fer-serrano-ajax

Instagram @sant.gimenez

Nieuws

Verloofde Gimenez undercover tijdens Klassieker

Stan

Fer Serrano, de vriendin en toekomstige partner van Santiago Gimenez, liet zich zondag van haar dapperste kant zien. Ondanks dat er tijdens De Klassieker geen uitsupporters aanwezig mogen zijn, had de 25-jarige Mexicaanse een plekje in het stadion van de Amsterdammers weten te bemachtigen. Met onder haar jas een Feyenoord-shirt aan, zag ze haar vriend al vroeg de openingstreffer maken tegen Ajax. 

Sinds het stel deze zomer vanwege de transfer van Gimenez naar Nederland verhuisde, nam hun populariteit razendsnel toe. Waar de aanvaller opvalt vanwege zijn doelpunten, doet de actrice uit Mexico dat vooral via haar sociale media. Daarop deelt Serrano haar belevenissen in Nederland en Europa en support ze haar voetballende vriend waar ze kan. 

Zo reisde de Mexicaanse zondag samen met de vriendin van Ezequiel Bullaude af naar Amsterdam. Niet in een luxe bolide, maar gewoon met de trein. "Wij waren erbij", laat Serrano haar bijna 300.000 volgers op Instagram weten, na afloop van de wedstrijd. Ze vertelt daarbij dat het natuurlijk niet vanzelfsprekend is dat zij als Feyenoord-supporter is binnengekomen in de ArenA.  Even daarvoor heeft ze vastgelegd hoe ze met haar vriendin, met een duidelijk zichtbaar Feyenoord-tenue aan, in de trein richting de hoofdstad zit. Daar opent haar verloofde Gimenez iets na half drie de score en kan Serrano, weliswaar fluisterend, dus al snel juichen. 

De video's van het bezoek van de vriendin van Gimenez aan de historische Klassieker in de hoofdstad zijn te zien op haar Instagram-account @ferserranoc 

Delen

Reacties

En geen kapsones, maar gewoon met de trein hé. Samen met de vriendin van Bullaude op tienertoer. lol Klinkt als echte Feyenoorders.
Dé Feijenoord-vrouw!!!!! Geweldig!!!
Eigenlijk zou het artikel moeten eindigen met: 'Ze is meteen erelid geworden bij de Feyenoord Losse Kaarten Groep (FLKG)'. Zonder dollen, wat een heerlijk gek wijf is dit.
Nu nog zomaar een vriendin maar ze maakt een goede kans om zijn partner te worden? We zitten niet meer in de jaren 50.