coolsingel-huldiging

Nieuws

Supporters scanderen: “Arne moet blijven!”

Van de redactie

Arne Slot behaalde met Feyenoord zijn eerste prijs uit zijn trainerscarrière. Nadat hij vorig seizoen met de Conference League finale wist te bereiken, maakt de trainer indruk in Rotterdam. De club hoopt dan ook dat hij nog even werkzaam blijft in De Kuip.

Op de achtergrond sluimert echter interesse van Europese clubs uit kapitaalkrachtige competities. De Feyenoordsupporters waren tijdens de huldiging op de Coolsingel eensgezinds met hun boodschap aan hun succestrainer. Tijdens de speech van Slot klonk uit 150.000 kelen ‘Arne moet blijven!’.

Het kabaal maakte zichtbaar indruk op de trainer, die zich even geen houding wist te geven. Ingaan op een eventueel langer verblijf deed Slot echter niet. Wel sloot hij af met de enige juiste woorden: “De beste club van Nederland, da’s Feyenoord…!”

RTV Rijnmond zag in zijn gezang een bijkomend voordeel: "Hij kan nooit meer naar een andere Nederlandse club". 

Delen

Reacties

Ik ben geen FTM, maar ik denk de namen die je eerder al hoorde.

• Chelsea [niet meer. Die heeft Pochettino nu]
• Leeds in de winter [maar die zal niet zo aantrekkelijk zijn]
• Eintracht Frankfurt. [Najah, is een volksclub]
• Tottenham [was/is waarschijnlijk het meest concrete van de 4. Echter valt de naam van Xabi Alonso en Nagelsmann daar ook. Nagelsmann schijnt een pittige man met hoge eisen te zijn. En voor Leverkussen is het ondenkbaar zonder Alonso het volgende seizoen in te gaan. Die hebben al Grimaldo van Benfica gestrikt. Kan je nagaan waar zij toe in staat zijn]

Maar goed. Ik ben geen 1908/FTM. Maar dit is wat ik heb gelezen
Ben bang dat hij inderdaad naar Tottenham gaat.
Ik deel dat gevoel gelukkig niet. Dit omdat je te maken hebt met 2 scenario’s. Van wat ik gelezen heb vanuit de Spurs-kamp is dat ze nog steeds bezig zijn met Nagelsmann.

Ze zijn obsessed met die man. Anders komt Xabi Alonso op de 2e plek. Vanuit de fans wordt er geschreeuwd om Luis Enrique.

Als het goed is loopt de sollicitatie met Nagelsmann nog steeds. Het eerste aanbod is afgewezen door Nagelsmann. Daarna schakelen ze door naar Alonso. Ik weet niet hoelang Slot wilt wachten.

Daarnaast doet Feyenoord een aantrekkelijk bod op Arne Slot. Eentje die hij niet kan weigeren voor Nederlandse begrippen. Met in het achterhoofd zijn gezinssituatie [dochter de studie]
Hoop niet dat Slot heel lang wacht inderdaad. Niet als de voorbereiding al is begonnen. Je hoort ook heel verschillende berichten.