szymanski-feyenoord

Nieuws

“Szymanski is nog niet inzetbaar”

Sebastian Szymanski kwam gisteren niet in actie tijdens de oefenwedstrijd tegen Olympique Lyonnais (0-2). 

Volgens trainer Slot is hij nog niet inzetbaar, zo vertelde de trainer aan Rijnmond Sport: “Szymanski is een speler die fysiek gezien een achterstand heeft. Het is geen speler die al veel met een team heeft getraind en oefenwedstrijden heeft gespeeld".

Zes weken geleden speelde Szymanski een aantal interlands met Polen. Daarna trainde hij vooral individueel en een paar dagen met de beloften van Legia Warschau. 

Voor Slot onvoldoende om inzetbaar te zijn tijdens wedstrijden: "Hij heeft nog maar twee groepstrainingen gehad op serieus niveau”.  

 

Delen

Reacties

Die speelt woensdag gewoon een half uur tegen nac
Tuurlijk is scoutingsbeleid van de club.
Nooit spelers halen die gelijk in vorm of inzetbaar zijn.
Snap je nou echt niet dat deze jongen alleen maar haalbaar is vanwege de situatie in Oekraïne/Rusland? En dat diezelfde situatie de reden is dat hij een lichte trainingsachterstand heeft?
Gelukkig maar. Het was weer genieten gister in onze kuip. Laat die renovatie maar zitten
Logisch, een blessure kunnen we nu niet gebruiken!
Sure want de rest van het team oogt zoveel fitter vooral gisteren. Soms een beetje vetmoeiend die slot. Dit is toch geen pupil, gooi die vent er een helft in. Hij is niet voor niets gehuurd. Nu loop je met ouwe toornstra daar.
WijwillenGnonto
WijwillenGnonto
En dan het risico lopen dat die een blessure oploopt waardoor je hem er nog langer niet bij zou kunnen hebben.
Slot weet echt wel wanneer een speler kan spelen, die jongen gaat komende weken meetrainen en dan kan die echt wel spelen
Die gozer hoeft toch de marathon niet te lopen? Zoiets heet klant gerichtheid, had gisteren best 5 minuten in het veld kunnen staan als presentatie naar het publiek. Gebeurde niets op het veld in de 2e helft, hij zag er niet uit als mank dus had best 5 min mee kunnen hobbelen....
WijwillenGnonto
WijwillenGnonto
Ja dat zal vast hebben gekund, is niet gebeurd met een reden. Die gaat nu klaargestoomd worden voor Vitesse uit komt goed
Slot heeft bij Cambuur, AZ en nu ook bij Feyenoord ruim voldoende getoond dat het een vakman is. Hij werkt dagelijks met die spelers, dus weet echt wel wat hij doet. Je kunt een trainer niet alleen op prijzen afrekenen. Je moet kijken wat hij bereikt met de kwaliteiten
en de financiële middelen die er zijn. Dan zie je dat Feyenoord afgelopen seizoen veel beter speelde en veel meer punten heeft gehaald dan het seizoen daarvoor. Europees heeft Feyenoord sinds 2002 niet meer zo'n seizoen gehad. Hetzelfde zag je toen hij bij AZ en Cambuur werkte. Ik zie geen trainers in de Eredivisie die ik liever bij Feyenoord zou zien werken. Dat betekent natuurlijk niet dat slot een soort heilige is die nooit fouten maakt ;-)
Jammer, had wel gaaf gevonden om hem gisteren te zien spelen.
@FTM welke posities kunnen we nog versterkingen verwachten?

Lb, lv, spits en een cv?
Hoop dat hij snel fit is, als we met Jens de competitie in moeten gaat het zwaar worden.
Nou hij kan nog genoeg groepstrainingen meedoen dus dat zal wel goedkomen.
Bizar dan mensen weet meteen iets zien om over te bitchen....
Moet je toch een treurig leven hebben hoor.
Zo is dat 👊. In slot we trust🔴⚪️👊
Jij bent een prooi voor elke sekte of cult, zo snel ben je gehersenspoeld met in slot we trust....ik zie de eerste slot prijs graag tegemoet komen dan dit seizoen. Tot nu toe een hoop bla, weinig prijzen....die van nistelrooy gaat misschien in zijn eerste 2 maanden als prof trainer zaterdag doen, wat slot in zijn hele periode als prof trainer nog niet is gelukt.....een prijs pakken.....dat ding waar voetbal om draait....
FreakyFrusciante
Dat is nogal makkelijk, de Johan Cruijfschaal als prijs tellen terwijl RvN daar niets voot heeft hoeven doen. Je verwijt anderen zich te laten hersenspoelen terwijl zij gewoon uitgaan van de kunde van een vakman. Jij bent zeker zo iemand die het beter weet dan zijn tandarts, de klimaatwetenschapper, de econoom en ja ook dan de hoofdtrainer. Voor iemand die zoveel kennis heeft hang je opvallend veel rond op een Feyenoordforum.
Kom op zeg.
Negatief gedoe.
Tegen Twente onterecht uitgeschakeld in de KNVB Beker. De titel kon je vorig jaar absoluut niet verwachten en lullig verloren in een Europese finale.

Dan betitel jij een trainer als een hoop bla?
Voetballend was vorig jaar precies wat hij beloofd had. Hoog druk, hoge intensiteit.
Slot is dan ook alleen trainer geweest bij AZ dat het gezien de mogelijkheden prima doet en één jaar bij ons. Bovendien met een conference league finale als resultaat. Van Nistelrooij valt met zijn neus in de boter en mag meteen aan de bak bij een club die wel realistisch gezien de mogelijkheden heeft om voor de hoofdprijs te spelen. En die Johan Cruyff schaal is een veredelde oefenwedstrijd. Ook toen wij hem wonnen.
Ga je toch lekker bij van Nistelrooy kijken als je zo graag een prijsje wilt winnen.

Beter ergens in mei.

Geduld is een schone zaak
Of ipv treurig leven wat realiteits zin, dat er gehersenspoelde rond lopen zoals jij die alles klakkeloos aan nemen van slot tsja....
blablablba....meer komt er bij jou werkelijk niet uit.

Dan niet negatief geweest is een dag niet geleeft bij jou.
Dat vind ik oprecht erg voor jou.
*Dag niet negatief geweest is een dag niet geleeft bij jou.
Dat vind ik oprecht erg voor jou.
In mijn ogen is het ook niet realistisch om te zeggen dat Slot al binnen 2 seizoenen een prijs MOET pakken. Op dit moment zouden we alleen de beker kunnen winnen. En is er iets mis met vertrouwen in het plan wat Slot heeft?
Trek snel je ren ski's maar an!
Hoop dat ik hem woensdag in wat minuutjes zie maken.
Tja, volstrekt logisch toch.

Hij was een buitenkansje, maar met wat haken en ogen eraan, dus gewoon accepteren en doorrrrrr
Ik zag gisteren 7 spelers spelen die helemaal 0 inzet en arbeid toonde, maar die zijn dan wel “inzetbaar”? Totaal onzin argument. Je kan altijd meespelen, zulke hogere wiskunde is het ook niet
Oké Olympisch atleet Decorlux.

Gelukkig zijn er binnen de club wél mensen die er voor hebben geleerd, en laten die nu net het beleid bepalen.
Ik zou willen dat Feyenoord mensen als decorlux in dienst zouden nemen.
Tenminste echte toppers die weten waar ze het over hebben!

Feyenoord moet veel meer scouten op de Feyenoord fora.....zitten paar echte pareltjes tussen! 🤣🤣
In de voetbalwereld wordt altijd gedaan alsof het de grootste en meest afgetrainde atleten zijn, maar een paar minuten achter een bal aan rennen kan blijkbaar niet als je alleen trainingen heb gevolgd.
Nooit zelf op beetje niveau gevoetbald he decorlux?

Waarschijnlijk meer hardloper of wielrenner?
Kan wel hoor, kans is alleen groot dat je dan iets afscheurt.

Maar goed, een dikke vent op een voetbalforum zal er wel meer verstand van hebben dan een topcoach met een zeer competente, uitgebreide medische staf.
Nee, in het voetbal is bij sommige (zeker niet alle!) mensen de ogen opengegaan; Dat fysieke belasting, trainingsopbouw en intensiteit een vak apart is. 'Grappig' genoeg komt die deskundigheid dan vooral van mensen uit andere sporten. Sporten die veelal gebruikt worden om heel populistisch het voetbal weg te zetten als lui, gemakkelijk etc. Precies zoals jij nu ook doet.
Is dat zo binnen feyenoord? Diezelfde mensen die al 2 maanden op zoek zijn naar minimaal 1 linksback?
Smetta_Smolka
Smetta_Smolka
Tuurlijk is die in theorie wel inzetbaar Maarja als je d’r niks aan hebt wordt hij afgeschreven voordat hij op niveau komt