te-kloese

VK Sportphoto

Nieuws

Te Kloese: "We hebben een goed verhaal om Slot langer te binden"

Moreno

Na het kampioenschap van Feyenoord wil algemeen directeur Dennis te Kloese er alles aan doen om het succes langer voort te zetten. Eén van de, of misschien wel het grootste sleutelfiguur in de geweldige prestaties is hoofdtrainer Arne Slot. De directeur wil er alles aan doen om de kampioenscoach binnenboord te houden, vertelt hij bij Feyenoord TV.

Ruim een week geleden maakte deze site al bekend dat Feyenoord een ultieme poging zou doen om Slot te behouden. Te Kloese reageert: "We hebben echt een hele goede trainer. Waar succes is, wordt natuurlijk naar gekeken. Trainers, spelers en staf. Nederland is een land waar spelers en trainers worden opgeleid. Op een gegeven moment bereiken mensen succes en willen ze hun geluk beproeven in andere delen van de wereld."

Te Kloese is ervan overtuigd dat Slot deze zomer binnenboord te houden is. "Wij denken een heel mooi verhaal te hebben om Arne langer aan ons te binden. Vorig jaar hebben we zijn contract verlengd. In de winterstop was er interesse voor Slot vanuit Engeland. We waren toen meer gefocust op het behouden van onze spelers en het realiseren van onze sportieve ambities."

De oefenmeester van Feyenoord ligt vast tot medio 2025, maar dat hoeft niet altijd iets te zeggen in de voetballerij. De club lichtte vorig seizoen de eenzijdig optie om het contract met Slot te verlengen, met een bepaald idee. Te Kloese: "Met het vernieuwde contract van vorig jaar hebben we besproken welke koers we zouden volgen. Met dit succes zullen we, nadat de confetti is neergedaald, weer gaan zitten om te praten."

Delen

Reacties

Ik ben benieuwd wat een croudfunding actie op zou leveren, om Slot te behouden?
Yordi cruyf is nu vrij
Is dst geen ideale technisch manager cq directeur heeft veel connecties en veel ervaring
Geen gek idee. Toch zou het mij ook mooi lijken om Arnesen weer binnen te halen. Heeft toch aan de basis gestaan van dit succes.
Die hoofdscout dienis benaderd door ado zou je een dubbelfunctie kunnen bieden,hoofdscout en technisch manager en wat beter betalen en probleem opgelost
En als financieel directeur wouter bos die heeft veel verstand van zaken doen en een financiële achtergrond
Ik kan je gedachte wel volgen maar ik vraag me af om hij geïnteresseerd is in een functie waarbij je vooral uitvoerder bent terwijl de verantwoordelijkheid voor het spelers-/voetbalbeleid bij Te Kloese ligt. Je bent toch gewoon een beetje een boodschappenjongen.
Dat is ook één van de bedenkingen die ik tegen deze constructie heb. Je zult er niet snel een 'zwaargewicht' voor vinden. Daarnaast vind ik het verhaal dat het voetbalbeleid 'staat' en er dus alleen maar op de winkel gepast hoeft te worden, ook niet sterk. Voetbal is altijd in ontwikkeling, voetbalbeleid dus ook. En ten slotte is er ook nog eens genoeg te doen voor een Algemeen Directeur om er niet ook nog eens het voetbalbeleid bij te (kunnen) doen.
Gezien de goede keuzes van Te Kloese in de afgelopen zomer, is het misschien wel de beste gedachte om hem verantwoordelijk te maken voor het voetbalbeleid en voor de AD-functie op zoek te gaan naar iemand die dat voor zijn rekening kan nemen. De naam Robert Eenhoorn is vaak genoemd, maar dat zou voor onze Arne een reden kunnen zijn om te vertrekken! Zelf lijkt me iemand als Allard Castelein die binnenkort stopt bij het Gemeentelijk Havenbedrijf een topkandidaat vinden voor de functie van Algemeen Directeur. Volop connecties met het "Umfeld" van de club en veel ervaring in het aansturen van een dynamische organisatie. Je ziet aan Edwin van der S. wat er gebeurt als je een Algemeen Directeur hebt die dat niet heeft.
Ik snap jou redenatie,maar omdat hij ook hoofdscout is en meer weet van de spelers die op zijn lijstje staat denk ik juist dat hij geschikt is,ook omdat ie alle data heeft en weet wat de markt te bieden heeft kan hij makkelijker zijn visie delen met ten kloese,ik ben van mening dat je beter een td kan hebben dan een tm
Ik ook. Als Te Kloese dichter op het voetbalbeleid wil (blijven) zitten zou hij dat kunnen doen en dan zou Feyenoord een nieuwe Algemeen Directeur moeten gaan zoeken.
Zoals te zien is gedurende de gehele huldiging waren Slot en Orkan de enige twee mensen zonder Feyenoord shawl.
Deze twee gaan samen naar een nieuwe club en ze hebben het op deze manier voor de oplettende kijker laten weten.

Je hoorde het hier het eerst
Je bent niet goed. Meer dan de helft had geen sjaal om
Slot moet zeker blijven.
Snap niet dat een trainer als Slot voor 5 tot tien miljoen weggehaald kan worden en spelers die hij beter maakt van jeugd tot 1e voor 40 miljoen verkocht worden.
Als je hem binnen houdt kan hij ieder jaar 3 tot 4 spelers beter maken en een veelvoud van hun aankoopbedrag terugverdienen.
Nog 1 jaar waarom anders verlengt ?
Nou zou er niet zo zeker van zijn..er komen best wel fraaie clubs voorbij ..wel is het zo dat er al 13 managers in de Engelse club vrij zijn dus als hij naar England wil is het op ze minst nummer 14..
Ik vind jou ook maar onzeker klinken. Laat je niet gek maken door die grappenmakers. Als Slot nu weggaat is hij toch niet zo slim als dat ik gedacht had. CL halen en dan weggaan. Dat zou helemaal een mooie bak zijn.
Tegenwoordig wordt overal een show van gemaakt joh. Ze weten al lang dat hij blijft. Maar ze willen de supporters nog ff lekker bezig houden. De journalisten moeten ook nog wat te doen hebben hé ;-)