whatsapp-image-2023-07-18-at-235611

1908.nl

In beeld

Supporters vieren 115-jarig bestaan met vuurwerk bij De Kuip

Van de redactie

Feyenoord is vandaag precies 115 jaar geleden opgericht. Om dit heugelijke moment te vieren hebben vele supporters zich na een online oproep vanuit diverse supportersgroeperingen verzameld op het voorplein van De Kuip. Onder luid gezang en vuurwerk werd de club om 00:00 uur toegezongen.

Bekijk hieronder diverse beelden van de aanwezige supporters.

Delen

Reacties

Gefeliciteerd medekameraden! Wel een karig feestje als je het vergelijkt met andere volksclubs in andere landen.
Het vuurwerk ging langer dan 20 minuten door en zag er prachtig uit. Er is genoeg moeite ingestoken dus. Dat echte feestje bewaren we wel voor de gewonnen Johan Cruijff Schaal 4 augustus. Het is an sich natuurlijk ook al een feest om Feyenoorder te zijn. Ik hoop op positief transfernieuws maar tijdens het trainingskamp is er tijd en ruimte om nog even te wachten op buitenkansjes. Ivanušec en Zakharyan zouden geweldige versterkingen zijn en je bent (als niemand vertrekt) dan ook meteen klaar op de transfermarkt.
Ow het zag er zeker prachtig uit, maar uniek was het niet. Verder helemelaal met je eens, het is een feest om Feyenoorder te zijn.
Een mooie dag voor een aankoop 🤪
Gefeliciteerd alle kameraden!!! Op naar nog meer vuurwerk maar dan op de transfermarkt😁
Nog geen speler binnen dan... steeds meer ploegen zien waar wij interessen in hebben dalijk ben je telaat handig allemaal leg gewoon geld neer wat betaald moet worden als je zo graag wilt hebben.
Maar als je het zo doet zoals jij wil, kan je er misschien 2 kopen maar ze willen er misschien wel 4 of 5 halen.
Dus dan is geld over de balk gooien niet zo handig.
Niet huilen. Bedre deals zitten op het eind. En hoe lang is Man U niet bezig geweest met Onana of Bayern met Keane. Goede deals kosten gewoon tijd. Niet reageren is een van de belangrijkste middelen
Gefeliciteerd kameraden!

Zou trouwens een mooie dag voor een nieuwe speler zijn...