fc-dordrecht-feyenoord-0-2-5-8-2023-jim-breeman-sports-photography-43

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Shiloh 't Zand genomineerd voor eretitel in de KKD

Stan

Shiloh 't Zand maakt een uitstekende indruk tijdens zijn huurperiode bij FC Dordrecht. De jonge Rotterdammer was aan de Krommedijk al goed voor zeven doelpunten en met zijn goede spel maakt hij nu zelfs kans op een prijs. De huurling van Feyenoord is namelijk genomineerd voor een Bronzen Schild. Die prijs wordt uitgereikt aan het grootste talent van de voorbije periode in de Keuken Kampioen Divisie. 

Al sinds zijn zevende speelt 't Zand voor Feyenoord. De club waar hij als jonge jongen fan van werd, verhuurt hem dit seizoen aan Dordrecht. Bij De Schapenkoppen, die dit seizoen de revelatie van de KKD zijn, heeft de middenvelder inmiddels een basisplaats veroverd en laat hij zien over veel talent te beschikken. In 25 wedstrijden was hij al zeven maal trefzeker en leverde hij twee assists. 

't Zands goede vorm levert hem een nominatie op voor het grootste talent van de derde periode op het tweede niveau van Nederland. Samen met Tyrese Asante (ADO Den Haag), Krysztián Hegyi (FC Den Bosch) en Jevon Simons (Jong PSV) behoort de 20-jarige Feyenoord-huurling tot de kanshebbers op een Bronzen Schild. Stemmen kan via de site van de Keuken Kampioen Divisie

Door zijn goede prestaties bij Dordrecht werd 't Zand donderdag al opgeroepen voor de voorselectie van Suriname. Daarmee debuteert de verhuurde Feyenoorder in het keurkorps van Stanley Menzo, die eerder deze week gepresenteerd werd als nieuwe bondscoach van het land in Midden-Amerika. 

Delen

Reacties

Had gisteren weer een assist, staat nu op 3.
Hele goede zet geweest deze samenwerking met Dordrecht. Dit jaar is er echt in geïnventariseerd, play offs moeten ze zeker halen. En ze doen zelfs mee voor de 2 de plek. Hebben echt paar leuke spelers rondlopen.
Zou al mooi zijn als er 1 speler volgend seizoen kan aansluiten bij Feyenoord.
Bijzonder, want wanneer je nuchter naar de plaatsen kijkt de laatste decennia weet iedereen dat Feyenoord in 2017 en 2023 eerste werd. In 2012 en 2014 werd twee keer de tweede plek bereikt. Dat is al net zo zeldzaam als kampioen worden in een lange periode. Dit zijn top jaren! Daarbij maakt het management stappen en praten we zelfs al over het stadion. Wat een weelde!
Zou fantastisch zijn wanneer we deze koers nog een tijdje kunnen vasthouden.