Primeur Bevestigd
img-5773-1

Nieuws

Follow-up: Feyenoord wil nieuwe toegangspoorten donderdag al gebruiken

FeyenoordTM

Feyenoord wil donderdag al gebruik gaan maken van de extra toegangspoorten aan de blauwe zijde. De Rotterdammers nemen het op die dag op tegen FC Groningen in de halve finale van de KNVB Beker. Feyenoord zelf spreekt van een 'eenmalige pilot'.

De Rotterdamse club hoopt met de innovatieve oplossing een steentje bij te dragen aan het minimaliseren van lange wachtrijen, waar supporters al langere tijd tegenaan lopen bij hun vaste bezoek aan evenementen in De Kuip.

Hoewel enkele ingewijden spreken over de mogelijkheid tot het zelf scannen van tickets, is die informatie bij anderen niet bekend. Wat wél zeker is: Feyenoord zet de toegangspoorten extra in aan de blauwe zijde als toevoeging voor de reeds bestaande tourniquets 34 tot en met 52.

De nieuwe toegangspoorten zijn geleverd via IQ-Pass International B.V. en werden eerder dit seizoen al ingezet om de toegang tussen het treinstation tot het stadion soepeler te laten verlopen. Aan de binnenkant van de toegangspoorten zit een drukknop.

Mocht de proef met de extra toegangspoorten slagen, gaat Feyenoord het aantal toegangspoorten in de toekomst ook op overige zijdes verder uitbreiden om het evenementenbezoek aangenamer te maken voor zijn supporters.

schermafbeelding-2024-02-28-om-203218
Afbeelding via LinkedIn
photo-output-2
photo-output-3
photo-output-4
photo-output-5

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Is er nog helemaal geen nieuws over babadi
Ik ga het zien morgen, The gates are open!
Babadi al gesignaleerd in de Kuip?
Haha zo gaat dat niet. Maar er is nog geen nieuws.