Minteh

VK Sportphoto

Nieuws

Te Kloese bevestigt interesse: "Ze komen in april langs om te praten"

Karst

Dennis te Kloese heeft bevestigd dat Feyenoord bezig is met een langer verblijf van Yankuba Minteh. Tegenover het Algemeen Dagblad zegt de algemeen directeur dat de Rotterdammers binnenkort gaan praten met Newcastle United over een nieuwe verhuurperiode van de vleugelaanvaller.

Yankuba Minteh staat onder contract bij Newcastle United en wordt momenteel uitgeleend aan Feyenoord. Hoewel zijn huidige verhuurperiode aan het einde van dit seizoen afloopt, heeft Feyenoord interesse in een langer verblijf van de talentvolle Gambiaanse aanvaller. "Een ontmoeting met Newcastle United staat op korte termijn ingepland. Newcastle United komt in april langs om daarover te praten."

Dit seizoen heeft Minteh al 27 wedstrijden gespeeld voor Feyenoord, waarin hij zeven doelpunten heeft gescoord en twee assists heeft gegeven. Algemeen directeur Te Kloese is onder de indruk van de ontwikkeling van Minteh: "Hij wordt steeds beter. Zijn snelheid is ongelofelijk en hij is nog erg jong."

Delen

Reacties

Best een opvallende uitspraak. Want ze zullen willen doorselecteren, ook in de normaal gesproken 4 vleugelspelers. Daarvan krijgt Ivanusec ongetwijfeld nog krediet vanwege de investering, Jahanbakhsh gaat sowieso weg maar was al overbodig, dus als Minteh blijft dan zou er iets veranderen voor Sauer (verhuur zou je dan denken) en Paixao, terwijl die beiden eigendom zijn. En dat voor een speler waarvan het grootste probleem schijnt te zijn dat hij zo erg onvoorspelbaar is dat het lastig anticiperen is voor mede aanvallers zoals Geminez. Maar misschien zie ik iets over het hoofd, we gaan het zien.
Ik hoop dat we in de zomer spelers die weggaan niet vervangen, maar erop vooruitgaan met betere spelers aantrekken. Veel zal afhangen hoeveel sterkhouders blijven en of Feyenoord de knip gaat open trekken voor goede transfers en of deze uberhaupt wel naar Feyenoord willen komen. Feyenoord moet niet meedoen in de geld rat race met PSV en Ajax, maar ze wel oppassen dat laatst genoemde zoveel investeerd dat die ons voorbij gaan.
Ligt allemaal of slot blijft of niet of er betere spelers komen
Ik hoop het en dan zien we wel hoe dingen zich ontwikkelen
Off topic. Wat lees ik op X. Malacia door zijn zaakwaarnemer bij Ajax aangeboden? Hij zegt ook nog hij is heel zn leven voor Ajax geweest.🤣🤣🤣
Tja, wat lees je op X. Daar zitten miljoenen personen. Ook halve garen dus.
Ja, hmm moet ik hier nou echt blij van worden? Een basis speler zal het niet worden neem ik aan, ik ga er vanuit dat feyenoord nou eindelijk eens prioriteit kwa transferinkopen aan de flanken geeft. 2 buitenspelers die er buitenom als binnendoor voorbij kunnen en een wedstrijd alleen kunnen beslissen als dat nodig is. Maar goed we gaan het mee maken.
Met het inkomende kapitaal kun je beter zelf spelers kopen en opleiden. Een uitzondelijke huurling of mooie deal is prima, maar hoop dat Minteh volgend jaar niet basisspeler is...
Zoef de blinde haas. Zoek wat beters aub
Misschien moe5 je eens beter kijken ipv van alles afkraken. Gozer heeft veel talent.
@FeyenoordTM misschien een vraag tegen beter weten in, maar mikt Te Kloesse stiekem ook een beetje op een optie tot koop? Of strijken ze daarmee tegen de haren van de samenwerking in?

Minteh krijgt soms veel kritiek, maar ik zie de potentie wel.
De kritiek kwam bijvoorbeeld van mij. En dan vooral met het op tijd meeverdedigen. Maar hij heeft mij de mond wel gesnoerd.
Lekker nieuws en hoop voor na de zomer smal, nu weer dit jongetje, ego tripper, hard rennen en dan doodlopers tegen een muur. En ook nog huur. Je zou gaan denken dat er geen stuiver aan transfer budget in kas is voor in de zomer. Tv spelers en huur, dat zijn praktijken die onder stam en advocaat plaats vonden...
Je zou maar getrouwd zijn met een zuurpruim als jij, gaan de euthanasie cijfers spontaan door het plafond...
Waarom in godsnaam talenten van het niveau minteh huren met alle gelden die binnen gaan komen..

Weggegooid geld en maakt je niks beter.
Feyenoord werkt samen met Newcastle. Ik denk zelf dat dat prima, is kapitaal krachtige club.
Hebben interesse in spelers van Feyenoord, gaat ook over gesproken worden.
Ben zelf ook niet zo van huur spelers normaal gesproken overigens.
Kortom, Newcastle koopt een speler voor onder de prijs van ons en wij mogen in ruil daarvoor een niveau Minteh nog een seizoen huren, want dat is het principe van een samenwerkingsbeleid.

Ik mag toch hopen dat dit niet gaat gebeuren
Zo zit het ook niet, niet alles hoeft negatief te zijn. En uiteindelijk zal een speler ook moeten willen, er is interesse in Geertruida, we weten dat hij helaas verkocht moet worden. Daar zal meer interesse voor zijn.
Dus we gaan het zien.
Het zou ook zomaar kunnen dat zij bv. Een Tmber kome halen en daar een kleinere transfersom voor betalen en dan een Minteh van de hand doen. Ook dat soort scenarios zijn mogenlijk. En op die manier samenwerken word je niet perse slechter van.
Je begrijpt er, zoals altijd, weer niets van….,
Ik vond het in het begin helemaal niks. Een blind drama eigenlijk, maar hij wordt idd ietsie beter. Die oogkleppen hè en dat wilde gespring. Dat moet eraf. Mooie taak voor Arne.
Newcastle zal ook komen praten over in ieder geval Geertruida Minteh willen ze nog jaar verhuren, als Minteh zelf wil komt dat lijkt me wel in orde.
Zou goed voor hem zijn en voor ons helaas geen waarde omdat ie gehuurt is
Niet alles hoeft restwaarde te hebben. Ik vind Minteh na de Afrika Cup een stuk beter dan daarvoor bij ons. Laat hele mooie stappen zien en als we hem nog een jaar huren, kunnen we gaan profiteren van de stappen die hij dit jaar heeft gezet. Het geeft je ook de gelegenheid om op rechtsbuiten een talentvolle speler te halen die kan rijpen. Bv zo'n Rodriguez.
Slory kan je dan langzaam gaan brengen. We moeten niet vergeten volgend jaar geen alireza meer nu al krap in de rechtsbuitens dus een gek ventje met toch wel veel rendement houden is wel lekker