Supporters met fakkels op Varkenoord

Nieuws

Supporters steunen Feyenoord in aanloop naar de aartsrivaal

Van de redactie

Met een traditionele fakkelzee hebben enkele honderden Feyenoordsupporters de selectie aangespoord er morgen vol in te gaan tijdens de Klassieker. Nadat de rook eenmaal was opgetrokken werden de spelers toegezongen. 

Ondanks de stand op de ranglijst blijft de wedstrijd voor het Legioen de wedstrijd van het jaar, getuige de opkomst en het fanatisme waarmee wordt uitgekeken naar het duel van morgen. Bij de ingang werd nog getracht iedereen te fouilleren, maar bij opkomst van de spelers bleek er veel vuurwerk door de controle te zijn geglipt.

Opkomst
De opkomst op Varkenoord leek dit keer minder dan voorgaande jaren. Veel Feyenoorders hingen nog in de lange wachtrij voor de kaartverkoop van de bekerfinale, waardoor zij noodgedwongen de laatste training lieten schieten. Uiteindelijk waren er toch nog honderden die de weg naar het trainingscomplex wisten te vinden.

Naast de vele Feyenoord- en anti-Ajax liederen, werden trainer Arne Slot en spits Santiago Gimenez speciaal toegezongen. Opvallend was ook de aanwezigheid van Justin Bijlow en Gernot Trauner. Beiden zijn geblesseerd, maar wilde het moment met de fans niet missen.  

Eerder dit seizoen was Feyenoord veel te sterk voor de aartsrivaal. In de Johan Cruijff Arena werd het 0-4, in een wedstrijd die in twee delen werd gespeeld nadat het werd gestaakt vanwege vuurwerk op het veld door Amsterdamse fans.

Delen

Reacties

Mooi! Wel jammer dat de kaartverkoop tegelijk was.
Wie doe je een plezier met dat debiele vuurwerk?
Is gaaf om te zien. En op de training is het niet erg. Als ze het maar bij het stadion weg houden vanwege de boetes.