Varkenoord

Jim Breeman Sports Photography

Jeugd

Feyenoord in contractonderhandeling met Essanoussi (19)

Twan

Het beloftenteam van Feyenoord lijkt zich te gaan versterken met Wassim Essanoussi. De 19-jarige aanvaller liep de afgelopen periode al stage bij de ploeg van Melvin Boel, en zou volgens het Algemeen Dagblad nu in onderhandeling zijn om officieel vastgelegd te worden.

Het contracteren van Essanoussi lijkt een zekere zaak. De huidige onderhandelingen betreffen de lengte van het profcontract. De Marokkaanse aanvaller komt transfervrij over nadat zijn contract bij Helmond Sport drie weken geleden ontbonden werd. 

Essanoussi was het afgelopen seizoen 19 wedstrijden actief in de Keuken Kampioen Divisie. Bij Helmond Sport kon hij geen potten breken, waardoor er afscheid genomen werd. Bij zijn eerste profclub VVV Venlo werd Essanoussi gezien als groot talent. Op zijn zestiende debuteerde hij in de Eredivisie. In totaal kwam hij dat seizoen tot vijf optredens op het hoogste niveau.

Essanoussi is bekend met meerdere posities op het veld. Het afgelopen seizoen werd hij ingezet als buitenspeler op beide flanken en als centraal aanvallende middenvelder.

Delen

Reacties

Op zich vind ik dit soort 'eigenwijze' keuzes altijd wel leuk. Gewoon doen!