Hartman + Filter

VK Sportphoto

Nieuws

"Nu is het tijd voor Feyenoord"

Stan

Ondanks dat Quilindschy Hartman al vroeg werd gewisseld tegen Ajax, is hij net als heel Feyenoord enorm verheugd met de belangrijke overwinning in de hoofdstad. De linksback, die zich maandag voor het eerst mocht melden bij Jong Oranje, vertelt bij Voebalprimeur over De Klassieker. 

“Het was hectisch, leuk en bijzonder. Ik denk een goede uitkomst", blikt Hartman uitermate tevreden terug op afgelopen zondag. 

De 21-jarige verdediger was dan ook in een goede bui toen hij zich maandag aansloot bij Jong Oranje. “Een goed gevoel, omdat we eerste staan met 6 punten voor. We hebben ook best wel een drukke periode gehad dus ik vind het ook wel leuk dat ik nu even naar een andere omgeving ben met andere jongens.”

Of hij de uitslag van afgelopen weekend er in gaat wrijven bij de aanwezige Ajaxieden, weet Hartman nog niet. “Ik weet niet of die er hier veel zijn, maar dat maakt niet heel veel uit toch. Ik denk dat wij het gewoon goed doen en dat hun het heel lang goed hebben gedaan, maar dit jaar wat minder. Dat is voetbal. Nu is het misschien wel tijd voor Feyenoord."

De vleugelverdediger blijft in ieder geval nog even na genieten. "Nummer 1 tegen de nummer 2 in de ArenA, lang geleden dat we hebben gewonnen. Gewoon top!"

Delen

Reacties

Beter professionals blijven. Niks inwrijven. Alleen nl telt nu