szymanski-feyenoord

Nieuws

“Szymanski is nog niet inzetbaar”

Dennis

Sebastian Szymanski kwam gisteren niet in actie tijdens de oefenwedstrijd tegen Olympique Lyonnais (0-2). 

Volgens trainer Slot is hij nog niet inzetbaar, zo vertelde de trainer aan Rijnmond Sport: “Szymanski is een speler die fysiek gezien een achterstand heeft. Het is geen speler die al veel met een team heeft getraind en oefenwedstrijden heeft gespeeld".

Zes weken geleden speelde Szymanski een aantal interlands met Polen. Daarna trainde hij vooral individueel en een paar dagen met de beloften van Legia Warschau. 

Voor Slot onvoldoende om inzetbaar te zijn tijdens wedstrijden: "Hij heeft nog maar twee groepstrainingen gehad op serieus niveau”.  

 

Delen

Reacties

Die speelt woensdag gewoon een half uur tegen nac
Tuurlijk is scoutingsbeleid van de club.
Nooit spelers halen die gelijk in vorm of inzetbaar zijn.
Snap je nou echt niet dat deze jongen alleen maar haalbaar is vanwege de situatie in Oekraïne/Rusland? En dat diezelfde situatie de reden is dat hij een lichte trainingsachterstand heeft?
Gelukkig maar. Het was weer genieten gister in onze kuip. Laat die renovatie maar zitten
Logisch, een blessure kunnen we nu niet gebruiken!
Sure want de rest van het team oogt zoveel fitter vooral gisteren. Soms een beetje vetmoeiend die slot. Dit is toch geen pupil, gooi die vent er een helft in. Hij is niet voor niets gehuurd. Nu loop je met ouwe toornstra daar.
En dan het risico lopen dat die een blessure oploopt waardoor je hem er nog langer niet bij zou kunnen hebben.
Slot weet echt wel wanneer een speler kan spelen, die jongen gaat komende weken meetrainen en dan kan die echt wel spelen
Die gozer hoeft toch de marathon niet te lopen? Zoiets heet klant gerichtheid, had gisteren best 5 minuten in het veld kunnen staan als presentatie naar het publiek. Gebeurde niets op het veld in de 2e helft, hij zag er niet uit als mank dus had best 5 min mee kunnen hobbelen....
Ja dat zal vast hebben gekund, is niet gebeurd met een reden. Die gaat nu klaargestoomd worden voor Vitesse uit komt goed
Slot heeft bij Cambuur, AZ en nu ook bij Feyenoord ruim voldoende getoond dat het een vakman is. Hij werkt dagelijks met die spelers, dus weet echt wel wat hij doet. Je kunt een trainer niet alleen op prijzen afrekenen. Je moet kijken wat hij bereikt met de kwaliteiten
en de financiële middelen die er zijn. Dan zie je dat Feyenoord afgelopen seizoen veel beter speelde en veel meer punten heeft gehaald dan het seizoen daarvoor. Europees heeft Feyenoord sinds 2002 niet meer zo'n seizoen gehad. Hetzelfde zag je toen hij bij AZ en Cambuur werkte. Ik zie geen trainers in de Eredivisie die ik liever bij Feyenoord zou zien werken. Dat betekent natuurlijk niet dat slot een soort heilige is die nooit fouten maakt ;-)
Jammer, had wel gaaf gevonden om hem gisteren te zien spelen.
@FTM welke posities kunnen we nog versterkingen verwachten?

Lb, lv, spits en een cv?
Hoop dat hij snel fit is, als we met Jens de competitie in moeten gaat het zwaar worden.
Hoop dat ik hem woensdag in wat minuutjes zie maken.
Tja, volstrekt logisch toch.

Hij was een buitenkansje, maar met wat haken en ogen eraan, dus gewoon accepteren en doorrrrrr