gimenez-ueda

VK Sportphoto

Nieuws

Vermoedelijke opstelling • Ueda en Stengs keren terug in de basis

Karst

Feyenoord ontvangt aanstaande donderdag FC Groningen in eigen Kuip voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Voor zowel de Rotterdammers als de Groningers een wedstrijd die het seizoen kan maken of kraken. 

Feyenoord won afgelopen zondag moeizaam met 0-2 van Almere City. Eerder die week werd er na 120 minuten verloren van AS Roma, waardoor naarmate de wedstrijd vorderde de vermoeidheid bij veel spelers toesloeg. Toch is de verwachting dat Arne Slot met de sterkst mogelijke opstelling begint en hij bepaalde sterkhouders pas rust zal gunnen zodra de tussenstand dat toelaat.

Naar verwachting zal de teruggekeerde Slot twee wijzigingen doorvoeren ten opzichte van de uitwedstrijd tegen Almere City. Calvin Stengs zal zijn rentree maken in de basisopstelling als vervanger van Ramiz Zerrouki. Ook Ayase Ueda mag zich opmaken voor een basisplaats. Hij zal de geschorste Santiago Gimenez vervangen. Luka Ivanusec en Igor Paixao zullen naar verwachting blijven staan op hun posities, ondanks de uitstekende invalbeurt van Yankuba Minteh afgelopen zondag in Almere.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs, Paixao, Ueda, Ivanušec.

Vermoedelijke opstelling FC Groningen: Jurjus; Bacuna, Rente, Peersman, Määttä; Schreuders, Pelupessy, Duarte, Valente; Postema, Van Bergen.

Delen

Reacties

Hoop echt eens op de volgende opstelling:

Wellenreuter:
Geertruida - beelen - Hancko - Hartman.
Wieffer - Ivanuseç - Timber.
Stengs - Euda - Paxiau.
Misschien tijd om Santi eens een week vakantie te geven. Heeft heel na/voor het seizoen en in de winterstop veel interlands gespeeld. Zou best wel eens de reden kunnen zijn van zijn droogstaan.