UEFA Champions League groep E | 2023/2024 | Feyenoord Atlético Madrid SS Lazio Roma Celtic Football Club

UEFA Champions League

Analyse

'Kans op overwintering in Champions League 50/50'

Twan

Feyenoord maakt volgens Opta Analyst ongeveer 50 procent kans op overwintering in de Champions League. Het statistiekenbureau maakt deze voorspelling op basis van de Opta Power Rankings en een voorspellingsysteem.

Atlético Madrid is volgens de voorspellingen de favoriet voor overwintering in de Champions League. De kans dat de Spaanse club de laatste 16 haalt wordt geschat op 81,1%. De strijd voor de andere plek is tussen Feyenoord (50,9%) en Lazio (52,8%). Afgelopen seizoen wist Feyenoord ten koste van Lazio te overwinteren in de Europa League. Op bezoek in Rome ging Feyenoord met 4-2 onderuit, maar in de laatste speelronde van de groepsfase was een 1-0 overwinning in de Kuip genoeg om de Romeinen uit te schakelen. 

Celtic maakt met 15,2% het minst kans om te overwinteren in de Champions League. De Schotse topclub lukte dit ook de afgelopen 10 jaar niet. Desondanks kan Brendan Rodgers tevreden zijn met de loting. Volgens Opta hebben de Schotten met groep E voor hen de makkelijkste groep geloot. 

Delen

Reacties

Paar mooie potten en winnen en 3e worden en dan uefapakken ook mooie weg toch?
Ja ook lekker. Dan wel rondje winnen nog
Nadeel is dat je er na de 8e finales bijna zo goed als gegarandeerd uit ligt. Europa league kan je nog ff verder boksen of zelfs de finales halen
Tsja eerste 2 wedstrijden speel je al zonder spits. We kunnen wel denken dat Celtic onderaan eindigt, maar PSV had in uitwedstrijd moeite tegen Rangers die nu op nummer 4 staan. Celtic is heer en meester in de schotse comp.
ohh dan is het niet erg en winnen we met 12-0 van ze
Gewoon een andere spits erin: Nesto Groen
interesant dat de totale kans op de tweede plaats boven de 100% komt
Dat is niet zo en het staat er niet. Ze hebben allen kans om eerste te worden , maar ook tweede .
Ze dichten Celtic de laagste kans toe om te leven. Dat kan ook de derde plaats zijn.
Als feyenoord eerst maar van Celtic wint. Hoeveel % winstkans heeft Feyenoord in deze wedstrijd ?
Denk dat we de groep ook gaan winnen.
Denk eerder aan 25%.Je mist de eerste 2 wedstrijden al je spits.Zn vervanger heeft n blessure. Kom nou niet aan met minteh omdat die n goal maakt tegen n elftal koekkebakers. Vind dit wel n lunder dat je weet dat je eerste spits 2 duels geschorst is je niks achter de hand hebt als 3e spits.Een spits is echt lastig tevervangen en is geen rekening mee gehouden.nee denk als je de eerste 2 verliest het er slecht uitziet
Cruciaal om volgende week te winnen. Niet onderschatten. Celtics is sterker dan de Rangers. Minimaal 3e worden en hopelijk 2e.
Waar worden die kansen van die Puta's op gebaseerd?
Die gasten eindigde vorig jaar op plek 4 in de poule met 5 punten.
Ath is toch sterker dan die andere 3 of niet.ath en lazio gaan voor de eerste 2 als je kijkt naar de selectie. Gezien feyenoord geen spits heeft gaat feyenoord 4e worden als je de eerste 2 niet 1x gaat winnen
Feyenoord hoort gewoon voor de bovenste 2 te gaan en sterker gewoon voor de 1e plek.
Betere selectie dan lazio en celtic en qua spelopvatting een gevaar voor atletico wat een simpel en ordinaire counter ploeg is die zeker niet ons hun wil gaat opleggen.
Wij worden 1ste is mijn verwachting.
Jij hebt niet echt opzitten letten.Tegenwoordig proberen ze aanvallender tespelen.Feyenoord heeft zkr geen beter elftal dan lazio.Lazio en ath zijn de favorieten in de poule.En aangezien feyenoord de eerste 2 wedstrijden zonder een spits zit zie ik dat heel duister in.Dus de arrogantie dat we t wel ff doen is erg misplaatst
Wij hebben zeker een beter elftal dan Lazio en ja ath is een ordinaire counter ploeg.
Niks arrogants aan calimero.
Omg jij hebt ze nooit zien spelen of je bent blind
Betere selectie dan Lazio zegt ie🤣🤡
Of wel, of niet. Verrassend nieuws!