stengs-lazio

VK Sportphoto

Nieuws

Stengs: "Niemand in de selectie zit nog op zijn top"

Karst

Feyenoord wint in eigen huis van SS Lazio en boekt de tweede thuiszege in de Champions League. Na eerder Celtic te verslaan, moest vanavond ook SS Lazio eraan geloven. Calvin Stengs, een van de velen in vorm bij Feyenoord, blonk ook vanavond maar weer eens uit met fraaie acties én een assist op de 2-0 van Ramiz Zerrouki.

Feyenoord speelde een ijzersterke wedstrijd tegen SS Lazio en won met 3-1. De Rotterdammers gingen met een 2-0 voorsprong de rust in, maar de buit was nog niet binnen. "Het is een lekker gevoel dat alles goed gaat, maar we moeten scherp blijven. We weten onze kwaliteiten, maar het moet er wel uitkomen. Vandaag kwam het er goed uit en winnen we de wedstrijd. Op de laatste paar minuten na, speelde we een perfecte wedstrijd." Aldus uitblinker Calvin Stengs tijdens de persconferentie na afloop van de wedstrijd.

Stengs kende een stroeve start bij Feyenoord, maar lijkt zijn draai nu gevonden te hebben. De aanvallende middenvelder die deze zomer overkwam vanuit Antwerpen schrijft alweer zijn zevende assist van het seizoen op. "Ik zit nu boven het niveau dat ik bij Antwerp had."

Stengs kan terugkijken op een geslaagde avond. Door het gelijkspel in Glasgow tussen Celtic en Atlético Madrid is Feyenoord koploper van groep E in de UEFA Champions League.

Delen

Reacties

Gisteravond kwam de zwakte voor de rechtsachter positie tot uiting dat is zorgelijk.
@FeyenoordTM staat Marcel Ruiz mexicaanse speler van Toluca ergens op de verlanglijst binnen Feyenoord. Echt een uitstekende voetballer en met Te Kloese en Gimenez is Feyenoord veel interessanter geworden voor de Mexicaanse talenten.
Ik heb genoten van dit Feyenoord vanavond, afgezien van de details, Mats mag zich misschien wel een klein beetje zorgen gaan maken met Zerrouki in z´n nek als 6.
Wat vinden jullie?
Ik zou het geen rare gedachte vinden wanneer Slot Zerrouki op 6 zou proberen. Maar voorlopig gaat het goed zo, en is er dus ook geen aanleiding om het nu te gaan veranderen. Mocht er straks interesse komen voor Wieffer, dan staat z'n opvolger (die idd misschien wel beter is) iig al klaar. Ik vraag me nu alleen af, of we niet altijd met Zerrouki en Wieffer moeten beginnen. Luxe problemen. ;-)
Ja natuurlijk, maar echte concurrentie voor Wieffer zou miss wel positief zijn. In de Eredivisie lijken me 2 verdedigende middenvelders niet nodig, hoogst mogelijk tegen PSV.
Denk dat Dilrosun al wel op zijn top zit
Dat hij het niveau van dit Feyenoord niet aan kan ziet iedereen, maar dit lijkt op een sarcastische sneer naar Dilrosun. Eigen spelers naar beneden praten is sws laag