groningen-beklad-kuip

X: @VoetbalUltras

Maasboulevard

Supporters FC Groningen bekladden klantenservice bij De Kuip

Karst

Supporters van FC Groningen hebben vandaag rondom De Kuip de klantenservice en het treinstation beklad met graffiti. In het groen, de clubkleur van FC Groningen, is er op meerdere muren en hekken teksten als '050' gespoten; het netnummer van de stad Groningen. 

Aanstaande donderdag is FC Groningen te gast in De Kuip voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Voor beide teams lijkt het de enige mogelijkheid op een prijs dit seizoen. 

groningen-beklad-kuip-2
X: @Fr1908R
groningen-beklad-kuip
X: @VoetbalUltras

Delen

Reacties

Niet zo janken met je klote club piethoane
Ze vergeten de . Te zetten

Echte halfjes in dat Greuning
Zou ook zomaar een twaalfjarige ajax supporter kunnen zijn. Sjezus wat slecht dit zeg. Als je dan nog de ballen hebt om een mooie piece neer te zetten.. prima. Maar dit is snel hit&run en 100 keer over je schouder kijken of niemand je ziet. Dan snel naar de auto rennen en als beloning een Big Mac halen.. Wat een kinderachtige actie.
Happy meal. Te klein voor de Big Mac
Kinderachtig met een kinderachtig handschrift. Wat een loser die dit heeft gedaan. Dir wordt het enige zgn "wapenfeit " van zo'n gast uit Groningen. Stoer hoor wanneer je morgen over de knie gaat en een pak slaag krijgt . Morgen huilend naar het hoge noorden
Wat een klote kinderhandschrift ook, naar volk
Gelukkig zouden wij dat soort dingen nóóit doen! Pot verwijt de ketel.
Dat word toch nergens gezegd 🤣
Wel commitment om vanuit Groningen naar Rotterdam te reizen voor een beetje kliederen.
Slim en stoer. maar weleens van Karma gehoord, nepspuitert, nee hè?