misschien iets beter opletten.
dat klopt niet altijd en lopen achter de feiten aan
@FTM weet jij hoe het met sini z'n fitheid zit? Heeft vorig jaar veel gemist. Zou een fantastische aanwinst zijn overigens
Is toch wel een erg dure miskoop gebleken.
Tja 2.5 mio door Arnesen gehaald
Een van de grootsten van de recente geschiedenis. Gozer speelde slechts 10 minuten.
Prima. Ik weet nog toen hij kwam dat bijna iedereen lyrisch was. "Ja, maar we hebben er nog één in Volendam lopen, die breekt nog wel door volgend jaar". De rest is geschiedenis...
mooi , nu jahanbaks , dilrosen en kasanmirjo nog weten te verkopen , hopelijk creeer je zo wat ruimte in je begroting om bijvoorbeeld een sinestera te huren
Knap hoor,4 spelers opnoemen en alle 4 de namen fout schrijven
Jahanbaksh, Dilrosun, Kasanwirjo en Sinisterra heten ze.
twente wil Dilrosun, maar hij verdient te veel
Ik ben toe aan een inkomende transfer van Sinisterra en het bericht dat Ivanusec na vanavond in het vliegtuig stapt.
@FTM, kom doe eens gek.
Was destijds een grote uitgave, helaas niet passend.
Heb je nog breaking news/ it's happening op de planning staan vandaag @FTM?
Heb een mooie primeur, maar ben in de afstemmende fase wanneer/hoe het handig is om dit te brengen
Gewoon lekker wachten totdat het niet meer mis kan gaan 👍
Lekker paar minuten voor andere media het melden de primeur brengen 🔥
Dan worden Gouka en Krabby weer jaloers en proberen te zeggen dat zo'n transfer moeilijk wordt hahahahaha
Ben benieuwd naar de primeur...Volgt er deze week nog een leuke inkomende Primeur denk je?
Hopelijk vandaag nog. Altijd benieuwd naar een primeur....
Topper! We horen het wel. We wachten in spanning af.
lekker vasthouden tot een "It's happening!" :-)...de concurrentie niet wijzer maken ;-)
Primeurs hebben we de laatste dagen genoeg gehad. We kunnen het niet meer aan. Graag alleen nog it's happening! Anders beginnen we door te draaien 😂
Jij gaat sinistera betalen😂😂😂😂😂
Is de afstemmende fase al voorbij 😁
Daar maak ik uit op dat het de goede weg op gaat met Luka Stojkovic 😉
Ik zou zeggen Nu. Lol. Nee gekheid. Maar ben wel benieuwd.
Budget voor Gnonto? Die man moet nu toch eindelijk op te halen zijn
Everton was toch voor hem in de markt?
Geen idee, maar denk dat CL spelen voor hem aardig interessant is en daarbij heeft hij maar een afkoopsom van 4,5 miljoen
heeft natuurlijk geen afkoopsom van 4 miljoen haha. Laatste signalen vanuit engeland is dat leeds 35 miljoen wil. En zolang everton dat niet betaald blijft die daar
Dit begrijp ik nooit zo goed,

Je kan hem toch beter gratis laten gaan naar een andere club maar dan wel doorverkooppercentage afstemmen
Moet die andere club wel komen en doorpakken
Onder een andere trainer dan Slot had hij misschien wel minuten gemaakt, voetballen kan hij wel. Kan alleen Slotbal niet aan.
Hij scheen veel te verdienen. Ben je daar nu vanaf, of geef je hem zijn salaris tot 2024 mee? Weet iemand dat?
Dat ligt er een beetje aan hoe de speler/spelers kamp erin staat. Meestal betaald de club geen salaris meer vanwege het feit dat de speler nu een hoger tekengeld bedrag kan opstrijken.
Zijn individuele afspraken. Kan ook zijn dat je hem doorbetaald tm sept of idd per direct geen salaris meer
Een van de opties is dat je hem het resterende salarisbedrag meegeeft als afkoopsom en het contract per direct ontbindt.
Kan ook zijn dat ze overeen zijn gekomen dat hij deze maand nog betaald krijgt en zn contract nu ontbonden wordt.
En alles daartussen in. Net wat wr afgesproken is tussen Antonucci en Feyenoord
Zonde dat je zo blessuregevoelig bent. Succes verder 💪