jahanbakhsh & szymanski

VK Sportphoto

Nieuws

Szymánski enthousiast: "Het was een bizarre wedstrijd"

Stan

Sebastian Szymánski speelde zondagmiddag een belangrijke rol in de overwinning op Ajax. Vlak na de rust schoot hij op aangeven van Alireza Jahanbakhsh de 2-2 achter doelman Rulli. Na afloop van het duel ging de recent teruggekeerde Pool voor de camera's van Feyenoord in op de historische wedstrijd.

Szymánski blikt enthousiast terug op het duel tegen Ajax: “Het was bizar, een bizarre wedstrijd. Drie belangrijke punten en een goede overwinning. We zijn nu heel blij, maar we weten dat we nog 8 wedstrijd hebben te gaan. Dus we moeten ook kalm blijven."

De Pool is ook erg verheugd dat hij met een doelpunt heeft kunnen bijdrage aan de cruciale overwinning. "Ik ben gewoon heel blij. Ik denk dat het ook voor mijzelf heel belangrijk was. Omdat ik er vijf weken uit was vanwege een blessure. Dus ja, deze goal was heel belangrijk voor mij. En ik denk ook voor het team."

De gelijkmaker van Szymánski blijkt uiteindelijk de opmaat voor een Rotterdamse comeback. "Ik denk dat we rustig blijven. Na de eerste helft was het 2-1 voor hen. Dus we bleven rustig en in de tweede helft speelden we ons spel vanaf het begin. We bleven altijd werken om de tweede en derde goal te maken. Dat is onze mentaliteit. Dat we vechten tot de laatste minuut."

"Je kan horen dat ik mijn stem kwijt ben. Het was heel bizar", doelt de aanvallende middenvelder op de spanning in de laatste minuten. "Ik ben zo blij en trots op dit team, omdat we het zo goed hebben gedaan. Maar zoals ik zei, we moeten kalm blijven want we hebben nog acht wedstrijden."

Toch erkent hij dat er genoeg reden tot vreugde is: "We zijn blij. We vieren het een beetje. Zoals ik zei, hebben we het geweldig gedaan vandaag. Dit zijn drie hele belangrijke punten voor ons, voor de club en voor de supporters", zo vertelt Szymánski, die zich vandaag bij de selectie van Polen meldt. "Nu is de interlandbreak voor het nationale elftal. En dan gaan we weer knallen."

Delen

Reacties

Szymanski moeten we proberen erbij te houden. Hij is toch 1 van onze sterkhouders in de aanval, en gaat altijd voorop in de strijd. Hij brengt iig meer als onze man van 8 mil.
Schrijf Timber. nog even niet af. Timber is een nummer 8, geen 10 en geen 6. Hij is aan de bal sterk en kan rushes maken uit het niets (zie tegen NEC uit).
Volgend jaar als Kokcu weg is, dan zal Timber denk ik na wat wedstrijden opstaan.
Ik schrijf hem zeker niet af. Ik wil alleen maar zeggen dat, als Timber 8 mil waard is. Dan is die 10 voor Szymanski zeker te rechtvaardigen. Ik ben ook blij dat we Timber hebben, want met hem verloren we ook niet.
Als je kampioen wordt moet je hem halen. Je weet wat je aan hem hebt en ik denk dat hij alleen maar beter wordt. Enige die ik zou laten gaan met goed bod is dilrosun ( behalve als er dus mega bedragen komen voor Kokcu etc )
Dan is het financieel ook beter mogelijk.
Hoop zo dat zijn koopoptie gelicht gaat worden
Mee eens , Szymanski ,Bullaude , en in nood Dilrosun op die positie dan is die positie uitstekend ingevuld ,al hoop ik dat Bullaude wel vaker aan de bak komt dan alleen als back up voor Szymanski.
Mee eens, men wilde 8 miljoen of meer voor zerrouki betalen. Deze speler is echt heel goed, hij kan spel versnellen, heeft goed schot en werkt ook nog eens keihard, klasse speler.
Volgens mij zorgt Wieffer(door geen zerrouki) er nu voor dat er ruimte is om hem te kopen.
@1908 al meer duidelijkheid over de koopoptie? Hoop echt dat deze gelicht kan worden ondanks de situatie in Rusland