stengs-utrecht-1

VK Sportphoto

Nieuws

Stengs: "Ik ben blij dat ik weer op het veld sta"

TwanR

Feyenoord heeft de wedstrijd tegen FC Utrecht winnend af weten te sluiten. De ploeg van Arne Slot kwam met 0-2 achter, maar wist de wedstrijd om te buigen naar een 4-2 overwinning. Na de wedstrijd verscheen Calvin Stengs voor de camera bij ESPN.

Stengs is blij dat hij alweer terug is gekeerd van zijn blessure: "Het is snel gegaan en daar ben ik heel blij om. Toen ik de tackle kreeg, dacht ik op het eerste gevoel eigenlijk dat er iets ernstigs aan de hand was." Het was uiteindelijk niet wat Stengs dacht dat het was: "Het bleek uiteindelijk een botkneusing te zijn in plaats van een kruisband of iets dergelijks", zei de aanvallende middenvelder.

Over de samenstelling op het middenveld wilde Stengs niet te veel kwijt: "Wij hebben zo het meest samen gespeeld, in de samenstelling met mij erbij. Maar als Ramiz (Zerrouki, red.) speelt is het niet per sé anders." Voor Stengs is het vooral belangrijk te doen wat de trainer vraagt. "Ik heb energie gebracht en ben tussen de linies gekomen, dat is wat de trainer vroeg, om daar in het spel te komen. Zij scoorden twee keer in de eerste helft, maar gelukkig konden wij het omdraaien." Hij is daarom tevreden met de wedstrijd: "Ik ben blij dat ik weer op het veld sta en het team kan helpen", besloot hij.

Delen